Arkadaşlar Allah kimsenin başına vermesin öncellikle tecavüze uğradım ve benim bunu kanitlamam gerekiyor 3 4 hafta geçti hamilelik durumu yok e haliyle olaydan sonra banyo yaptım kıyafetleri yıkadım yıkanmış kıyafette DNA kalirmi parmak izi vs
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Tecavüze uğradığı yerde ona ait doku olabilir boğuşmak olduysa elbise yıkayınca kalmaz hamile kalırsan çocuğun da sinda olur. Tırnak arasında olur wma yıkanmış. Menisi bir şeye sildiyse oda olur. İçine akittiysa sildiğin pçt de olur
Tecavüz sırasında zorlanmadan kaynaklı yırtılmalar ve doku hasarları oluşuyor. Jinekolojik muayne ile saptanabiliyor.
İns işe yarar yemin ederim psikolojim bozuldu sanki heryerde beni izliolar
Psikolojiktir destek almayı ihmal etme lütfen, elimden gelen bir şey varsa destek olmak isterim.
Psikolojik*
Parmak izi falan kalmaz da sperm (durumu bilmiyorum, mazur gör) kalabilir. Şikayetçi olcaksan delil teşkil edecek hiçbirşeye asla dokunma artık
Sprem kalıntısı yok ama o gün orada olduğuma dair kusmuk örneği var sarhoştum ve video varmış ellerinde ama videoyi sildigjni söylüyor
Sanırım karşı tarafın evinden bahsediyorsun değil mi?
Ever sarhoş olduğum için oraya gittim çünkü tek güvendiğim oydu yakın arkadaşımdu
O çoktan delilleri yok etmiştir ki. Kusmuk bu zamana kadar kalır mı hiç ortada sence?
Senin doku testine girmen lazım gerçi zorlanmaya dayalı olur o, sen hatırlamıyorsun anladığım kadarıyla ama bakiremiydin öncesinde de?
Mallesef Allah kahretsinki çok küçükken bir tecavüze daha uğradım
😓😕 Yahu paratonel gibi çekiyosun herhalde brlaları üstüne 😓 Reşit misin peki?
Evet
Şimdi şöyle olayda şantaj var ilk olarak. Lakin alkollü de olsan rızan dahilinde oraya sen gittiğin için hukuk sistemi karşı tarafı çok hırpalamayacak.
Ama sakın şantajlara tehtidlere kulak asma asla ailene gönderemezler bir kere öncelikle kendileri de ifşa olavak ve tecavüz bu belli gönderseler dahi mağdur olan sen olmazsın onlar olur, o videonun ister ailen ister herhangi bir üçüncü kişi farketmez gitmesi onların kend topuklarına sıkması olur. O yüzden o tehtidler kuru sıkı önce bunu bi bil.
Bir diğeri, hamileyim diye korkma kuvvetşe muhtemel değilsin ama olsan dahi süresini geçirsen bile çocuğu aldırabilirsin, ortada rıza dışı ilişki var.
Üçüncüsü, videoyu dua et silmesinler sen şimdi silsinler istiyosun içinden ama eğer ki şikayetçi olcaksan o delil olcak işte. Cinsel tacizlerde en geç 4 gün içinde doku testi yapılır sağlıklı sonuç için ilişkiden sonra. Senin günün geçmiş sanırım ama gene de bi teşhis koydur delil tespiti olsun elinde ki şikayetçi olcaksan da elinde tutabileceğin birşeyler olsun.
Selam geçmiş olsun öncelikle Allah belasını versin onların
Delil kalmaz maalesef yıkanmış giyside ama sen doktora git kanitlarsin onu
Maalesef ki kadının beyanı esastır direkt git söyle içeri aliyorlar
Neden yıkadınki keşke olaydan sonra direk gitseydin neden sustun kıyafette kalmaz ama olay yerinde belki bir ihtimal bişeyler bulunur
yıkanmışsa bir şey kalmamıştır
Kalmaz bisey cikartamazsin maalesef
kalmaz
Nasıl kanitlucam peku
Keşke o an verseydin
Keşke ama korkuttular işte
Kim korkuttu
Kalmaz sa o gun neden gıtmedın
Bilmiyorum korktular anca cesaretimi topladim
Aferin
Çok zor.
Kanıtlarsın