selamlar arkadaşlar 6sene den beri oturduğum apartmanda ust caprazdakı komuslarımın oğlu evde anası bacısı var ama eve giren çıkan belli değil ne ararsanız var sanırım anlayın yani 20 yaşında ş.. fsz annem 68 yaşında klp hastası kı annem bunlara cok baktı amam hainler işte kanlarında var annem çıkıp uyardığı halde kı ben her an herşeyi yapaılcek duruma geldım gecen hafta evıne soktugu serefs... erden bırısı ates ettı aksam evde oturuyoruz gormedık ama ust komsu apartmana gırerken bunları gormus uyardım akıllı olun dıye bız yapmadık dıyolar kı ben normalde cok sıkıntılı manyaın biriyim ama artık yaşım 43 valıde 67 yasında kalp hastası acaıp benı tahrık edıyolar polısı cagır her seferınde dıye polıs bana ama yaptırım yok ınanın artık ci.. ayet ıslıcek duruma geldım kafamda hıc ıyı senaryolar yok apartmandakıler 2 3 kısı var zaten bırı yaslı duymaz ustekıler korkagın tekı bayan var erkek var ama okadar korka ve genıslerkı umrularıdna deıl adanmlar yukarı cıkarken hayvan gıbı demırlere tunuyolar uyardıgım halde hala devam gece 3 e kadar ev genel ev gibi anasını agırdık agır konustuk ama tatlı agır namuslu sereflı bı erkek cocugu evde anası bacısı varken bu kadar erkek sokup mılletı rahatsız edermı dedık ama anası ana deılkı hıc bısey deısmedı normalde 1 0 sene olsa cevrem ve kendımde dahıl coktan kan dokulmustu aama kendıme ınanamıyorum resmen korkuyorum eskısı gıbı deılım ama yasım ılerledıgı ıcın ı yoksa asıl korkum cına.. et ıslemekmı anlayamadım ya da annem kalp hastası o daha cok uzulmesın dıyemı polısın yetkısı resmen yok gıbı ne yapmamı onerırısınız benım gıbı apartmanda bole evı ke... aneye cevırıp bu sekılde hayattan soğutan komsunuz var mı. ayrıca gecen aksam yıne ates edıldı bızım kapının onunde polıs cagırdık kameralara falan bakılcak denıldı ne sonuc cıkacak bılmıyorum her an herseyı yapabılırım bı yanımda korkuyor 6 7 sene oncesıne kadar işi bıtırmıstım bunları yorumlucak bı tavsıye evrıcek olan arkadaslarım var mı ozelıkle erkeke arkadaslarımdan
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ben köye taşınmadan önce öyle her gece ses yapan bir komşum vardı manken her gece evde yürüyüş yapar topuklu ayakkabıyla sevgilileri kardeşini döver silahlar sıkılır bende babamda biraz piskopatız o konuda sabır ede ede köye geldim en son yoksa dediğin gibi cinayet işlerdik ikimizde ve katliam derecesinde olurdu çünkü sevgilileri hep mafyaydı sana tavsiyem savcılık ya da cimere başvurman eline kana bulama it köpek için annende kalp hastası aman diyim vebalini taşıyamazsın
valla ılk cevap ama sanırım en ıyı cevap secebılırım soz veremesemde ama cok samımı ve mantıklı kardesım zama ı gelınce en ıyı cevap secıcem ınan cok kotu bısey kardesım eskı cesaretım mı yok yoksa olgunlasınca ınsan bolemı oluyor
Olgunluk ve anne en büyük etken bizimkiler köydeyken tek yaşıyodum en ufak şeyde bırak apartmanı mahalleyi inletirdim 1 kişide çıkıp hayırdır diyemezdi ama işin içine sevdiklerin girince bi geri adım atıyosun
aynen baba ben annemle yıllardır yanlızım benı en cok delırtn ne bılıyormusun benım manyaK oldugumu bılıklerı halde o krktersız anasınıu eve cagırıp bu ısın sonu ıyı deıld edıgım halde hala devam etmelerı napcam bılmıyorum kanka neoldu bana dıyorum sanırım dedıgımız gıbı ya kardesım
Sen sakinliğini koru ve dediğim gibi en basiti cimer ve savcılık eğer devletim çözüm bulmazsa adalet sağlanmazsa illa ben kendi adaletimimi sağlıyım gibisinden üstüruplu bi. Şekilde başvuru yaparsan iş çözülür çünkü resmi evrağa dökülüyo iş seve seve müdehale ederler yani bide elinde olanlara dair kayıt bulundur sestir videodur gürültü silah sıkmaya dair
aynen pılıste bıtmıs be knka bılıyosun deı bu en son ıkı kovan buldular kameravarmıs kosede ona bakca demısler ne cıkar bunda bırıde bundna bısey cıkmqaz demıs bunun ardını nası arastırabılırım bıde savcılıga gıtsem her hangı bı savcıyla gormskeı ıstedıgımı soleyım bu durumu aynen eksızkız savcıya anlatsam gızlık ıcınde yardımcı olur mu sence gorsunu merak ettım mantıklımı bu kardesım
polıslerdede ıs yok kardesım
Katil olmaktansa en mantıklısı bu bi süre ses çıkarma sakin kal senden şüpe etmedikleri anda yapıştır gitsin tek olsan git sık derimde işin ucunda anne varsa akan sular durur
tamam busekılde savcıyla konuusam yardımcı olur mu anlatsam kardesım hadı ya falkan demez sanırım
Savcılığa güzelce dilekçeni yaz kılık kıyafetinide güzelce giy git şerefsiz değilse geneli anlayışlı ve yardımcı oluyolar polislerin bişey yapmadığını gelip gittiklerini söyle anlat tek tek bi sonuca bağlanır en son çare. show. tv ihbar hattı
tamam bıalderım allah sabır evrsın bıze ortalık cok bozuldu yas kac krdesım ben 43
30 yaşındayım ben köye yerleştim be insan ne bişey bide sokak köpeği var burada onla arkadaş oldum insanlardan daha iyi imkan varsa git köye yerleş abi hayat burdaymış istanbulu bıraktımda geldim 😊
valla aNNMK HEM MADIIYAT BE BABA BIZDE DUSUNUYORUZ AMA NASI YAPCAZ ECEZ KANKI MADIIYAT AMNK EV BULMAK KIRLAAR ANASININ MISI GIBI BENDE ISTIYORUM ASLINDA KANKA
BENDE IZMIRDEYIM NERENIN KOYUNDESIN
Nevşehirdeyim ilk hafta baya zorlandım İstanbul gibi biyerden gelince ama yavaş yavaş alışıyorum insan nelere alışmıyoki zaten
NEVSEHIRMI VAY BE KIRALAR NASI orada KOYUNDE ORANIN MIUSTAKILMI IS HAYATI FALAN KANKA
İşe daha girmedim bu 2. haftam benim bankalarla sıkıntım var diye biraz erteliyorum iş olarak fabrikalar vs var kısmetse biraz toparlayıp başvuru yapıcam
Kira olarak pek bi fikrim yok ama şehirde 4 5 bin tl civarıydı en son baktığımda sahibindende bakabilirsin bizim burada yerimiz var diye geldim yoksa aklımda muğla vardı
ŞANŞSLÖISIN YARIN GORSURURZ KARDESM BENI TAKIP ET BEN OZELDEN MESAJ ATAMIYORUM YENIYIM KONSURUZ TANISRIZ
Tamamdır sende sakin kalmaya çalış hayırlı geceler
TM KNIKI
Oha ya ben skşmiyorum millet rahatsız olur diye:) sessiz sessiz alıyorum içime:D
Şikayet Et
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!