Sizce bende de şizofreni olabilir mi?

Babamın babasının baba tarafında sinir ve şizofreni genetik. Hatta dedemin 1 tane amcasının oğlunun çocuklarından biri teşhisli şizofreni hastası, aynı şekilde en büyük halasının 3 çocuğundan 2 tanesi de teşhisli şizofreni hastası. Ayrıca dedemin 1 tane amca oğlu yaklaşık 20 yıl önce bir adamı döverek yoğun bakıma sokmuş, adam ölünce o da bir süre hapis yatmış. Ben de normal zamanlarda çok uysal, sessiz sakin biriyim; ama sebepsiz yere damarıma basıldığı zaman veya yaralarıma dokunulduğu zaman sinirden deliye dönüyorum. Mesela dün Küçükpark'ta biraz dolaştım, sonrasında arkadaşımın ailesiyle birlikte işlettiği tekel bayiinden 2 şişe bira alıp yurda doğru yürümeye başladım. Yolda giderken adamın biri " Geçmiş olsun, Allah şifa versin " dedi, adam öyle deyince bir anda sinirlendim; çünkü öyle bir durumum yok. Sadece bacak kaslarımda güç kaybı var ve yürürken de bacaklarımı istemsiz bir şekilde kastığım için biraz kötü yürüyorum. Adam öyle deyince bir anda sinirlendim ve elimdeki şişelerden birini adamın kafasına geçiresim geldi. Sonra başıma iş açmamak için sabredip yoluma devam ettim. Ayrıca küçükken halamın kızlarıyla çok kavga ederdik. Birinde dedemgil 1 tane balta almıştı, babaannem de " Onu Ömer'den saklayın. Allah korusun, sinirlenip çocuklara falan vurur " demişti.
Sizce bende de şizofreni olabilir mi?