Nezaket üslup hiçbir şey kalmamış sorguya çeker gibi hadsizce soru sormaya başlıyorlar önce bir kendini tanıt ondan sonra benim hakkımda bir şeyler öğren ne günlere kaldık ah be
Haklısın. Sohbet bile etmeden birkaç soru sorup kafasına yatarsa konuşmaya devam etmek karşı tarafı kıran bir şey ve çok kabaca. Sadece merhaba yazsa sen zaten karşılık vermişsin, o karşılığı da aldıktan sonra niyetini düzgünce açıkça söylese ya olumlu ya olumsuz bir yanıt alacak zaten. Ama yok nerelisin yok boyun kaç yok burcun ne vs tarzı sorular sorgular insanı irrite eder. Hıyar gibi dalmış herif lafa. :D
Sen niye cevap veriyorsun peki sonuçta adam seni okeye çağırmak için yazmıyor amaç tanışıp konuşmak niyetinin konuşmak olduğunu bildiğin birine madem konuşmak istemiyorsun niye en başında ben konuşmak istemiyorum yazmayın demiyorsun ki
2
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
instagram hesabımdan işbirliği mesajları çok alıyorum o yüzden profile göre cevap veriyorum olay tanışmaya gelince tepki göstermişim farkındaysan
bir şeylere tepki verme hakkımızın olması için ingiltere prensesi olmamıza gerek yok senin de yok bilgin olsun hayatını bu fikirle yürütüyorsan diye söyledim
Ben tanışma amacı gütmüyorsam nerede yaşadığımı bile söylemiyorum yalnız bana nerede yaşadığımı soran birinin amacızaten bellidir. Ayrıca sen diye laubali olmuşsun zaten