Aileme tanıştıgı birini bile göstermeye getiremem, her şeyi utanç kaynagı olarak görüyorum benim evlenip ilşkie girdimi bilmesi bile ailemin utanç kaynagı gibi geliyor hep böyle biri olup kendimi sakındığım için en sonunda en kötü olaylar bana oluyor evlendirilmeyi bile itici bulan benim ailem ndelerimi gördü açık açkk organlarımı gördü anne babam eskiden. Öf işte kısaca çok gizli biri olmak istiyorum çünkü her şey itici olabilir benle ilgili bilinen. Korkaklık ile alakası yok bence çünkü iğrendiğim şeyler çok fazla sadece. Bu korkaklık değil. Buna korkaklık diyenden de iğrenirim bu arada yapçak bişi yok çoğu şeyden iğrenen bir karakterim var.
Snra nefretini iğrentimi belli etmek de itici olur dedim iyice içime kapandım içimden iğrenmeye devam ettim. Busefer insanlar ezdi. Şaka gibi iğrenerek baktığım şeyler tepeme çıktı. Artık çıkamazlar ama artık iğrentimin yanına nefret geldi madem iğrenmek ne anlamıyorlar nefretimi göstericem. Böyle de biri oldum işte ya. Keşke ailem olmasaydı da benimle ilgilenen olmasaydı her şey utanç kaynagı çünkü bir baskı var iş bulamazsan utanç kaynagı her şey utanç kaynagı. Yaşamak bile istemiyorum bu yüzden. Bi tane kadın beni doğurup bakmasa daha mutlu olurdum ailem olmasını istemiyorum. Her şey itici çünkü. evlenmemi bilen bi ailem olmaası o işi yaptıgı bilinmek çok kötü ya.
Gizli biri olmak için kimseye rezil olmamak için tek yaşamam ve sevilmemem gerekiyor anladınız mı? Sevilmek sorumluluk gerektiriyor çünkü ben insanüstü düşünüyorum biri sevince ya da sevince. bu dünyaya uygun değilim ya öf. Ama sonum evlendirilmek olcak bunu da biliyorum.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Nudelerini nasıl gördüler? Bu sende travma yaratmış.
Napmış ki bana
Onlar görmeden önce de ben evlenmeyi itici buluyordum ailemin bilmesi o işi yaptığımı asla kafam almadı gördüklerinden sonra hala böyleyim bence etkilemedi beni
Allah yardımcın olsun konuşmak istersen gizliden çıkabilirim
Ban de senin gibi ailem den utandığım için instagramdan kızları bile takip etmeye utanıyodum.
E sonra noldu
Hala utanıyorum ama artık alıştım biraz.
Korkunun üzerine üzerine gideceksin
Senin sorununu biliyorum ben. Cinsel duygularını çok bastırıyosun diye böylesin. Biraz rahat ol. Utanmaya gerek yok. Sadece insanlar değil hayvanlar da yapıyo.
Sen de bu olay sonucunda dünyaya geldin
Evet de bilmiyorum aile yük gibi geliyor hep. Zaten seni ailenin rahat olan kişisi ilan etmeye dünden hazırlar. Bak itici bulacak bir olay daha. Hiçbir şey belli etmemek gerekiyor bunlara.
Gizliden çıktım ya. zsana bi
Ö. zelden
Esprisine de olsa illaki bakış açıları oluyo ailenin her bireyinin birbirine karşı şimdi bunlar illaki birini daha rahat biri daha kurallara uygun öyle kodlamayacaklar mı birbirini? Bu da itici geliyor ya bilinmek istemiyorum. Ben normal diye bakılan şeylere göre hareket etsem bana rahat gözüyle bakacaklar bu olay muhafazakar olmayan başka bir ailede başka şekilde olurdu yine rahat bu diye yaftaladkları ya da bir damga yapıstırdıkları aile bireyi olcak illaki. Çok itici şeyler. Aileler birbirini utandırmak için yok mu? En rahat aile bile birbirinden utandığı olmuştur. Normal olduğunu bilsek bile her konuda utanabilriz ya ben de sevmiyorum bu sorumluluğu.
Sen benim kafadansın. Bazen keşke ailem olmasaydı da tek bir birey olarak yaşasaydım diye düşünüyorum. Yalnız o zaman da kötü alışkanlıklara çabuk alışırdım.
Gizli bi hayat yaşiyamazsun ama sakin sesiz bi hayat yaşarsin
O zaten olur ya ama ben beklentileri olan varlıklarla yaşamak istemiyorum insanız kötülük parçası var içimde illaki sevilmek istemiyorum bu yüzden sevilmeye yüzüm yok : evlensem zaten eşinin sevip sevmemesinin önemi yok bu olayı sadcee ailem ile düşünüyorum, eşler her zaman aldatır onun için kutsal olsam da olmak istemem zaten yakıştırmam ona beni. Ama aile öyle değil ya onlar hakkımda ne düşünse çok önemli evlenmeyen tek yaşayan birisi olabilseydim keşke ama sonum evlendirilmek gibi duruyor böyle bir karakterinin olduğu da umurlarında değil tabiki çünkü toplum ne gerektirir ise onlar da öyleler. evlendirirlerse biter ya zaten eninde sonunda evlendirecek olan insanların ne düşündüğü umrumda değil de onlar da mecburen yapıyor gerçi ben ayaklarım üzerinde duramazsam diye, ama içten içe seven birtakım insanlar varsa ben o işi yaptıgımı bilinmesini istemiyorum. Ne kadar böyle ince düşünmemei hak etmeseler de mecburen de evlendiriyor olsalar karakterim böyle sevgileri var içlerinde sonuçta beni hep masum bilmeliler cinsellik normal değildir gibi olmalıyım gözlerinde. Biliyorum belki kendileri normal olarak bakıyor ailem ama bu bile beni bu fiklesen vazgeçirmiyor öyle bir şey ben takıgım ya evlenmemi görmemeleri lazım arkdş ya
Belki anam babam kardeşim ben kadar kutsal şeyler düşünmüyor umurlarında değil böyle şeyler fark etmez benim karaktrm böyle ya ben safım saf olarak gelip gitmek istiyorum babam isterse pzvn olsun nmq ya ailem olmasını bu yüzden sevmiyorum mecburen utanıcam bunlardan illaki ama ben utanmazım, ailem olmadan doğsaydım şu an eskort falandım çok ciddiyim. Fakat ailem oldugu için bu kadar ince düşünen biriyim. Tek bir ihtimal var tek yaşarsam utancım azalır önceki olaylar kalır sadcee bir erkekle olmamı bilmezler. Ama yine de hiç ailem olmamasını rahat tek yaşamak isterdim. Fakat ben tek de yasayamam işin kötü kısmı o malım yapamam bişi ben tek yaşamayı da beceremem.
Bu kdr şerefsizin olduğu yerde güzel bı soru sormussun
Olsun mantıklı cevaplar sevindiriyor beni başka nereye sorucam bilmiyorum sonuçta bir sürpriz kişi görüyor bu cevabın da yeter bana
Kimse ailesi ne düşünmüş utanma ne bilmiyor doğru ama insanız ben de sevilmek ile böyle kötü biri olduğumu saklamak iki yüzlülük bir zorunluluk gibi geliyor insan kötü olduğunu saklayamaz ki. İnsanız yani. Ben içten içe kötüyüm belki ya da arzularımızın olması beni aile kavramı ile bir arada düşünmeme engel oluyor bu bile belki ar damarım olduğunu gösteren mükemmel bir şey olabilir ama inan umrumda değil sadece kafa yapıma uygun bir hayat yaşamak istiyorum iyi biriyim kötü biriyim bu beni ilgilendirmiyor kafa karıştırıcı laflar etsek de fark etmez. Ama sevilmek istemiyorum kısacası.
Neyse
Bu kafayla ailene gözün kayar
Yuh artık
Cinsellik olmadan yaşayamayacak varlık düşünebilir bunu ancak
Sen öyle değil misin şu an da insanlardan kaçıyorsun belli bu zaman içerisinde ona dönüşür senin ailen kısıtıyor mu seni
Hayır ben cinsellik yaşamak için ailemden kaçmıyorum onlar cinsellik yaşadığımı düşünecek diye bundan rahatsız olup sevilmediğim bir yere gitmek istiyorum. Cinsellik ile aile kavramını bir araya getiremediğim için onlardan kaçmak istiyorum nasıl anlıyon sen ya psikologluk taslıyo. Kısıtlamak ne alaka bu bir düşünce.
Güzel kardeşim ben ne diyorum sana diyorum ki senin cinsellik yaşamanı çocukluktan beri kötü olarak korkutarak büyütmüşler sende onlardan kaçmak istiyorsun özgür olmak istiyorsan olmuyor kaçamıyorsun buda bi nevi dayatma kısıtlaması sen anlatıyorsun o yüzden diyorum
Sevilmediğim yere gittiğimde de istediğim cinselliği yasarım arkadaş, ben şu an sadece sevdikleriniz tarafindan cinsellik yaşayan bunun normal olduğunu düşünen aile kavramı altında doğmak istemediğimi söylüyorum bunun neresinde cinsellik yaşayamayan ailesini isteyen bir kız var? Beni öyle bilmeleri bile batıyor diyorum gelmiş onlarla yaparsın diyor mk. Ben özelim nasıl bilindiğim önemli istersen senin anan baban seni günde 10 kız s*kiyo olarak bilsin. Bana göre bu bir utançtır. Sen gibi biri bu kadar ince düşünemez. Sevgiden de anlamaz. cinsellik yaşayamamak kısıtlı olmak da alakasız bir cümle cinsellik bal gibi de yasadım gördüler de ama tercihen kutsal bir kız olmak isterim normaldir evlenince bile yapar diye düşünen olmamalı. Rezillik bu sevdiklerine karşı.
Ben sen miyim cinsellik yasayamayınca aile ve cinsellik kavramım birden karışsın? Ailem olmasını istemeyecek kadar cinsellik yaşamak istemeyen biriyim bir de ailemle mı cinsellik yaşayacaktım ahahah
Çoğu şey böyle onlar nasıl büyüttü önemi yok çoğu şeyden iğrenen biriyim demiştim içten geliyor.
Sen anlatıyorsun hocam senin ailen rahat olamaz yalan söylüyorsun eğer rahat olsaydı böyle düşünmezdin sen muhafazakar ailede yaşıyorsun
Onların ne olduğu umrumda değil istese annem orsp babam güzel kardeşim olsun isterse imam olsunlar ben utanıyorum sevdiklerimden. Bukadar basit.
Ailen çok mu rahat geniş genelde
Cinsellik iyi mı kötü mü konu o değil. Öyle bakarsan konu sapar. bana göre ailem varken kötü isterse karsısına alıp normaldir diye konusma yapsınlar istediğini yap desinler gider yaparım ama sevdiklerimin yaptıgım şeyleri bilmesi utandırır. Gizli olmak varken neden beni bilen birileri olsun ki
Tamam neden gösterdin şeyleri kimler gördü ailenden
Sanki muhafazakar olmayanlar hiç utanmıyor senin dediğin gibi bir ailem olsaydı işte o zaman ailemle düşünürdüm yapmayı mk o nası iş. Her türlü utanıyorum bilinmekten
Zaten muhafazakar ailelerde bu tür şeyler çok utanma alakası yok ailen her yerini görmüş sende etkilenmişsin her türlü daha neyi düşünüceksin hahahaha var mı kardeşin
Bi tek o değil çoğu konuda gizli olmam lazımdı bu biri sadece. Bu çürütülse bile ben gizli olmak için aile istemiyorum.
Neden gizli amaç ne anlamadım ki kimden kaçıyorsun çok gizli diyorsun ailen seni görmüş ama
Mesleğin olmayacak , bilen birileri evde utanç kaynagı bişi yapamadın evde duymayı bekleyenler. İşleri batırdın evde duymayı bekleyenler. Kötü bişi oldu bekliyorlar senin yerine de üzülecekler kızacaklar. hayr bunlardan en önemli olanı ben utanıcam. Her ailede utanacak bir olayım olurdu insanız.
Boş şeyleri takıyorsun bence ya o halde tek yaşa
Görmeden önce de çoğu şeyi gizli yapan biriydim tek etkilenmem bu fikrin karaktere dönüşmesi olmuştur. onlar görmeden önce de mesela evlendirilmeyi sevmiyordum bu iğrentileri nasıl anlatabilirim ki kısacası haberi olan birileri olmasın istiyorum ya utancı mutancı boş ver konu tamamen gizlilik yoksa anlasamıcaz. Gizli olmak bilinmemek çok önemli bence. fazladan birinin beni bilmesi kötü bence. Tanınmak bilmiyorrum ya full sevmediklerimle takılmak istiyorum hayat öyle bir şey ki sevdiklerin ile iyi oluyorsun onlar yokken kötü oluyorsun e benim doğam kötüyse neden bu aile zorlaması? Onların seçimi kötülüklerini yok saymakmış ama tek yaptıkları da bu, ben kadar ince düşünmeyi bilmeyen otomatik hareket ederek evlenmiş insanlar gibi onlarlayken iyi onlar yokken kötü olmayı yaşamak saçma değil mi? Bir fazlalık sanki ya aile ne ki hem ya çok saçma bence kimse aile olmasın erkeklerin doğası çok eşli değil mi? Yapsınlar çocuk kız baksın çocuga ya da erkek aile olmasın ne gerek var? doğru değil mi.
Evet doğru ama o olabilecek mi bilmiyorum kendimi kurtarmam gerek fakir bi aile bu maalesef. zaten sadece düşüncede böyle mantıklı akıllıyım normal hayatta geriyim Sosyallikten felan evim olsa yolunu bulamam belki bilmiyorum özgüven yok ama fikrim bol çünkü karakterim var ama sorunum da var işte çıkmazda hissediyorum umarım kendimi kurtarıp tek yaşarım
Bu dediklerin böyle kısıtlayıcı baskıcı tabulayıcı aileler Kızlara çok yapar Anne Baba Abi kardeş akraba elin yabancısı sana yapmaz imkansız senin dediğin ancak aile olur her türlü ne yaşanacaksa o yüzden ailene yönel herşeyin gizli saklı olmasını istiyorsan sen burada konuşamıyorsun halka açık ama ailenle hayatı yaşa ki gizli kalınsın kimse bilinmesin derim
Olur diyorum ya başka yolu bulamazsın her türlü geride bırakmışlar farkında değilsin güzel kardeşim
Gideceğin bi yol herşeyin eksilerde yaş kaçtı
Aslında karakterin de önemi var belki çünkü soru baslıgında yazdıgım gibi her şeyi itici bulan ters bi yapıdayım beni eğiten güzel bi rahat orta bir aile olsaydı ben anlatmalarını itici bulurdum belki çünkü sevdiklerim böyle şeyler biliyor olurdu gözümde bilmiyorum mesela annem Eğilse çok sinirleniyorum aklıma gelen şeyden dolayı hemen toparlanması gerektiğini düşünüyorum. Bana anlatan benle konuşan her şey normal utanma anlat diyen bir ailem olsaydı bu karakterim yok olur muydu sence ben bilmiyorum artık kafam karıstı ya. Anlatmalarını çocukken kendim tercihen itici bulduğumu düşünüyordum. bir şeyleri konusmamayı secmenin karakterim oldğunu kendi seçimim olduğunu sanıyordum. Ama konuştuğum bir ailem olsaydı onlara bu sefer her şeyi biliyor bunlar da diye bakarak iğrenmez miydim. Konuşmamayı tercih edenin ben olduğunu sanıyorum ama konuştuğum bir aile de olabilirdi belki tabi ama hala her şeyi itici buluyorum korkak miyim bilmiyorum.
Tabulayıcı olmaları takık karakterime katkı sağlamıştır belki dediğin gibi
Ailemle mi dnxn yok ya sevmediklerimle yapmak istiyorum ya çünkü insana sevdiği de zarar veriyor sevmediği de zarar sevmediğimden gelsin ki sinir olmıyım bir şeyleri itici bulmama yolum bu bence
Normal ailede olsaydın belki düşünmezdin çok seni kısıtlayan korkutan ailede yaşadığın için çok takıyorsun seni öz güvensiz asosyal bırakmışlar birde üstünde fakirlerder sen dedin hertü ailen sıkıntılı utanıyorsun konuşmaya da kötülerler diye sen her türlü geri de kalmışsın kalıyorsun da yani herşeye de hasrette kalmışsın biri ile sevgili yapamıyorsun kötüler her türlü
21
Olur mu yok ya seni aşırı tabulamışslar ki artık gizli herşeyim olsun diyorsun sevdiklerin bilemem ama ailene gözün kayar anlık
Sevgi parçası olan insanlara karşı çoğu şey hata olurdu anne kız baba kız kardeş ilişkisi gibi ama evlensem böyle olmam ben. Zaten ailem olmasa eskort olcak kafadayım. Evlensem sevgi mevgi düşünmem kan bağım mı var? Yoo yok umrumda değil o kişi ama aile öyle değil aile ne biliyor musun sen. Ailem mı beni eskort kafasına soktu yani? Ne yaparsa yapsın insanın içindeki şeylere engel oluyor aile yapısı en rahatı bile bu utanmak karakter ile alakalı diye düşünüyorum. Ailem var diye eskort olamaz mıyım ben şu an senin dediğin ona çıkıyor örneğin gider şimdi de olurum. Ama temelde beni bilen insanlar olacak. Tek yaşarken bir eskort olmak sevilmemek daha mantıklı geliyor olay bu onlar beni bişi yapmadı ya ben gizli gizli her şeyi yapa bilirim zaten herkes yapabilir aile engel mı buna? Ha belki çokk korkak biriysem ailem beni eskort olmayı bile düşndürmüş olabilir çünkü kaçamak yapmayı önceden korkmuş akıl edememişimdir bu da şuanda kötü şeyler yapmak istememe sebep olmuştur. Olabilir haklısın ben ailem yüzünden çok kötü şeyleri seçmişimdir belki ama dediğim gibi bi karakterim de var illaki ben gibi olmaya gerek yok bunu seçmek için. benm tek derdim kötülükler yaparken sevdiklerimin olmaması bilmiyorum. Kötülük yaparken sevdiklerimin olmasını da yaşadım bu arada, ama son tercihim sevgiye saygı duyarak bu.
Evet ama senin dediklerinde hatalar elinde olmadan her şey yapabilir kafasındasın her türlü herşeyi yaparsın sen çok dolusun ailen çok mu kısıtlıyor seni
Her şeyim gizli olsun artık diye bişi demiyorum evlensem eşim umrumda olmaz bu sadece aile ile alakalı istiyorsa aldattıgımı düşünsün ilerdeki sevgilim falan . Kötü biri olduğumu da düşünebilir.
Ama bence sen yasakları şeyler sana çekici geliyor gibi ailenden ne gördüysen eşine sevgiline yanıstmak istiyorsun gibi
Ailemle karşı gizli olurum artık öyle şeyler düşünseler bile dşündürtmem de bu beni niye onlara kaydırsn mq sadece düşünceme uygun davranmış olurdum ya da en kötü onların istediği gibi olurdum. Şuanda da gider yaparım ilişki. düşündürtmüyorum diye yapmıyor da olmıcam heralde. Tek mesele düşündürtmemek.
Ne konuda kaydırmak cinsellik mi
Evet ondan bahsetmiyor musun
Aynen her türlü olur diyorum çünkü ailen aşırı seni kısıtlamış bunu anlatamıyorsun burada ama öyle istersen bana yzzz görüşü kaldır sonra
Neyse ne ya bu mu önemli olan
Nasıl önemli değil temel kaynak oolmazsa hayatın kötü geçer her geçen gün birde üstünde hayatında bir şey yaşamayaınca sürekli kısıtcı geçinde de öyle katkı sağlar
Valla ben öyle yapıyorum gayetye güzel huzurlu
Yaş kaç
21