Merhaba arkadaşlar çok detay vermek istemiyorum arkadaşım 17 yaşında iki ay sonra 18 giriyor bir kaç sebepten dolayı 18 beklediler ailesi de izin vermiyor bana sordu ama tam bilmiyorum iki ay sonra 18 girer girmez evlenebilir mi
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
18 yasinda girdigin gun resit oluyorsun, yani kendi kararlarini alabilme olgunluguna ermis oluyorsun, erkek arkadasina kacsan dahi hicbir sekilde sen sikayetci olmadigin surece cezada almaz, tabi ikinizinde yasinin 18 olmasi sarti ile her istediginizi yapabilirsiniz
Google da 18 doldurup 19 girince evlenebilirsin dedi de ondan sorayim dedim teşekkür ederim
yahu aceleniz ne
eğitiminize bakın. önce eğitim sonra da iş yaşamınızı kurun. geleceğe hazırlık yapın derdiniz ne
Zaten devam ediyorlar egtimlerine de üniversitesiye hazırlanıyor hem de başka sebepten evleniyorlar
Sana azmissin ama ewlilik oyle gorundugu gibi. değil
Yuh sapık ne alaka konu karışık annesi ikinci kere evlendi üvey babası aşırı zengin başka ülkeye gitmek istemediği için çocukluktan beri sevgili olduğu insanla evlenicek ama annesi aşırı zengin olmazsa vermiyro zaten imam nikahları vae
Aile rızası da varsa 17 de bile evlenebilir diye biliyorum
Ama ailesi aşırı zengin olmazsa izin vermiyor
M@l mı satıyolar anlamadım ben. Kızları kimi seviyosa ona vermek zorundalar. Tabi evleneceği kişi de serseri tipli değilse.
Değil ama o kızın yerinde olsan anlardın aşırı zengin olmazsa vermezler bu yüzden
18e girdiği gün evlenir ama evlenmesin ileride pişman olabilir
Konuyu bilsen emin ol iyi ki evlenmiş derdin
Sen misin o anlatmak istersen dinlerim belki senden yaşça büyük biri olarak tavsiyede verebilirim ister arkadaş istersen abla gibi gör
Konu şöyle şimdi babası ve annesi Ayri babasından baya şiddet gördü bu sırada sevgilisi ona baya destek oldu annesi ikinci kere evlendi bu sırada ve annesi kocasının yanına taşınmak istedi ama arkadaşım gitmek istemiyor başka ülkeye ve annesinin evllendigi birden çok karısı var arkadaşım da rahatsız olduğu için ve annesi de zengin olmazsa izin vermediği için istemiyor zaten imam nikahlari var ama resmi nikah ve düğünü yapıp öyle evlenmek istiyor hem sevdiği insanla olucak hem de gitmicek anlayışın ve Ilgın için teşekkür ederim🌹
Aşkım gitmek istemiyorsan oku okulunu bitirmeden evlenme bittikten sonra hâlâ aynı fikirdeysen evlenirsin
2006 doğumluysa evlenebilir
Evt 2006 doğumlu ama Google 18 doldurduktan sonra dediği için sormak istedim teşekkür ederim
2006 doğumluysa doğum gününde doldurur 18i. Neden evlenecek hamile mi?
Hyr annesi ikinci kere evlendi başka ülkeye gitmek istemiyor ve çocukluktan beri zaten beraberler imam nikahlari var
İmam nikahı hiçbir şey ifade etmez. Neyse mutluluklar dilerim
Tabi ya bk var 😂
Evet
Bunu bilmiyorsun ama evlenmeye varsin
Hyr sordum Google 19 gün alınca diyo yani 18 dolruduktan sonra dediği için biraz kafam karışti
Evet evlenebilirsin
Ama 18 bitirip 19 girince dediler
17de evlene bilirsin ailen imza veriyor diye biliyorum yasalar degis. edi ise
Evettt
Sana kalmis bir şey
Evet evlenirsin
evet evlenir
evlenir evet