Sevgilimin doğum günü
Annemin doğum günü
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Sevgilim kalıcı değil, yarın ayrılabiliriz ama annem her zaman annem. Yarın herhangi biri olmaz. O yüzden önce annem. Ki ben, artık sevgili olduğum birinin doğum gününü kutlayacak olduğumu sanmıyorum. Hiçbir sevgilim de benim doğum günümü kutlamadı. Hep ben kutladım. Mevzu kutlamamak da değil, en son eski sevgilimin doğum gününü kutlayıp hediye yolladım ama çöpe attı. Artık erkek milletinin bir şeye değmeyecek olduğunu düşünüyorum.
Anneyle sevgili veya esi ayni kategoriye koymayi yanlis görüyorum ikisinin yeri degeri farkli Annelik coook baska onu hic birseyle kiyas veya es tutamayiz bence ama bu dogum günü önce kutlanmis sonra kutlanmislada ölcülemez bu yüzden fark etmez diyorum
ikisini de aynı gün kutlayabilirim ama ilk annemi kutlarım sevgilim de bunu dert ediyorsa artık eski sevgilimdir
İkisini de bir araya getiririm hem tanışmış olurlar hem de doğum günlerini kutlarız, ama annem doğum günü kutlamayı hiç sevmez zaten önemsemiyor da kendi doğum gününü de bilmiyor 😂
Cevap
34Cevap
Sevgilimin doğum günü tabi ki de
Eşim dahi olsa annem önce gelir, ben dünyaya doğuştan serebral palsi bedensel engelli olarak dünyaya geldim ve durum böyle olunca onca yıl üzerinde emeği olan beni kucağında taşıyan, benimle birlikte senelerce evinden uzakta fizik tedavi ve rehabilitasyon hizmeti alayım diye yanımda kalan, ameliyat hareket derken emeği olan, ilkokula çalıştığı hastanenin karşısında okuldan alıp getirip götüren, lise de yatılı okulda kaldım diye ağlayıp her hafta Çamaşır yıkayan annemi hatta ailemi kimseye değişmem. Ama değirmemi isteyen her kadını hayatımdan atarım.
Her anne baba aile değerlidir ancak siz hiçbir zaman engelli anne babası olmak nedir bilemezsiniz. O yüzden annem annem annem...
@Dygu81827 görüşümü beğendiğin için teşekkür,☺️
Bu nasil bir kafa ya ayni gün ikisinide kutluyamiyormuyuz g. zekalimiyiz biz. sabah anneye gidersin aksmini sevgiline ayirirsin yani
Sevgilim ile annemin doğum günü denk gelse önce annemin doğum gününü kutlarım. Sevgiliminde bu konuda anlayışlı olacağını düşünüyorum.
Gündüz annemin doğum günü akşam sevgilimin doğum gününü kutlardim.
Anneminkini kutlardım tabii ki ama rahmetli oldu maalesef 😔😔😔😔
Hiçbirinin.. Kendi doğumgünümden başkası umrumda değil..
İkisi için ortak pasta yaparım yarısı sevdiğim kız için yarısı annem için
Bı yerde şöyle demişlerdi:
O gün oruç tutarım 😂
Sevgili çok anne tek. Sevgili bulanilirsin ama anneni asla. Bulamazsın değerini bilmek lazım
Eğer sevgilim değil karım olsaydı öncelik karım olurdu çünkü artık yeni ailem odur
Tabii ki annemin doğum günü.
Benim üzerimdeki emekleri çok ama çok büyük.
iki doğum gününü aynı anda aynı yerde kutlardım :D :D
Orta yolu bulurdum ahsjdjf annem zaten her zaman yanımda önce onu sonra manitt
Fark etmez önce hangisini görürsem onu kutlarım
Öncelik elbette Annem olur ama sevgilim olacak zaatın da kutlardım gönlünü alırdım
Sevgilim benim doğum günümü hatırladı mi ki birde çok kolay günü kaldı ki ikisi aynı güne denk gelecekte önceliği ben olacam 🤣
Sevgilim için canımı veririm ama anama dünyayı kurban ederim
Son doğum günümü ilk hangisi kutladiysa onunkini
Beni 9 sevgilim mi taşıdı karnında ya erkekler haketmiyor
İkisini de gönüllerdim ben
Anneminkini kutlarım sadece
İlk onunkini kutladığımı hissettiririm
İkisi birlikte kutlarım
İkisini de aynı anda kutlarım
Anne önemli bir aktörü hayatinin
Tabiki annem önceligim
Ana gibim yar olmaz🌹
Oruç tutarım😂
Annemin doğumgünü kutlar sevgilime giderim
Annemin doğum günü
Annem tabi bu nasıl soru
Annemin, annem daha yakın
Böyle bi önceliğin önemi var mı
İlla kavga çıkartacan yani 😂
Annemin doğum gününü önce kutlarım.
Annem olmadığı için sevgilim diyorum
Annemin doğum gününü kutlardım.
Annemin tabiki daha önemli
Annemin tabi ki de sevgiliyi ne yapayım aga
sevgilimin doğum günü
Guruo kurarim ikisinide edeeim ayni anda
Valla ikisininde kutlamam haketmiyorlar.
Aynı evde yaşadığım kimse ilk onu kutlarım
Annemin doğum günü kutlarım.
Annemin.
Sevgili
Önce anne sonra sevgili
Annem tabi
Sevgilim🫤
İkisini de aynı anda kutlarım
Anneminn
Annemin..
Annem daha önemli
Annemin doğum günü