Merhaba kafam çok karışık o yüzden bunu sizlere sormak istedim. Yorumlarınızı belirtirseniz sevinirim. ?

Merhaba ben 18 yaşındayım geçen sene yani 12. sınıftayken bir kursa gidiyordum. Orada bir İngilizce hocam var benden 5 yaş büyük yani 2000 doğumlu. Bir gün teneffüs olduğu için sınıftan çıkmıştım ve kursun koridorunda dolaşıyordum. Bahsettiğim hocayla bir arkadaşım konuşuyordu. Ben de yanlarına gittim. Hoca beni görünce direk gülümsedi ve nasılsın İkra Nur dedi. Arkadaşım da dedi ki İkra Nur görüyor musun bana hiç öyle bir şey sormuyor sana soruyor dedi. Sonra 3ümüzün arasında bir muhabbet geçti o neydi hatırlamıyorum ama ben hep gülümseyen biriyim o zaman da gülümsüyordum sürekli. Hoca bana birdenbire baktı ve dedi ki arkadaşıma dönüp İkra Nur çok sevimli değil mi ya dedi. Bir gün de kurs kar gezisine götürüyordu. Kızlardan hiçbirine sormadı sadece bana sordu İkra Nur sen de geliyor musun diye ben de hayır canım istemiyor diyince şaşırdı niye gel bence Koreli arkadaşlarını da getir dedi. (Geçen sene kpopla falan baya ilgileniyordum.) Bir gün de Matematik hocam benim Korelileri sevdiğimi bildiği için şakasına dedi ki sana Koreli bir koca bulacağım dedi ben de komik buldum ve güldüm. O sırada İngilizce hocam birdenbire ciddilesti ve İkra Nur gerçekten Koreli mi istiyorsun dedi ben de gülümseyerek evet dedim. (Ama şimdi Koreli birini falan istemiyorum fikirlerim değişti baya. ) Ama geçenlerde kursa gittim hocaları görmek için yani genç olan hoca da oradaydı. Pek konuşmadı benimle ve bana sadece nasılsın İkra Nur hangi rüzgar attı seni buraya dedi, genelde instagramda takıldı ya da diğer hocalarla konuştu. Matematik hocamla da sohbet ediyordum genç olan hoca da oradaydı ve ona dönüp hocam artık kpop sevmiyorum diyince güldü ve seni buna iten nedir dedi hoşuna gitmiş gibiydi. Bu hocam beni o zamanlar gördüğünde hep gülümser ve bana el sallardı. Bir arkadaşım bu konu için dedi ki yaşlı falan olsa sapık derdim genç yani sana karşı bir şeyler hissediyor olabilir dedi. Siz ne düşünüyorsunuz?

Merhaba kafam çok karışık o yüzden bunu sizlere sormak istedim. Yorumlarınızı belirtirseniz sevinirim. ?