Güncellemeler
+1 yıl
Güncellemeler
+1 yıl
Upp ayılar yorum atmasın engellenir upp
Sapıklık anlayışı değişti mi? Artık kadınları cinsel obje olarak gören erkekler yerine maskülen, ataerkil erkekler mi sapık olarak görülüyor? Ben çevremde evlilik düşünmeyen, ego tatmin eden, seviyormuş gibi görünüp gönül eğlendiren bekar kadınların katlanarak arttığını görüyorum. Siz ne düşünüyorsunuz?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Erkeklerşn vşnsel objesi zaten kadındır. Eşek. Daöacana falan da olabiliyor ama konumuz dışı.
Ataerkil, erkek egemen demek. Yani bütün sosyal yaşantı on erkeklerce belirlenmesi demek. E doğal olarak kadonlaron buna tepki göstermesi normal
Auroca, siz erkek falan fa drğilsiniz, konuşturmayon beni. Erkek adam korkal gibi gizliden böyle bi speu sormaz. Siz, leş, kadın düşmanı heriflersiniz. Size bakmıyorlar diye kadınlaron erkekten anlamadığı uanılgısına kapılmayın. Hayet de anlıyorlar.
Boş yapma git Taksim'de kendini sat feminen kılıklı yarım erkek. Amacım ünlü olmak değil, ancak insanların fikrini dinlemek ayılarınkini değil. Ayrıca senin gibi psikopatlara karşı da önlem alıyorum. Senin gibileriyle emniyet ilgilenir.
Yani korkaksın. Kadınlar semden fshs cesur lan
Gizliden girşp kadınlara sallıyor. Senin gibi itlerin burada nasıl s.. k gotosu attığını da bilirşm ben
Adresini versene bana cesur yürek? Kim korkakmış görelim.
Sen bş gizliden çık bakiim
Korktun mu?
Hee, KSdeki d... layaraktan korkacsm
Tipe bakınca maskülensin ama kadın düşmanı biziz demi menfaatçi pzvng. Kadınları love bombing yapıp ilgiye boğup sonra kullanıp atıp kenara atan sizin gibi özünde maskülen olup feminen görünen sahtekar erkeklerdir.
Yav bana böyle s.. kij spsyal medya jargonuyla gelmryin
Ne diyon olm? Bunları ezberlemek için çok mu çalıştın? 🤣 🤣 🤣
Ağlama pembe kilotlu
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!