Aile & Toplum Akşamınız nasıl gidiyor? MaşaKocaAyıı Takip Et Master Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 35 Yapay Zekaya Sor https://youtu.be/mY--4-vzY6E?si=wECrcOzzkO7PR-baSurvıvor izliyorum. İntense krizim geldi. Ya Sen neler yapiyosun? Akşamınız nasıl gidiyor? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 148,7b cevap paylaştı. Afiyet olsun benim berbat geçiyor 1 0 Yorumla
SheWolfWoman Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Survivor bizim de vazgeçilmezimiz. Prensesim Pasta'yla oynuyoruz bir yandan da.. Bir yandan da mutfağı topluyoruz.. 1 3 Yorumla MaşaKocaAyıı +1 yıl Ne güzel Yorumla SheWolfWoman +1 yıl Sana da afiyet olsun..💛🙂 Yorumla MaşaKocaAyıı +1 yıl Teşekkür ederim🙂 Yorumla
balixs Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 93% +1 yıl Yarın otomatik kontrol bütüne gireceğim, 55 almam lazım. Çok stresliyim. 1 1 Yorumla MaşaKocaAyıı +1 yıl Ayyy Yorumla
Fahri9595 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Polonya’dan Almanya’ya geçiyorum şu an. 😁 Sana afiyet olsun 1 2 Yorumla MaşaKocaAyıı +1 yıl İyi yolculuklar Yorumla Fahri9595 +1 yıl Teşekkürler cano Yorumla
DorothyBabe Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı. Güzel geçti diyebilirim. Arkadaşımla buluştum, biraz kedi sevdim geldim 1 0 Yorumla
Edameda06 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 64% +1 yıl Sıkıcı ve tatlı isteği çekiyorum. Browniyi görümce iyice istedim 1 0 Yorumla
jakxjdndla Takip Et Xper 1 Yaş: 21 +1 yıl Şu browni çikolatayı çok severdim ve hiçbiryerde bulamıyorum canım çekiyor ya sen nerden buldun 🙁 1 4 Yorumla MaşaKocaAyıı +1 yıl Markette buldum😂 Yorumla jakxjdndla +1 yıl Bizim marketler bozuk 😞 Yorumla MaşaKocaAyıı +1 yıl Aaaa neden Yorumla jakxjdndla +1 yıl Bende bilsem şu çikolatadan istiyorum sadece ve basit bir çikolatayı bulamıyorum neyse napalım Yorumla
abstractbreezes Takip Et Xper 4 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl İyi akşamlar herkese İyi eğlenceler benim monoton geçiyor hep aynı 0 0 Yorumla
Samurai1251 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Karam ye bıran intensi 1 2 Yorumla MaşaKocaAyıı +1 yıl Onuda severim Yorumla Samurai1251 +1 yıl Ben de severdim Yorumla
Fth1998 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 595 cevap paylaştı. Keyfine düşkünsün, akşamım iyi gidiyor. 1 2 Yorumla MaşaKocaAyıı +1 yıl Sen degilmisin Yorumla Fth1998 +1 yıl Bende düşkünüm, eşine iyi bakarsın sen Yorumla
16Tolga1989 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl varsa bi intense ben de alırım 1 3 Yorumla MaşaKocaAyıı +1 yıl Var verim mi Yorumla 16Tolga1989 +1 yıl hayret vermem demedin, çok teşekkürler Yorumla MaşaKocaAyıı +1 yıl 😂 Yorumla
birhosumagittin Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 612 cevap paylaştı. İntense reklamı gibi olmuş;) 1 1 Yorumla MaşaKocaAyıı +1 yıl A evet Yorumla
Elifff2323 Takip Et Xper 1 Yaş: 25 +1 yıl Sadece müzik dinleyip, gitar çalıp, şarkı söylüyorum 1 0 Yorumla
s UykuHuzurr0o Takip Et Master Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 682 cevap paylaştı. Bugün komple kötü geçiyor. 1 0 Yorumla
u Luccᴀ Takip Et Master Yaş: 33 , eic 94% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Müzik dinliyorum, KS'de boş yapıyorum 1 0 Yorumla
nakdldl Takip Et Xper 2 Yaş: 36 +1 yıl Yoğun spor yemek hazırlığı çamaşırlar yıkandı onlar asıldı ikinci türk kahvesi içildi ve ben pert 0 0 Yorumla
Mrbrawn Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 637 cevap paylaştı. Bana yok mu 1 3 Yorumla Mrbrawn +1 yıl Aşkolsun Yorumla MaşaKocaAyıı +1 yıl O Biraz zor olur Yorumla Mrbrawn +1 yıl Neden Yorumla
Acid_Qeenn Takip Et Master Yaş: 45 , eic 89% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. Güzel geçiyo çay ve mısır ikilisiyle... 0 0 Yorumla
mergens Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. kötü sıkıcı 1 0 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 16,6b cevap paylaştı. Tuhaf. 1 0 Yorumla
berxedanjiyan Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 94% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 345 cevap paylaştı. Güzel 0 0 Yorumla
deathhofangell Takip Et Xper 5 Yaş: 24 +1 yıl Bok gibi 0 1 Yorumla MaşaKocaAyıı +1 yıl Öfff kokusu geldi😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Afiyet olsun benim berbat geçiyor
Survivor bizim de vazgeçilmezimiz. Prensesim Pasta'yla oynuyoruz bir yandan da.. Bir yandan da mutfağı topluyoruz..
Ne güzel
Sana da afiyet olsun..💛🙂
Teşekkür ederim🙂
Yarın otomatik kontrol bütüne gireceğim, 55 almam lazım. Çok stresliyim.
Ayyy
Polonya’dan Almanya’ya geçiyorum şu an. 😁 Sana afiyet olsun
İyi yolculuklar
Teşekkürler cano
Güzel geçti diyebilirim. Arkadaşımla buluştum, biraz kedi sevdim geldim
Sıkıcı ve tatlı isteği çekiyorum. Browniyi görümce iyice istedim
Şu browni çikolatayı çok severdim ve hiçbiryerde bulamıyorum canım çekiyor ya sen nerden buldun 🙁
Markette buldum😂
Bizim marketler bozuk 😞
Aaaa neden
Bende bilsem şu çikolatadan istiyorum sadece ve basit bir çikolatayı bulamıyorum neyse napalım
İyi akşamlar herkese İyi eğlenceler benim monoton geçiyor hep aynı
Karam ye bıran intensi
Onuda severim
Ben de severdim
Keyfine düşkünsün, akşamım iyi gidiyor.
Sen degilmisin
Bende düşkünüm, eşine iyi bakarsın sen
varsa bi intense ben de alırım
Var verim mi
hayret vermem demedin, çok teşekkürler
😂
İntense reklamı gibi olmuş;)
A evet
Sadece müzik dinleyip, gitar çalıp, şarkı söylüyorum
Kahve eşliğinde ksde geziniyorum
Bugün komple kötü geçiyor.
Benimde şekerli sakız krizim geldi
Müzik dinliyorum, KS'de boş yapıyorum
Yoğun spor yemek hazırlığı çamaşırlar yıkandı onlar asıldı ikinci türk kahvesi içildi ve ben pert
Bana yok mu
Aşkolsun
O Biraz zor olur
Neden
Güzel gidiyor
Güzel geçiyo çay ve mısır ikilisiyle...
Şükür diyelim
kötü sıkıcı
Bo k gibi
İntense krizi ha
Dinlenerek
Yatıyorum