Başkasının temizliğine laf edenler neden hep böyle?

Kayınvalidem hep evimin temizliğine laf ediyor sanki kendisi temizmiş gibi sürekli size bı temizlikçi lazım bu ev böyle olmaz diyo. Elimden geldiğince temiz olmaya çalışıyorum ben evimi pislik asla götürmüyor ama mesela ben sabah işe gidiyorum eşim arkamdan kalkıp kahvaltı yapıyor bulaşıkları makineye koymayıp lavaboya yığıyor, kaynanam ben evde yokken baskına gelip gibi gelip bulaşıkları görüp laf ediyor. Ben evde yoktum ki ben sabah giderken kendi bulaşığımı kaldırdım diyorum bu sefer de ben kocamı hiç kahvaltısız işe yollamadım diyo. Anlamıyo yani asla anlamıyo sanki gezmeye gidiyorum 7de. Dün akşam da eltimlerle birlikte bizi yemeğe çağırdı tabaklar baya pisti sofrayı ben kuruyodum eltim tabağını değiştirmemi istedi götürdüm mutfağa senin elinden mi kirlendi dedi yok artık. Sonra yeğenim var 8 yaşında tuvalete gitmiş girmeden gelmiş klozet neden o kadar pis diye kaynanama soruyo😂meğer gitmiş çayı tuvalete dökmüş sifonu da çekmemiş. Ben asla dökmem mesela çayı asla yani çok saçma. Gülmekten kendimi alamadım. Sizce de çok iyi olmadı mı bana yaptıklarından sonra?

Başkasının temizliğine laf edenler neden hep böyle?