Tamam yapılan iyilik söylenmez ama siz kulağıma fısıldayın. Neyse ben erkekleri kandıran, dolandıran bir fakeyi ifşa etmiştim. Çok hayır duası aldım. Kesin cennetlik olacağım xnxnjx

Tamam yapılan iyilik söylenmez ama siz kulağıma fısıldayın. Neyse ben erkekleri kandıran, dolandıran bir fakeyi ifşa etmiştim. Çok hayır duası aldım. Kesin cennetlik olacağım xnxnjx

Ben elimden geldiğince iyi olmayı deniyorum hem insanlara hem de hayvanlara karşı ama en çok da hayvanlara karşı çünkü dünya üzerinde onlardan daha çok güvendiğim başka canlı türü yok.. ama insanlar da iyilik yaparım tabi.. eğer kötü bir insan değilse karşımda ki kişi.. :)
Senden de iyi enerji alıyoree
Sende aynı şekilde sjsjs ✨
lise de arkadaşım bir kızı seviyordu gitti açıldı bu kızın da üst sınıftan sevgilisi varmış bunu teke tek kavgaya çağırdı bende gittim fazla adam gelir diye sonra bunlar teke tek attılar bizimki dayak yedi ben izliyom çocuk hırsını alamadı dinlendikten sonra beni de dövdü en büyük iyiliğim budur daha az dayak yedi benim sayemde sjsjsj :)
En büyük olarak benim belirlemem hem mantıklı hem de doğru olmaz, iyilik yapınca denize atarım, balıklar da ben de unuturum ki, Hâlık bilsin.. Bir de iyilik yapabilmek mahcubiyet ve şükretmek ister Allah'a ya.. He bir bahaneyle övüneceksem, kendime kahve ısmarladım bak bu olur..😃
veterinerden bir kedi almıştık cins demişlerdi ama sokak kedisiydi neyse biz bunu eve getirdik cins kediye benzemiyor diye konuşmuştuk. kedi miyavlayıp dışarıyı istiyordu ve bende dayanamayıp geri salmıştım. bu iyilik olabilir (zaten kedi sokakta yaşıyordu ve alışkındı)
Cevap
10Cevap
Valla çok var da aklıma ilk arı olayım geldi yaşımdan ötürü. 6-7 yaşında suyun üzerinde arı gördüm onu kağıtla ordan çıkardım çok ıslaktı hemen ısıtıcı önüne götürdüm uzaktan beklete beklete kuruttum onu sonra da uçup gitmişti.
Yaa çok tatlı 😌
Bir dilenciye lunch ısmarlamıştım. Hava buz 🥶 gibiydi. Kahve ile emek arası birşeyler almıştım.
Koca yürekli kadın 🌹
Teşekkür ederim. 🌹
Rica ederim 🌸
Yeni saç rengin sarışınlıktan daha çok yakışmış.
Teşekkür ederim canım ❤️
☺️
Şehirden, bizim köyün girişine gelip, yan tarafımızda bulunan köyüne gitmek isteyen yaşlı bir amcayı araba ile evine kadar bırakıp duasını almıştım.
Allah razı olsun 🙏
Her insana merhametli ilgili ve değerli davranmak iltifat etmek mutlu etmek, yaptığım çok büyük iyilikler oldu ama hiç hatırlamıyorum 😂
İşte bu beee 🥳
söylenmez aslında böyle şeyler, bu arada aşırı güzelsin 🥹
Teşekkür ederim canımsın 😌❤️
Sen de güzelsin 🌹
teşekkür ederim 🌸
Rica ederim 🌸
Bir teyze vardı amasrada, kimsesizdi..
Lise 2 ve 3. sınıfta her iş çıkışı onunla sohbet ederdim.. Neşesi yerine gelirdi..
Marketten biseyler alır, varsa elindeki poşetleri de taşımasına yardim ederdim..
Yıllardır görmüyorum.. Umarım iyidir..
İyilik yapıp denize atmayı tercih ediyorum. Bu arada aman amann niye böyle bir şey yaptınnn
Çünkü saçlarım yandı. Az çok anlarsın bu işlerden kdjdf
Bir de yaş 29 olunca genç görünmek istiyorsun kdjfkdfj
Bu şartlarda Marilyn Monroe olamazsın bu saç renginde başka bir ilham kaynağı bul A:SD
Buldum bile, Mulan djdjdjdj
Küçük bir çocuk birden yola fırladı araba çarpacakti koştum son anda tuttum. bu olabilir
Hızır gibi yetişmişsin...
Yaptığın iyilik söylenmez o iyilik olmaz övünmek için yapmış olursun
Vallahi hiç hatırlamıyorum ben genelde iyilik yapıp denize atanlardanım : )
Yaşlı bir teyzeye çapkın bir bakış atarak hala iş bitmemiş havası verdim
sokak çocuklarına yemek dağıtmıştım
Güzel kalbinden öpüldün 🌹
Aklıma gelmedi galiba kötü biriyim carmii djfj
Yok be sanmam. Senden iyi enerji alıyorum sjdjjd
Ben de haksız yere milletin hesabını donduran bir uber modu KS ye şikayet etmiştim çok şükür modluğu alınmıştı bana da hayır duası eden olmuştur inşallah djsjsjsh
🤭🤭
Kimseden intikam almamak 😅
Kendime değer vermek
Onu aciklayamiyoryz maalesef
Hatırlamıyorum ki
İyilik yapmam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?