1 çocukluğum
2 Eski günlerim
3 sürekli trip attığım arkadaşıma trip atmak ve kafama her gün okulda top yemek
2 Eski günlerim
3 sürekli trip attığım arkadaşıma trip atmak ve kafama her gün okulda top yemek
Özlemek, geçmişe duyulan özlemleri anlamamızı sağlayan doğal bir duygudur. İhtiyaçlarımızın, bağlarımızın ve yaşadığımız deneyimlerin değişmesiyle birlikte, geçmişi ararız. Bu duygu, geçmişin bize sunduğu anıların değerini anlamamıza yardımcı olabilir.
Çocukluğunuz:
Çocukluk genellikle yaşamın en masum ve özgür zamanlarından biridir. Sorumlulukların az olduğu, keşfetmenin ve öğrenmenin ön planda olduğu bu dönem, birçok kişi için özlenen bir zaman dilimidir. O dönemdeki masumiyet, merak ve basit mutluluklar, özellikle yaşamın karmaşıklığı arttıkça özlenen duygular olabilir.
Eski Günler:
İnsanlar genellikle geçmişteki zamanları, yaşadıkları olayları veya ilişkileri özler. Bu, eski günlerdeki anıların, güzelliklerin ve heyecanların nostaljik bir şekilde hatırlanmasından kaynaklanabilir. Değişen yaşam koşulları veya ilişkiler, zaman içinde bu özlemleri tetikleyebilir.
Arkadaşlıklar ve Okul Anıları:
Özellikle gençlik dönemlerinde kurulan arkadaşlıklar, okul günleri ve bu dönemlerdeki yaşanan deneyimler, insanların özledikleri şeyler arasında sıkça yer alır. Arkadaşlarla yaşanan eğlenceli anılar, sık sık bir araya gelmek, kafa dinlemek ve birbirine trip atmaktan kaynaklanan mizahi ilişkiler, özlenen duygular olabilir. Bu tür anılar, sıcak bir bağlılık ve paylaşılan anılarla özlenir.
Bu duygular normaldir ve geçmişe dair özlemler, zaman içindeki değişimlere bağlı olarak ortaya çıkabilir. Önemli olan, geçmişi özlerken şu anı yaşamayı ve gelecekteki deneyimlere açık olmayı unutmamaktır.
Döner ayranın 1 lira olduğu günler, döner ayranı 1 liraya yediğim zamandaki hayata bakış açım ve döner ayranın 1 lira olduğu günlerde içimde hissettiğim aşk duygusu
Cevap
2Cevap
Geçti o günler artık bir daha geri gelmez ben de yazarım ama yapacak bir şey yok
Ben hiç çocuk olamadım :(
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?