Aile & Toplum Evlenince hangi evde yaşamak istersiniz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Veya hangi evde yaşıyorsunuz, soru her ikisi için geçerli Müstakil Apartman Villa Site Loft Bahçeli Dubleks Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Evlenince hangi evde yaşamak istersiniz? Cevapla Evlilik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
r_engarenkyollar Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,3b cevap paylaştı. Müstakil ve bahçeli bir ev hep hayelimdir bahçesini rengarenk çiçeklerle doldururdum birde masa attikmi tamamdır 👍 insan daha ne isterki 1 0 Yorumla
ikizterazi Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Apartmanda sitede yapamam müstakil ev kızıyım ben doğama aykırı 0 0 Yorumla
Ezel1995 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Villa, müstakil, daire, çiftlik. Hepsinden mevcut size hangisi lazım 😂 0 0 Yorumla
kendihalindebirerkek Takip Et Xper 1 Yaş: 30 +1 yıl müstakil bir yerdeki villada yaşamak isterdim hem sessiz hem de ailenle güzel zamanlar geçirebileceğin bir ev olurdu 1 0 Yorumla
Pömpüş Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 339 cevap paylaştı. Bahçeyle uğraşmayı seviyorum 1 1 Yorumla Hoplatır +1 yıl Kesinlikle katılıyorum Yorumla
hayatcokzoraglarim Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 94% +1 yıl Site ve apartmanda yaşamadım ki tuhaf gelir. 0 0 Yorumla
Cod2009 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. Müstakil tercihim 0 0 Yorumla
1907yusuFB Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,4b cevap paylaştı. Net müstakil 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Müstakil ve bahçeli bir ev hep hayelimdir bahçesini rengarenk çiçeklerle doldururdum birde masa attikmi tamamdır 👍 insan daha ne isterki
Apartmanda sitede yapamam müstakil ev kızıyım ben doğama aykırı
Villa, müstakil, daire, çiftlik. Hepsinden mevcut size hangisi lazım 😂
müstakil bir yerdeki villada yaşamak isterdim hem sessiz hem de ailenle güzel zamanlar geçirebileceğin bir ev olurdu
Bahçeyle uğraşmayı seviyorum
Kesinlikle katılıyorum
Site ve apartmanda yaşamadım ki tuhaf gelir.
En iyisinde ama tabi nasip
Hangisini alabilirsem.
müstakil iyidir knks
Sakin yerler olsun
Müstakil tercihim
Dubleks bahçeli
Bahcesi ve huzuru olsun yeter :)
Net müstakil