Gürültüyle Tahrik Eden İnsanlar?

selamlar arkadaşlar 6sene den beri oturduğum apartmanda ust caprazdakı komuslarımın oğlu evde anası bacısı var ama eve giren çıkan belli değil ne ararsanız var sanırım anlayın yani 20 yaşında ş.. fsz annem 68 yaşında klp hastası kı annem bunlara cok baktı amam hainler işte kanlarında var annem çıkıp uyardığı halde kı ben her an herşeyi yapaılcek duruma geldım gecen hafta evıne soktugu serefs... erden bırısı ates ettı aksam evde oturuyoruz gormedık ama ust komsu apartmana gırerken bunları gormus uyardım akıllı olun dıye bız yapmadık dıyolar kı ben normalde cok sıkıntılı manyaın biriyim ama artık yaşım 43 valıde 67 yasında kalp hastası acaıp benı tahrık edıyolar polısı cagır her seferınde dıye polıs bana ama yaptırım yok ınanın artık ci.. ayet ıslıcek duruma geldım kafamda hıc ıyı senaryolar yok apartmandakıler 2 3 kısı var zaten bırı yaslı duymaz ustekıler korkagın tekı bayan var erkek var ama okadar korka ve genıslerkı umrularıdna deıl adanmlar yukarı cıkarken hayvan gıbı demırlere tunuyolar uyardıgım halde hala devam gece 3 e kadar ev genel ev gibi anasını agırdık agır konustuk ama tatlı agır namuslu sereflı bı erkek cocugu evde anası bacısı varken bu kadar erkek sokup mılletı rahatsız edermı dedık ama anası ana deılkı hıc bısey deısmedı normalde 1 0 sene olsa cevrem ve kendımde dahıl coktan kan dokulmustu aama kendıme ınanamıyorum resmen korkuyorum eskısı gıbı deılım ama yasım ılerledıgı ıcın ı yoksa asıl korkum cına.. et ıslemekmı anlayamadım ya da annem kalp hastası o daha cok uzulmesın dıyemı polısın yetkısı resmen yok gıbı ne yapmamı onerırısınız benım gıbı apartmanda bole evı ke... aneye cevırıp bu sekılde hayattan soğutan komsunuz var mı. ayrıca gecen aksam yıne ates edıldı bızım kapının onunde polıs cagırdık kameralara falan bakılcak denıldı ne sonuc cıkacak bılmıyorum her an herseyı yapabılırım bı yanımda korkuyor 6 7 sene oncesıne kadar işi bıtırmıstım bunları yorumlucak bı tavsıye evrıcek olan arkadaslarım var mı ozelıkle erkeke arkadaslarımdan

Gürültüyle Tahrik Eden İnsanlar?