Aile & Toplum Nabiyosunuz? İstanbul kimler? Amniyon___Sivisi Takip Et Yoda Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Erken başladım bugün Güncellemeler+1 yıl Midesi bulanan boş yapmasin siz çok masumsunuz mk Nabiyosunuz? İstanbul kimler? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Traianus Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Bu akıllanmaz gerçekten... Daha dün zehirlenmemiş miydin? 1 2 Yorumla Amniyon___Sivisi +1 yıl Haha evet zehirlendim iyiyim şimdi tek sek içiyorum dün çorba etmiştim 🤣 Yorumla Traianus +1 yıl Haklı olduklarını biliyorsun değil mi? Evet günah senin günahın ve sadece seninle Tanrı arasında. Ancak 10 yıl sonrasını, 20 yıl sonrasını da hesapla. Bir bakmışsın ki sen de sağlıksız koca bir karı olmuşsun. Kendine güzel bir hayat kur... Yorumla
IşıLLL34 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 35% +1 yıl Yarasın, Mart ayından bu yana alkol tüketmiyorum. Kendime protein tozu hazırlıyorum birazdan pc açıp çalışacağım. 2 0 Yorumla
SülfürükAsit Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Afiyet olsun. Off-road yapmaya çıkıcaz arkadaşlarla sonra finish noktasında başlıcaz biz 0 0 Yorumla
istanbulromantiği Takip Et Xper 7 Yaş: 30 +1 yıl İstanbul'dayım ne yapsam diye düşünüyorum sevgilim olsa içer eğlenirdim senin gibi 1 2 Yorumla istanbulromantiği +1 yıl Geleyim mi beraber demlenelim Yorumla istanbulromantiği +1 yıl 🙄🙄 Yorumla
Burak17019B Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Bu masada ben eksiğim tam benlik masa 😂 napim devam ediyom 0 0 Yorumla
mergens Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Sarı filtreyi nasıl içiyon yaw 0 7 Yorumla Amniyon___Sivisi +1 yıl Red başkası icemiyorum touch Blue denedim yok kesmiyor Yorumla mergens +1 yıl Night blue dene Yorumla Amniyon___Sivisi +1 yıl Red e neden bu kadar on yargı tekelciler de kamyoncu abla geldi diyorlar :( Yorumla Amniyon___Sivisi +1 yıl Kamyoncu ne alaka :( Yorumla mergens +1 yıl Çok kötü be en azında Winston filan dene bir de fındık çikolata olmamış Yorumla Amniyon___Sivisi +1 yıl Ben böyle seviyorum mutluyum :) herkesin zevki tercihi başka.. Yorumla mergens +1 yıl Saygı duyarım 🤗 Yorumla
JuniorForeverrrr Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Midem bulandı fotoya bakınca 0 4 Yorumla Amniyon___Sivisi +1 yıl Sen nasılsın. Acaba Yorumla JuniorForeverrrr +1 yıl Ne alaka sabah sabah boyle seyler mi yenir Yorumla Amniyon___Sivisi +1 yıl Benim. midem benim bedenim benim zevkim benim. hauyatkm ben mutluyum Yorumla JuniorForeverrrr +1 yıl Eee ben bunun hakkında bişimi dedim kendi fikrimi söyledim masumlukla alakası yok normal bir insanın diyecegi seyi dedim Yorumla
Tersy Takip Et Master Yaş: 47 , eic 58% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,9b cevap paylaştı. Görünce aklıma geldi, likör doldurdum. 0 0 Yorumla
Asknedencanyakar_ Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 7,7b cevap paylaştı. Hava yağmurlu ofisteyim 0 0 Yorumla
Uaenaa Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl Sıkılıyorummm 0 1 Yorumla Amniyon___Sivisi +1 yıl Bende sıkılıyorum Yorumla
GameOf_KS Takip Et Yoda Yaş: 37 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 465 cevap paylaştı. Cok içiyorsun yavrum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Bu akıllanmaz gerçekten... Daha dün zehirlenmemiş miydin?
Haha evet zehirlendim iyiyim şimdi tek sek içiyorum dün çorba etmiştim 🤣
Haklı olduklarını biliyorsun değil mi? Evet günah senin günahın ve sadece seninle Tanrı arasında. Ancak 10 yıl sonrasını, 20 yıl sonrasını da hesapla. Bir bakmışsın ki sen de sağlıksız koca bir karı olmuşsun. Kendine güzel bir hayat kur...
Yarasın, Mart ayından bu yana alkol tüketmiyorum. Kendime protein tozu hazırlıyorum birazdan pc açıp çalışacağım.
Afiyet olsun. Off-road yapmaya çıkıcaz arkadaşlarla sonra finish noktasında başlıcaz biz
İstanbul'dayım ne yapsam diye düşünüyorum sevgilim olsa içer eğlenirdim senin gibi
Geleyim mi beraber demlenelim
🙄🙄
Bu masada ben eksiğim tam benlik masa 😂 napim devam ediyom
Sarı filtreyi nasıl içiyon yaw
Red başkası icemiyorum touch Blue denedim yok kesmiyor
Night blue dene
Red e neden bu kadar on yargı tekelciler de kamyoncu abla geldi diyorlar :(
Kamyoncu ne alaka :(
Çok kötü be en azında Winston filan dene bir de fındık çikolata olmamış
Ben böyle seviyorum mutluyum :) herkesin zevki tercihi başka..
Saygı duyarım 🤗
Midem bulandı fotoya bakınca
Sen nasılsın. Acaba
Ne alaka sabah sabah boyle seyler mi yenir
Benim. midem benim bedenim benim zevkim benim. hauyatkm ben mutluyum
Eee ben bunun hakkında bişimi dedim kendi fikrimi söyledim masumlukla alakası yok normal bir insanın diyecegi seyi dedim
Görünce aklıma geldi, likör doldurdum.
Yağmur yağıyo nöbetteyim
Yatak keyfi yapıyorum
İyiyiz istanbuldan selamlar
Hava yağmurlu ofisteyim
Sıkılıyorummm
Bende sıkılıyorum
Evdeyim
Bugüb içmemem lazım
Cok içiyorsun yavrum