Aile & Toplum Sakladığınız en eski şey nedir 🤗? yaren2344 Takip Et Xper 7 Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Yapay Zekaya Sor İlk defa böyle ehliyet gördüm dedemin ehliyeti olduğunu bile bilmiyordum 😂😂 Sakladığınız en eski şey nedir 🤗? Cevapla Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,1b cevap paylaştı. saklamıyorum kullanıyorum bilgisayarım 0 0 Yorumla
BilenAbi Takip Et Guru Yaş: 48 , eic 100% +1 yıl Eski evraklar değişik baya. Kimlik (kafa kağıdı denirdi) kartı da baya dosya kağıdının yarısı kadarmış. 1 0 Yorumla
MUSTAFAZKN Takip Et Xper 1 Yaş: 30 , eic 34% +1 yıl Meşhur Fransız treni Orient Express’e ait Kondüktör şapkası 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Lise yıllarında kondom almıştım belki lazım olur diye hiç olmadı 😂 1 0 Yorumla
SarışınHukukçu Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 4b cevap paylaştı. Hicri 1106 tarihli kuran tesfiri. 1 3 Yorumla SarışınHukukçu +1 yıl Tefsir olacak Yorumla yaren2344 +1 yıl Anladım ben Yorumla SarışınHukukçu +1 yıl Düzelteyim sorun çıkmasın sonradan 😅 ayrıca 1855 tarihli ceride i havadis gazetesi, 1890 tarihli köstekli saat, 1920 üretimi elmas kolye vs var elimde. Antikaları severim Yorumla
Ezel1995 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Nüfus cüzdanı 😂 1 0 Yorumla
u tenedos Takip Et Master Yaş: 37 , eic 93% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,3b cevap paylaştı. AA benim ehliyet o 1 0 Yorumla
KahveSacliHeRif Takip Et Master Yaş: 35 , eic 46% +1 yıl Askerdeyken tuttuğum bir günlük gibi bir şey var.. 0 0 Yorumla
RuhsuzErgen Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 92% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 303 cevap paylaştı. Zippo 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,6b cevap paylaştı. 1932 model çakmak 0 2 Yorumla SarışınHukukçu +1 yıl İçinde ip olan benzinli çakmaklardan mı Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Evet fitil ve pamuklu benzinli kol kaldırmalı çakmak Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 9,3b cevap paylaştı. Eski daktilo 0 0 Yorumla
respectemir Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 6,9b cevap paylaştı. Bir günlük 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
saklamıyorum kullanıyorum bilgisayarım
Eski evraklar değişik baya. Kimlik (kafa kağıdı denirdi) kartı da baya dosya kağıdının yarısı kadarmış.
Meşhur Fransız treni Orient Express’e ait Kondüktör şapkası
Lise yıllarında kondom almıştım belki lazım olur diye hiç olmadı 😂
Babamın fotoğrafı ve bir radio..
Hicri 1106 tarihli kuran tesfiri.
Tefsir olacak
Anladım ben
Düzelteyim sorun çıkmasın sonradan 😅 ayrıca 1855 tarihli ceride i havadis gazetesi, 1890 tarihli köstekli saat, 1920 üretimi elmas kolye vs var elimde. Antikaları severim
Baba ait bir kaç not kağıdı.
Nüfus cüzdanı 😂
AA benim ehliyet o
Askerdeyken tuttuğum bir günlük gibi bir şey var..
Anılarım
Çizdiğim resimler
Kanka bebekken giydiğim bir kazağım var :D
Zippo
Manitanin sütyeni☺️
1932 model çakmak
İçinde ip olan benzinli çakmaklardan mı
Evet fitil ve pamuklu benzinli kol kaldırmalı çakmak
Eski daktilo
Bir günlük
Güzelmiş