- Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı.
u +1 yılBen evlenseydim tabi ki de pastayı eşime yedirirdim.. çünkü eşim benim en değerli varlığım olurdu.. ve onu mutlu etmek için de elimden geleni yapardım.. ama çoğu kişi pastayı annesine yediriyor bence yanlış
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Ayrılık sebebi ama olayın iç yüzünü bilmiyoruz. Gelin saygısızlık yapmışsa, damat bu şekilde tepki göstermiş olabilir belki ama yine neresinden tutsan elinde kalıyor. Şu durum cidden çok çirkin.
00 Yorumla
- Aile & Toplum konusunda 16b cevap paylaştı.
+1 yılGeline yanlış kişiyle evlendiğini ilk o an anlamış olmalı gadası
Ben şahsen o an düğünü terkedip giderdim110 Yorumla- +1 yıl
Yaaa canım bu video aslında videoyu izlerken sinir oldum damat pastayı alıyor gelinde ona vericek sanıp kafasını uzatıyor adam ona vermiyor sadece annesine veriyor kız bakakalıyor burada damadın yaptığı eşine büyük saygısızlık tamam anneni de ayırma ama ilk dilimi eşine verirsin ikinci dilimi de annene verirsin onunda gönlü oldun dersin olması gereken bu zaten ama bu sadece annesine veriyor
- +1 yıl
@nordun_gadasi kızım yorumlarini kaldırdım canım
- +1 yıl
Çok iyi yaptın afedersin ama herkesin yorumunun altına salça olmuş
- +1 yıl
Hiç sorma yaa herkesin yorumuna salça olmuş kactane yorumunu kaldırdım herkesle tartışmaya girmiş boş boş konusuyor engelledim zaten zaarı kendi fikrini yorumda belirtsin milletin yorumuna salça olmasın herkes onun gibi düşünmek onaylamak zorunda değil herkes kendi fikrini belirtmekte özgürdür kimse buna müdahale edemez
- +1 yıl
Embesil birisi konuştuklarıyla profili arasinda dağlar kadar fark var
- +1 yıl
Tam embesil 🤣🤣 birde millete din ahlak dersi vermiş 🤣
- +1 yıl
Öyle olur zaten kendi bildikleri yanıldıklarına yetmez
- +1 yıl
Aynen öyle canım
- +1 yıl
Eic için çok teşekkür ederim 🙃
- +1 yıl
Rica ederim ne demek asıl ben teşekkür ederim 🙏🙋🤗
- Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılNet ordada çıkıp giderdim annemi babamı koluma takıp bi nah çekerdim içim rahatlardı
45 Yorumla- +1 yıl
@isabella181919 yaa gülüm bu bir video aslında izlerken yemin ederim sinir oldum damat ilk pastayı alıyor gelinde kafasını uzatıyor ona vericek sanıp damat annesine veriyor gelin bakakalıyor burada damadın yaptığı eşine büyük bir saygısızlıktir tamam annenide ayırma ama ilk dilimi eşine verirsin ikinci dilimi de annenin gönlü olsun diye annesine verebilirdi olması gerekende buydu zaten, ama damat geline hiç vermiyor sadece annesine veriyor orada eşini hiçe sayıyor değersizleştiriyor
- +1 yıl
@r_engarenkyollar Allah kahr etsin yaa bu ne sagıslıkktır şeref yoksunluğudur anlamıyorum oyun mu bu ne yapmaya çalışıyor annen kaçmıyor ya , hem burada doğru yapmış diyen insanlar neyin kafasında o pastanı ilk gelin damat yemeli damatla annesi değil niye bu kaynanalar her şeye maydanoz oluyorlar anlamıyorum oğlunu o kadar çok seviyorsansa kısırlaştır ipini bağla dizinin dibine alla alla
- +1 yıl
@isabella181919 Aynen öyle gülüm madem bu kadar ana kuzusuydun eşini hiçe sayıcaktın niye evleniyorsun ozaman otursaydın ananın dizinin dibinde madem ilk gün bunu yapan insan ileride neler yapar düşünemiyorum bile o kadının zerre değeri olmaz söz hakkı olmaz ama eşinden utanmadan yemek aş bekler kadınlık bekler
- +1 yıl
Aynen çok üzücu bisey maleseff toplumda böyleleri çok var ama yapacak bisey yok
- +1 yıl
Teşekkurr ederim🙏✨️🥳
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
33Cevap
- Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılAnnelerimiz baş tacımızdır, en çok annesini sevmesini saygıyla karşılarım,9 ay boyunca karnında taşımış, havale geçirecek diye korkmuş, onun tüm tehlikelerden korumuş lakin annesini her hususta benim önüme geçirmesini, beni atmasını, tutmamasını saygıyla karşılamam. Ön koltukta annenin yeri olsun lakin bir erkek adaletli ve dengeyi korumayı bilecek, bilmeli, bilmezse ailesi olmaz.
22 Yorumla- +1 yıl
@1İnciTanesi. Canım bu video aslında izlerken yemin ederim sinir oldum damat ilk pastayı alıyor gelinde kafasını uzatıyor ona vericek sanıp damat annesine veriyor kız bakakalıyor burada damadın yaptığı eşine büyük bir saygısızlıktir tamam annenide ayırma ama ilk dilimi eşine ver ikinci dilimi de annenin gönlü olsun diye annesine verebilirdi olması gerekende buydu zaten , ama damat sadece annesine veriyor eşine hiç vermiyor orada eşini hiçe sayıyor değersizleştiriyor
- +1 yıl
O zaman ayıp etmiş, en çok annesini seviyor olması yanlış değil lakin erkek de adaletli, hakkaniyetli olacak, kendisi eşine saygı duymazsa hiçkimse eşine saygı duymaz ki, üstelik eşi yanındaydı, yanıbaşındaydı, orada da gelin ve damatlar üstelik. Resme şimdi baktım da gelin hanım buruklaşmış, bu adam annesinin ağzına da bakar, annesinin dolduruşuna da gelir, dengeyi koruyamaz, sınırı çizemez, adaletli olamaz, işin bu boyutunu farketmemişim canım.
- Aile & Toplum konusunda 802 cevap paylaştı.
+1 yılTerkedip giderdim orayı hiç umurumda bile olmazdı Annesiyle bir ömür mutluluklar dilerdim
49 Yorumla- +1 yıl
Sizin gibiler böyle yapar zaten.
- +1 yıl
Seni elime alırım evire çevire d*verim hurişcikk
- +1 yıl
@hurishanim heyyy güzellik kendine gel fikrini kendi yorumunda belirt herkesin yorumlarına salça olmussunuz herkes senin gibi düşünmek senin fikrine katılmak zorunda değil herkesin görüşüne saygı duymayı öğren
- +1 yıl
İyide siz burada bir tane resmi almışsınız. Acaba o kişilerin haberi var mı bundan? İzin aldınız mı onlardan?
- +1 yıl
@hurişhanım süper zeka yaaa o resim görsel herkes kullanabilir 😂
- +1 yıl
@misakisaki bırak güzelim cevap verme şuna herkesin yorumuna salça olmuş zaten engelledim şimdi zaarı herkes kendi fikrini belirtmekte özgürdür kimse buna müdahale edemez Ka tane yorumunu kaldırdım herkesle tartışmaya girmiş boş boş konusuyor
- +1 yıl
Yaa gerçekten şaka gibi biri ya dikkat çekmeye mi çalışıyor anlamadım ama zekası farklı yere çalışıyor teşekkür ederim sizde takmayın onu 🙏🤍
- +1 yıl
@misakisaki 🙋😘🥰❤️🥰🌷
- +1 yıl
🙏♥️💐
- Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılÖnce damadı sonra anasını ıslatırdım, sonra alırdım elime sopayı, kurutana kadar döverdim.
25 Yorumla- +1 yıl
Yaa canım bu video aslında izlerken sinir oldum damat pastayı alıyor gelinde ona vericek sanıp kafasını uzatıyor adam annesine veriyor gelin baka kalmış geline hiç vermiyor ama burada damadın yaptığı eşine saygısızlık tamam anneni de ayırma ama önce ilk eşine ver ikinci dilimi de annesine verebilirdi olması gerekende buydu zaten.
- +1 yıl
O gelin olan kadının yerinde olmayı onurlu hiçbir kadın istemez sanıyorum. Damat tam bir şşşeerrrffsizzmiş. itoğğluit
- +1 yıl
Yaa hiç sorma ilk günden bunu yapıyorsa sonraki günleri hayel bile edemiyorum.
- +1 yıl
O kadıncağıza allah yardım etsin. Zor bir hayata adım attığı belli.
- +1 yıl
Aynen öyle canım kurduğu yuvada ne bir değeri olur nede bir söz hakkı olur
+1 yılSaçma bir hareket. Ben de babama yedirirdim.
23 Yorumla- +1 yıl
😂😂 yok sen Dayıoğluna yedir
- +1 yıl
Kadın olsam yani. d
- +1 yıl
Ben de teyzeme filan verirdim 😂😂
Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Gelin hanıma, nasıl bir yaşamı olacağına dair ufak bir "spoiler" vermiş. Sülalecilik dedikleri de böyle bir şey. Kabile mantığı. Önce annesine ikram etmemiş bence sadece "annesine ikram etmiş” düğüne gelini boşuna çağırmışlar. Otursun anasıyla evde yesin pastasını niye evlenmeye kalkıyor grzkl. 😄 Kız onca insanın içinde öylece kalakalkış. Hayal kırıklığı da yüzünden okunuyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAy mideme ağrı girdi, gerdeğe de anasıyla girsin
313 Yorumla- +1 yıl
Ayıp.
Cevap sahibi+1 yıl@HurişHanım burada bir ayıp varsa o da bu kıza yapılandır , aklı başında gelinini seven hiç bir kaynana bu harekete izin vermez
- +1 yıl
Dinimize göre en doğrusunu yapmış damat.
Cevap sahibi+1 yılFotonu yeni farkettim, muhatap olup yazdığıma pişmanım, senin gibi tutarsızdan mı öğreneceğim ayıbı
Cevap sahibi+1 yılSenin dinden anladığın ortada , dinimizde böyle bir saçmalık yok, milletin fantezi malzemesi yapma dini
- +1 yıl
Ne varmış halimde? Basım acık mı dolaşayım?
Cevap sahibi+1 yıl@HurişHanım hayır memen açık dolaş 😃
- +1 yıl
Varki gösteriyorum. Kıskanma.😂
Cevap sahibi+1 yıl@HurişHanım 🤣
- +1 yıl
@gizli üye bırak güzelim cevap verme şuna herkesin yorumuna salça olmuş zaten kaç tane yorumunu kaldırdım herkesle tartışmaya girmiş boş boş konusuyor kendi fikrini yorumda açıklasın engelledim şimdi zaten zaarı herkes kendi fikrini belirtmekte özgürdür kimse buna müdahale edemez kimsede onun gibi düşünmek onaylamak zorunda değil
Cevap sahibi+1 yılSapkın ya memeleri açmış, dinden bahsediyor, dinden bir haber, dikkat çekme peşinde bir sapık.
- +1 yıl
Cevap sahibi+1 yılİyi yapmışsın 💐
+1 yılÇok ayıp bu arada. Eşin yeri başka, annenin yeri başka. Bir erkeğin bunun ayrımını yapabiliyor olması lazım
11 Yorumla- +1 yıl
Ya normalde bu video canım kız kafasını uzatıyor ona vericek diye damat annesine veriyor kız bakakalıyor bende üzüldüm bu duruma açıkçası ben olsam onun yerinde ilk dilimi eşime verirdim sonra annemi de ayırmaz ikinci dilimi de ona yedirirdim ama bu geline hiç vermiyor sadece annesine veriyor sinir oldum izlerken
Anasıdır yedirsin son olacağı için sorun yok😂
31 YorumlaAile & Toplum konusunda 758 cevap paylaştı. Çook büyük saygısızlık etmiş olurdu bana. Beni bir daha hayatinda göremezdi ordaca salonu terk ederdim herşeye rağmen.
10 YorumlaDoğru bir davranış değil. Anneni seversin, önemsersin ayrı ona da kimse karışamaz ama o an yeri değil. Olmaması gereken bir şey yapmış, muhtemelen bu önüne çokça gelir.
00 Yorumla
+1 yılAlınirim ya olmamasi lazım öyle ağlarım bile cidden çünkü çok duygusalim ben
10 Yorumla
+1 yılGelini düğün günü sinir etme trendleri moda oldu 😀
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 487 cevap paylaştı. Aptal ya ben anne olsam gelini işaret ederdim, yemezdim. Hapur küpür yemiş bide
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 786 cevap paylaştı.
+1 yılkız olsaydım.. gerdeğe de annenle gir ilk derdim sanırım
10 Yorumla
+1 yılHiç bir şey yapmam çünkü anneler herşeyden önce gelir kızmam
11 Yorumla- +1 yıl
Beğeni için teşekkür ederim @hurishanim
- Aile & Toplum konusunda 8,9b cevap paylaştı.
+1 yılDamat düğün burada biter demiş. Gelinin yerine olsam o düğünden boşanma mahkemesine giderim
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Ama bu da yapılmaz ki… herkes yerini bilse zaten hayat çok güzel yaşanılası olacak…
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılO pasta onun burnundan. Dilim dilim gelir gibime geliyor
00 Yorumla
+1 yılErkekler analarından boşanmak zorundalar evlenirken yoksa o evde huzur olmaz
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 390 cevap paylaştı. Dakka bir gol bir. Damat ayıklanır bu hareketi ile.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 682 cevap paylaştı.
+1 yılHelal olsun damada. Herkese güzel bir mesaj vermiş.
00 Yorumla
+1 yılKadinin terk etmesi gerekir. Daha başlamadan bitmelidir.
04 Yorumla- +1 yıl
Terk etmek sacma. Bizim kültürümüze göre doğru olanı yaptı damat.
- +1 yıl
Biz de öyle bir adet yok. Siz kimsiniz? 😂
Yuva kurduktan sonra ailesinden göbek bagini kesemeyen erkek, kadinligini ilan etsin. - +1 yıl
Biz derken sizi kast etmedim. Benim gibi dinine bağlı müslüman insanları kast ettim.
- +1 yıl
Haaaa şu güruh anlaşıldı 😂
Gizli Üye(30-35)+1 yılBiraksin show yapmayi düğünden sonra sanki anne taniyacak
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Yanlış sonuçta düğün bu eşine vermeliydi. Annesine başka zaman verirdi
00 Yorumlam@l insan @ptal insan beyin yook
20 Yorumlaanasıyla yaşasın o zaman
20 YorumlaFazla da takılmamak lazım heyecan yapmış olabilir eleman.🤣
00 Yorumla
+1 yılonu orada bırakıp giderim ne münasebet
10 YorumlaKadının bakışları kırılmış belli ediyor.
10 Yorumla
+1 yılo kadar da ters bi durum değil
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 3,8b cevap paylaştı. Ayrılırım herhalde baya kavga çıkar
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 5,3b cevap paylaştı.
u +1 yılYedirsin ben de pastayı getirene yediririm
122 Yorumla- +1 yıl
Töbe töbe neyi yediriyon
- +1 yıl
Pasta
- +1 yıl
Bende dedim bu ne hız
- +1 yıl
😒😒
- +1 yıl
Ajajahajah öyle anlaşılıyor çok mükemmel bir söz demişsin valla
- +1 yıl
Azcık entelektüel ol
- +1 yıl
Entelektüelim zaten sen biraz belirleyici konuş
- +1 yıl
Şu yazını ekran fotosu çeksem olur mu
- +1 yıl
@entelektüel_biri napcan sen ekran görüntüsünü 😂
- +1 yıl
Değiştirmişsin nie değiştiridn
- +1 yıl
@entelektüel_biri yahu neyi?
- +1 yıl
Pardon değiştirmemişsin anlamadım kafam karıştı
- +1 yıl
Sorun ile oynadın mı
- +1 yıl
shdjaj ya napıyorsan yap hayde
- +1 yıl
Sorunu mu düzeltin lan kafam karıştı şimdi okudum yanlış anlamdım nie
- +1 yıl
@entelektüel_biri alooooo, benim aklımdan ne istiyon karıştırma
- +1 yıl
Neyse ekran görünütüsü çekip stckrs yaparım hajahah
- +1 yıl
Hayda neyin ekran görüntüsü
- +1 yıl
Bu yazdığın sözün
- +1 yıl
Yedirsin bende de pastayı getirene yedirirm 😅😂😂🤣
- +1 yıl
Ha ha ha çok güldük sayemde djdka
- +1 yıl
Valla gece gece çok güldürdün beni
+1 yılOlması gereken bu. Bu gelinler iyice yoldan çıktı.
11 Yorumla- +1 yıl
😊😊😊
Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Esselaaaaaaa😂😂😂😂😂
10 Yorumla
+1 yılNe kadar abartıyorsunuz
00 Yorumlamalımış karısının çekeceği var.
00 Yorumla
+1 yılOnu orada bırakırdım giderdim
00 YorumlaKalkar ananla evlen hadi by derdim net !
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Ruhuna Fatiha. İyi bilirdik. 😂
00 Yorumla
+1 yılKocaman bir bay bay derim
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılPastayı kafasına geçiririm hödük
00 Yorumla
+1 yılHelal kardeşim
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 9,4b cevap paylaştı. Wnneci damat gelinin işi xor
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılGitsin anasına o zaman.
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılBen gidiyorum diyip salonu terk ederim
04 Yorumla- +1 yıl
Herkes sen değil neyseki
- +1 yıl
Tabi maalesef kendi değeri bilmeyen çok hemcinsim var.
- +1 yıl
Merak etme değerimizi çok iyi biliyoruz. Biz basit değiliz.
- +1 yıl
Aynen belli zaten
Aile & Toplum konusunda 2,8b cevap paylaştı. Kızda suç bununla evleniyor iste
02 Yorumla- +1 yıl
Yok. Gayet ideal eş adayı. Umarım benim oğlumda böyle olur.
+1 yılne mal adamlar var yahu
116 Yorumla- +1 yıl
Kessinlikle geline hakaret annesine evinde yedirsin
- +1 yıl
@isabella181919 Bence de büyük bir hakaret bu sanki köle almış beyefendi olm anan sürekli yanında kıymetini biliyor seni seviyor sende onu seviyorsun ok anladıkta nispet yapar gibi bunu yaparsan gelin ilerde annenin ağzına sçar leeen ne akılsızlık yaw :D
- +1 yıl
@sevgiakisi eve doğru o gün çok özel bir gün belkide o gelin ne kadar üzülmüşdür kim bilir damatda agresif birisine benziyor baya , yaptigi doğru bisey degil annesi doğru yetiştirememiş maleseff
- +1 yıl
@isabella181919 aldatmayla biter demedi deme.
sonra neden güven oluşmuyor derler len böyle güven olmaz. sen kıza hayvan muamelesi yapmışsın - +1 yıl
Evet yan profilden bile ne kadar hayal kırıklığına uğradığı belli bakışlarından ama iyi olmuş ona hayvanla evlenmeden önce iyice tanıması lazımdı kaçmıyor ya evlilik
- +1 yıl
@isabella181919 sanıyorum kızın seçim imkanı yoktu. fotodan anladığımla nasıl bir isteme gerçekleştiğini az çok tahmin ediyorum.
- +1 yıl
Evet yaa bide yüzunde bak sanki çok dogru bisey yapmış gibi duruyor gıcık kaptım bencede o kız isteyerek evlenmedi ama neyse ya
- +1 yıl
@isabella181919 burada keselim yoksa soru sahibi gelip bizi kovacak :D
- +1 yıl
Keselim ama kovmaz jdjdjd
- +1 yıl
@isabella181919 tanımıyorum ondan tırsıyorum geçen başıma geldi soru altından kovulduk :D :D
- +1 yıl
@isabella181919 @sevgiakisi estafurullah canım yaa olur mu öyle şey seviyeli bir tartışma yapıyorsunuz olması gerektiği gibi oyuzden benim için hiç sıkıntı yok 🙋
- +1 yıl
🤗✨️🙏
- +1 yıl
@sevgiakisi Ben böyle bir saygısızlık kimseye yapmam gülüm merak etme benim sorularında istediğin gibi fikirlerini özgürce beyan edebilirsin rahat olabilirsin ben ortada saygısızlık olduğu zaman müdahale ediyorum zaten 🙋😊🙋
- +1 yıl
@isabella181919 🙋🥰🙋❤️
- +1 yıl
anlayışlı aklı başında insanlarının sayısı KS'de çoğalır umarım ikinizi de sevdim.
takibe alıyorum - +1 yıl
@sevgiakisi 🙋🙋🙋
+1 yılBende gider babama yedirirdim.
Sonrada anneme.12 Yorumla- +1 yıl
Sonrada koluna takıp ikisinide doğru eve sdfsdd
- +1 yıl
Ahahahshdd
+1 yılEşime verirdim
10 YorumlaAyyy ne kadar gıcık bir şey gelin için
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 5,2b cevap paylaştı. boşanirdim
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGerdektede annesiyle uyusun o vakit
13 Yorumla- +1 yıl
Ayıp.
Cevap sahibi+1 yılKız ayrılmalı
Cevap sahibi+1 yılO pata gelinin hakkı
- Aile & Toplum konusunda 438 cevap paylaştı.
+1 yılGerçekten vermezdim
10 Yorumla
+1 yılBence eşine vermeliydi pasta dilimini
00 YorumlaHelal olsun agaya
00 Yorumla
+1 yılAslanım be
00 Yorumlabüyüsün de öyle evlensin ana kuzusu rezillik bu
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. Saçmalık
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 3,6b cevap paylaştı. iyi adamdır..
00 Yorumla
+1 yılAnne yemeli ilk
00 Yorumla- Devamını Gör (9)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler