Güncellemeler
+1 yıl
*yaşıyoruz*
Sevgilim Türk.
Türk vatandaşıyım, ileride evlenme durumu olursa Suriyeli olduğumu öğrenebilir mi?
Beni öz be öz Türkiyeli sanıyor.
10 yıldır burada yapıyoruz ve şehirli Türklerden farkımız yok.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Ülkene dön diyenler olmuş. Hayırdır, kimin ülkesinden kimi gönderiyorsunuz?
Şunu bı oturup bana adam akıllı açıklayın siz kimsiniz ve size savaş açıcak olsak ne yapabilirsiniz? Tarih 100 yıl önce başlamadı
Adınla müsemmasın Malperen
Ülkene dön 🙏🏻😅
Gerı durun arkadaslar köz bombası atabılırler sjsjjs
Mücahit Alperen ✓
Bi sonraki seçimde iktidar değişmez diyorum, siz ne dersiniz?
Kendı ırkından utanıp mı gızledın sebep ne? her turlu acık edersın zaten
Öz ve öz Türk'e benzer neyin var çok merak ediyorum. Fenotip açık ediyor kendinisen gizlesende
Bizdede %48 var Türk'e benzer
Türklüğünün zekâtını verse sulalene yetecek insanlar var o %48 içinde
Aynen, bunlar sadaka rekortmeni senden benden daha zeki
Ahahah müslüman olmayan türkler...
Sizin ev neresi? Anadolu'yu bizimkiler feth etmiştide sonradan birisi geldi antlaşma falan dedi toprakları verdi sonrada geri aldı falan bir şeyler yaptı bu kişi atanız değildir umarım, ev sahipleri evi geri almaya geldide
İngiliz kayıklarına binip kaçanlar için büyük sözler ☺️
Yok biz gemileri karadan yürütüyorduk bu bizi kesmedi bizde uçurmaya başladık hatta adıda Bayraktar TB2 sizde ne var?
Onlarda bizim Türk tarihi de Osmanlı ile başlamadı. Metehan'dan beri bu şerefli ırk dünyaya nizam sağlıyor. Türklüğünü unutup Arap yalamalığı yapanlar ne yazık ki koskoca imparatorlukları perişan ettiler ancak hâlâ ders almıyorlar.
Arap yalamalığı yok.
Benim derdim Türk olmak vs de değil
Zaten Arap lar yoldan çıktığı için İslam eskisi kadar güçlü değil
Ben Müslüman olsun ırkı ne olursa olsun derim
Sadece bu soru sahibine karşı kurmuş olduğun cümleler biraz rahatsız etti + bi hastanın yanında refakatçi olarak kalıyorum ve gerginim sana bulaşasım geldi.
Osmanlı dan rahatsızlık duymuyor olman fikrimi azda olsa değiştirdi.
Bu arada sülalem hakkında konuştun üzüldüm bizimkiler has Türk gelenekler felan hep bu yönde şekillenmiş
Neyse hasta rahatsız gitmem gerek bu gece nöbet bende
Geçmiş olsun.
Kuzu kizil sacli suriyeliler taniyorum
@mAlperen hala müslüman olsun ırkı ne olursa olsun diyor ya. İslamcılık fikri çöktü çöktü osmanlıyla beraber tarihin tozlu raflarına atıldı. Öte yandan osmanlı her ne kadar türk tarihinin parçası olarak ele alınsa da türklerin en çok zulüm gördüğü, türklerin dışa kapatılıp cahil bırakıldığı, devlet yönetimi dahil önemli bütün pozisyonların ermeni ve yahudilerden oluştuğu bir devlet. Türkler sayısız isyan etmiştir ve bu isyanlarda sayısız türk’ü öldürmüştür osmanlı. Tarihe bu kadar uzak olup hala islamcılık yapan görünce yazmadan edemiyorum. Araplar bizim dostumuz değil. Türk’ün Türk’ten başka dostu yok. Şu din kafasından çıkın artık biraz tarih okuyun okumadığınız için bilginiz yok ama fikir bol oluyor. Türk olsun ateist olsun yahudi olsun önemli değil ama ya Türk ya Türk olsun başka yolu yok.
Türkler en başından beri kutsal amaç uğruna yaşadı dinsiz Türk Türk değildir
Hani Türk milleti zekidir diye bağırıyor ya aklı olan keyfine değil amel defterine bakar
Bi kaç insanın lafıyla dönmüyor bu dünya
Herkes çok okumuş çok biliyor nerede okumuş ya bize düşman avrupa da ya da bizim dandik öğretim sisteminde
Burayı bile Suriyeliler bastı lanet olsun vurun beni
Mezarı sen kaz vurması bizden
Söyle bir ara mutlu olduğunuz esnada söyle kaynayıp gider arada hem öğrense nolur nereli olduğun değil insanlık önemli
Tabiki öğrenir bunu saklayamazsın nereli olduğunun beni pek bağlamaz ama güvenini kırdın yüce türkün şimdiden
Farkınız var? Türk olmamanız? Bu şeklinde kandırılıp evlenmiş olsam öğrendiğim an boşardım. Doğruyu bilsin sonra evlenirse evlensin
Sen 10 yıldır Türksün değil mi? Nerelisin diye sorma dı mı sana? Sorduğu sorular olmuştur ne dedin? Yalan var mı aranızda detay ver lütfen
Özümüzde hepimiz Sri Lankalıyız kanka, çok takılma ırklara
Ya yürü git ülkene. Ne işin var burada. Asalak gibi yerleştiniz kaldınız
Bence dürüst ol, öğrenirse sorun çıkar, Türkiyeli diye bir şey yok Türk anayasasında Türk tanımı var
Ha Türk, ha Suriyeli, ikisi de aynı değil mi? İkisi de Orta Doğunun rezil insanı.
öğrenebilir tabiki olası bir vukuatlı nüfus kaydı alındığında yazar her şey
Ne farkeder ki seviyorsa nereli oldugun ya da hangi irktan oldugun
Öğrenebilir Suriyeli olduğunu neden sakladin
Sen anlat herşeyi seni gerçekten seviyorsa evlenir zaten saklamak iyi bişey değil bı yerde çıkacak ortaya
Aslında bariz farklar var da
Neyse.
Öğrenir herhalde bilmiyorum
Siz Türkçe konuşurken bazen farkında olmadan diliniz kayıyor, ordan anlar
Soruyu okumadım. Ülkene dön
Leysh? Aslini mi unuttun yoksa?
Öğrense ne olacak ki?
Olmaz bence kaç zamandır berabersiniz
Yalan söyleme bence snaa bir daha hiç güvenmez
İllaki öğrenir, kendini gizleme.
Bi bitmedinizz
Anne baba adı ve doğum yerinden anlar