Erkek arkadaşım beni çok seviyordu harika bir ilişkimiz vardı tüm aileside ilişkimizi biliyordu sabahları okula bırakırken amcası falan görmüş babasına demiş her sabahın körü bu kızı okula getiriyor demiş ondan sonrada başka bir gün buluşup birlikte öğle yemeği yedik sonrada eve bıraktı beni akşamında bekle babam bizi görmüş diyip gitti iki saat sonra gelip babam kızdı falan diye bir sürü şey söyledi ertesi sabahta özür dilerim babam çok kızdı artık telefonuma bakcak hep ilişki yapmamı istemiyor falan diye bir sürü şey yazdı ve en sonuna da özür dilerim engellemek zorundayım yazdı cevap vermeme fırsat kalmadan engelledi ne yapmalıyım offff
Güncellemeler
+1 yıl
Offf
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Güzel bir yalan. Kesinlikle başka bir şey var ve bitirmek için bahane üretmiş.
Ne var mesela
Bişey vardan kastın ne
Başka birisi olabilir veya artık beraber olmak istemiyor.
İki gün önce barıştık aşık olduğunu söyledi dün gece gelecek hayali kurarak uyuduk
Dün bile birlikte dışarıdaydık
Dediğim gibi başka bir şey var ailesi durumu biliyor dedin sırf amcası böyle bir şey dedi diye asla böyle davranmazlar, davransalar bile o böyle seni kesip atmaz.
Amcası değiştirip değiştirip anlattıysa peki babası da sinirli bir insan
Yalan dolan 10 yaşında mı bu çocuk telefonuna bakacak saf mısın sen buna nasıl inandın
Ama hiçbir sorun yok ki daha dün yan yanaydık yemek yedik eve bıraktı gece iyi geceler seni seviyorum falan dedi
Bunlar bir anlam ifade etmiyor dediğim gibi hepsi bahane konuşmak isteyen seven konuşur yok babam bakıyor, kızıyor saçmalıktan ibaret bu saçmalıklara inanmayın konuşmak istemediği için oluşturduğu yalan dolan senaryolar
Seviyordu ya seviyordu yeni barıştık aşıktı
Belki dedikleri doğrudur babası pek normal biri değil
Aslında tüm ailesi pek normal değil
Keyfin bilir kendini kandırmaya devam edebilirsin benim diyeceklerim bu kadar.
Kandırmak değil ya hayır iki gün önce engelleyip gidebilirdi ama barıştık orada sevdiğini söyledi
Neyse dükkanının camını indirim de görsün anca içim soğur
Hem onun dükkanının hemde bizi şikayet eden amcasının dükkanının camlarını
bildigini yap
Bildiğim bişey yok olsaydı buraya sormazdım
Beynin boş yani
Düzgün konuşursan sevinirim bu konu halkında bi bildiğim yok diyorum
Ağla iyi geir
Ama offf
Niye oldu sence
Hmmm