İcraya vermeli miyim beklemeli miyim?

Özel hayatını çok bilmediğim ama arkadaş ortamında tanıştığım bir adama 120 bin kredi çektim. Bu para muhabbeti öncesinde flört gibi bir muhabbetimiz oldu benim ona bir gönül bağım var ve çok seviyorum onu ilk tanıdığımda maddi durumu iyiydi sonra bir gün çok zor durumda olduğunu söyledi her gün alacaklıları yazıyor arıyormuş işle ilgili dükkanı falan var ek geliri var bunu bildiğim için güvendim zaafımda var anında diğer ay kapatacağını söyledi. (Arada beraber kaldık yakınlaşma vs oldu) sonra tartıştık beni silip engelledi ben ödeme günü geldiğinde iletişime geçtin ödeyeceğim dedi ödemedi sonra tekrar konuşmaya başladık her seferinde hayatıyla ilgili batışa geçiyor bir türlü o ödeme gelmiyor bu hafta vercem diyor vermiyor konuyu açtığımda mesafe koyuyor dükkanını kapatacağını söyledi neyse sen öde ben sana param olduğunda vereceğim dedi hala konuşuyoruz depresyonda olduğunu söylüyor iyi niyetimi korumak istiyorum morali yerine gelsin diye hediyeler alıyorum ama o tinder ve İnstagramda kız peşinde en son lanet olsun paraya dedim öderim ama icraaya ver diyorlar kanıtım var ama onu seviyorum hala iletişimdeyiz gerçekten zordaysa bi de ben vurmuş gibi olcam ama eline para geçip beni sallıyorsa da bilmiyorum

İcraya vermeli miyim beklemeli miyim?