Keşke erkek olsaydım?

Şu zamanda en çok aklıma takılan konu. Belki bana katılmayanlar, düşüncemi saçma bulup hemen eleştirecek olanlar ya da erkekliğin zorluklarını yazacak olanlar olabilir. Onlardan ricam doğru düzgün konuşmayacaksanız lütfen şimdiden gidin.

Evet, keşke erkek olsaydım, onların ortamları (kendi içlerinde) daha samimi geliyor, yapmacık yakınlık yok, kimseye güzel/yakışıklı görünmek için ekstradan sarfedilen çaba yok, ailen tarafından kız olduğun için sıkıştırılmıyorsun, 9 yaşındaki bebeler sırf kendileri öyle büyüdüğü için saçma sapan haha women ☕️ şeklinde gereksiz şeyler yapmıyor, kadın olursan hep süslü püslü olman gerek ama fazla yaparsan da ilgi çekmek istiyor olursun, t@ciz tec@vüz korkun olur, rahatça dolaşamazsın, edepli olmak zorundasın, açık giyinemezsin, ya çalışır kendini kurtarır ya da zengin koca bulursun, kadın namussuz olur ama erkek 50 tane karıyla y@ttığında milli olur. Erkekler güçlüdür kadın dayanıksızdır, korunmaya muhtaçtır. Kadın otursun oturduğu yerde erkek dışarıda serseri gibi gezsin, evlenirsen evin yükü sende (para kazanmaktan bahsetmiyorum), kadın okumasın etmesin, güzel bir kadının yanında çirkin bir erkek görebilirsiniz ama yakışıklı bir erkeğin yanında çirkin bir kadın asla olmaz. Obez kadın olamaz ama kaslı kadın da olamaz, kadın evlenmezse evde kalır erkek evlenmezse annesi bakar. Erkek içer kadın içemez. Kendi dinim dahil birçok dinde kadın daha düşüktür. Ayrıca, erkek ana bacı söver ama kadın niye baba abi sövemez? Ama hayır kadın s’kemez değil mi? Bilmiyorum belki ben abartıyorum, ama ben sadece erkek olmak isterdim. Erkek olmak bana göre daha kolay geliyor, fark ettiyseniz regl konusunu açmadım bile. Fakat cinsiyet değiştirme operasyonları falan asla göze alamam, madem kadın doğdum kadın yaşamak zorundayım, l£zbiyen de değilim zaten. Buraya amma boş yaptın diyenler gelecektir mutlaka ama neyse. Tek istediğim benimle aynı şeyleri düşünen dertleşebileceğim birini bulmak. Yaşayanlar varsa lütfen yazsın, daha buraya yazmadığım o kadar şey var ki.

Keşke erkek olsaydım?