Çok gizli bir hayat yaşamak istiyorum çünkü dünyadaki her şey itici geliyor ben korkak miyim yoksa?

Aileme tanıştıgı birini bile göstermeye getiremem, her şeyi utanç kaynagı olarak görüyorum benim evlenip ilşkie girdimi bilmesi bile ailemin utanç kaynagı gibi geliyor hep böyle biri olup kendimi sakındığım için en sonunda en kötü olaylar bana oluyor evlendirilmeyi bile itici bulan benim ailem ndelerimi gördü açık açkk organlarımı gördü anne babam eskiden. Öf işte kısaca çok gizli biri olmak istiyorum çünkü her şey itici olabilir benle ilgili bilinen. Korkaklık ile alakası yok bence çünkü iğrendiğim şeyler çok fazla sadece. Bu korkaklık değil. Buna korkaklık diyenden de iğrenirim bu arada yapçak bişi yok çoğu şeyden iğrenen bir karakterim var.

Snra nefretini iğrentimi belli etmek de itici olur dedim iyice içime kapandım içimden iğrenmeye devam ettim. Busefer insanlar ezdi. Şaka gibi iğrenerek baktığım şeyler tepeme çıktı. Artık çıkamazlar ama artık iğrentimin yanına nefret geldi madem iğrenmek ne anlamıyorlar nefretimi göstericem. Böyle de biri oldum işte ya. Keşke ailem olmasaydı da benimle ilgilenen olmasaydı her şey utanç kaynagı çünkü bir baskı var iş bulamazsan utanç kaynagı her şey utanç kaynagı. Yaşamak bile istemiyorum bu yüzden. Bi tane kadın beni doğurup bakmasa daha mutlu olurdum ailem olmasını istemiyorum. Her şey itici çünkü. evlenmemi bilen bi ailem olmaası o işi yaptıgı bilinmek çok kötü ya.

Gizli biri olmak için kimseye rezil olmamak için tek yaşamam ve sevilmemem gerekiyor anladınız mı? Sevilmek sorumluluk gerektiriyor çünkü ben insanüstü düşünüyorum biri sevince ya da sevince. bu dünyaya uygun değilim ya öf. Ama sonum evlendirilmek olcak bunu da biliyorum.

Çok gizli bir hayat yaşamak istiyorum çünkü dünyadaki her şey itici geliyor ben korkak miyim yoksa?