Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı. Acemi birliğinde tam 30 gün banyo yapamadım, hamam sistemi var ve her bölüğün belirli süresi oluyor. İçeri aldıkları kişi sayısı 10 ve herkese tanınan süre 5 dk. o sıra bir türlü gelemiyor banyo yapamıyordum. 30 günün sonunda artık bir arkadaşla akşam gidip usta askerlerden rica etmiştik öyle yıkanmıştım. Kendimi misafir evinde misafirlerin karşısında yıkanıyor gibi hissetmiştim çok tuhaftı.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılYapmaz olaydım. Acemi birliğinde 3 hafta sonra duş aldirdilar. Diğer usta askerler ile birlikte girdik herkes duş almış çıkmış dışarıda sigara içerken arkadaş gelip bisey gostercem size dedi tekrar banyolara girdik. Eğilip kapı altından bakmamizi söyledi bir de ne görelim duşta 4 tane ayak var biri diğerine itekliyor.
02 Yorumla- +1 yıl
Oha ciddimisin
- +1 yıl
Evet maalesef. Karargah komutanimiz harp okulu mezunu eski ve disiplinli bir komutandi. Biz durumu görünce gidip kendisine bildirdik. O gün herkesi koguşlara kapattilar 24 saat boyunca sadece acil durum ve tuvalet ihtiyacı için dışarı çıkıldı. Sonradan duydugumuza göre O iki askere çürük verip göndermiş. Tabi biz de bu durumu görmüş olduğumuz için hersey normale dönünce 24 saat boyunca ağır eğitimler verdi eğitim bitince bırak olayı adımızı bile unutmuştuk. orada kimseye söz etmedik bu durumu
Sadece alt iç camaşırı ile sıraya soktular,20'şer kişi iceri alıp hamam tarzı banyoda 10 dakika sürede yıkanıp çıktık, iççamaşırını çıkarmadan yıkanıyordu herkes, iç çamaşırıyla yıkanmak saçmalık, özgüvensizlik, kalçasını göstermemek için boyle yapıyorlar.
01 Yorumla- +1 yıl
NE (YANKILI )
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
83Cevap
Acemi birliğinde öyle fıskiye altında sigaralı mastürbasyon yapacağın, etraftan eline geçirdiğin manken resimlerine azacağın, fayansları sayacağın ve ampülü izleyeceğin keyif tanımazlar.
5-10 dakika kişi başı süre var. Ne ara sabunlanırsın, ne ara çitilenir durulanırsın sana kalmış.10 dakika geçti mi,"Çıh ulağğnnn, herkeğzz bekliyorrr çabukkkk"diye dağdan inme bi çavuşun nidalarını duyabilirsin.
Acemi birliği 3 ay dediler,1 ayda nasıl tüyülür yollarını aradım, buldum ve tüydüm mk.
O neydi gız.(400 kişi dizil. Saat sabahın 4'ü. Vatağnnn sağaaa cınımm fedağğ. Rappp rapp ) Kabustu bitti gitti 😬
38 Yorumla- +1 yıl
😂😂 o günleri hatırladım valla
- +1 yıl
Aynı acemi birliğinde askerlik yapmışsız demek ki :)
- +1 yıl
Ben denizciydim. İskenderun.
- +1 yıl
@YataktakiHayvan Ankara-Etimesgut Zırhlı birlikler -Tank şoförü 😊😊
- +1 yıl
@Muratozer46 Aha bitli piyade çıktı buda hehe
- +1 yıl
@UfCeAs38 Piyade değil 😊😊 Tankçıydık. Siyah bere 😊😊😊
Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Acemilik de sıcak soğuk ayarı yok ya ya buz gibi oluyor ya da kaynar fazla duramıyorduk içeride zaten usta birlikteyken de karakolun banyosu çok sıkıntı duş aldığın yer sadece perdeyle kapatılıyordu ki aman kimse görmesin eyvah perde sallanıyor tutayım endişesi ile banyo yapıyorduk 😂😂 üs bölgesi var ayrıca oradaki her şey konteynır da oluyordu banyo da dahil konteynır içerisinde duş almak çok iyiydi çünkü içerisinde kapısı vardı kitleyip on numara duşunu alıyordun
20 Yorumla
+1 yıl5 dakika banyo yapabilmek için 2 saat filan beklemiştik. Ortam leşti zaten sağda solda kullanılmış jilet, perdelerin yarısı var yarısı yok adeta buyurun izleyebilirsiniz mesajı veriyor :D Puanım 10 üzerinden 2 . d
35 Yorumla- +1 yıl
Ay hiç dayanamam ben.
- +1 yıl
Neden eve falan gitmedinizki
- +1 yıl
Ev derken binanın içindeydi işte banyo yapılan yerler, kapalı yani. He bir de 5 dk banyo yaptıktan sonra gidip 15 20 dk bekleyip banyo kağıdına imza atıyorsun banyo yaptım diyer ahhaa. d
- +1 yıl
İmza ne için
- +1 yıl
Genel askeri prosedürler işte askerlere banyo yaptırıldı vs vs :D
+1 yılİlk banyolar değil de son banyolar çok ateşli ediyor. Eğitim, görev derken vücutta kan akışı hızlanıyor. Libido artıyor. Penis taş gibi oluyordu. Bir de şunu farkettim. Askerdeyken boşalma süresi de daha geç oluyor. O kadar sabun şampuan bilmem ne denediğim halde.
10 Yorumla
+1 yılSıcak suylu duşa kabın... millet disardab kapilara vurup çeşitli laflar söylerdi
Herkes hizlica çıkıp gitsin diye
31 yapmayın. Yavaş asılın laflarini soylenirdi.26 Yorumla- +1 yıl
Cidden yapan var mıydı
- +1 yıl
Vardır
- +1 yıl
Sen yaptın mı
- +1 yıl
Hayır da... sanane benim 31 den
- +1 yıl
Helal be sonunda biri şu karıya lafını verdi
- +1 yıl
@Amaris2468 sool
+1 yılorada yapılan banyoya banyo denilmez ki
https://www.youtube.com/embed/G-q09AjHGwU
vücuda suyun değmesi ile çıkmak bir oluyor
goradaki banyo sahnesi gibi :D20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılEvet ya çok kötüydü dusun büyük bir yerde 50 ciplak erkek
23 Yorumla- +1 yıl
Birbirinizi gördünüz mü
- +1 yıl
E tabiki
- 11 ay
Bizim de aynı şekildi abi
+1 yılOna banyo denirse 5 dakka süre vardı. cikmazsan suyu direk kesiyorlardi sen düşün yani
17 Yorumla- +1 yıl
Çok zor olsa gerek. Beş dakikaya sacımı zor yıkarım ben.
- +1 yıl
Aynen zordu geçti bitti 🤣 hahah siz kadınlar normalde kac dakikada yapıyorsun
- +1 yıl
Benim yarım saatten fazla sürer. Bakım falan yapıyorum.
- +1 yıl
Hmm yarım saat mi en fazla 15 dakka
- +1 yıl
Çok kısa 15 bence
- +1 yıl
Yeterli 😎 sadece duş için
- +1 yıl
Dustan başka ne varki
+1 yıl2.5 ay acemi birliği yaptım toplasan en fazla 5-6 defa duş almışımdır 🤷🏻♂️ duş aldıktan hemen sonra karın altında eğitim yapmak akıl işi değildi
10 YorumlaHenüz üzerimi çıkarmıştım ki küt küt kapıya vurup hocaaa çık çık çık hadi diye başladı çavuş dur dedim daha su vücuduma dokunsaydi dedim zorla yaptım öyle😁😀
10 Yorumla
+1 yılİğrenç sıra var beklerken donuyorsun giriyorsun duş başlığı yok bide bazılarında sıcak su akmıyordu garip şeyler
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılBanyonun önüne takım halinde götürüp size banyo yok demişti sonra izmirli ust devre vardi anahtarı istediğim zaman veriyordu ona burdan selamlar.
10 Yorumla asker değilde polis okulunda yaptığım ilk banyo çok ürkütücüydü perde vardı sadece biri açar falan çok korkmuş tum🤭
10 Yorumla
+1 yılŞanlıydım ben kendime özel duş alanım TV ve sınırsız çay vardı. Akşama kadar telefonla arayan ailelerle sohbet ettim akşam keyif 😄
12 Yorumla- +1 yıl
@Althh11 TV buldum modelini sorgulamadım valla 😄Albay severdi beni o temin ettirdi
- Aile & Toplum konusunda 384 cevap paylaştı.
+1 yılYoo biraz sıcak su sıkıntısından başka bir sorun yoktu bide şey sıra çok olunca hemen çıkmak durumunda kalıyorsun o kötü oluyor 🤣🤣
10 Yorumla
+1 yılGüzeldi acemi birliğinde hemen yapıp çıkıyorduk zaten fazla duş yüzü görmedik usta birliği iyiydi usta birliğinde daha fazla kalabiliyordum
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 787 cevap paylaştı.
+1 yılBedelli yaptım ve çok da rahattı. Sürekli sıcak su vardı. İstediğimiz saatte gidip duş alabiliyorduk
20 Yorumla Zordu kış ayı soğuk kâr vardı ve soğuk suyla duş almak zorunda kalmıştım
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılZorlanmadan yaptım o genel bölümün herşeyin sorumlusuydum
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılPok gibiydi koymuşlar bir tane perde biri dalacak diye tedirgin tedirgin duş aldım 😂
10 Yorumla
+1 yılNormaldi tabi evdeki gibi dakikalarca durmak yok. 4 dakika süre var. Bana yetiyordu
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 519 cevap paylaştı.
+1 yılÇıkmam bir oldu çünkü hemen Soğuk sular çıkarttılar
10 Yorumla
+1 yılÜç gün sıcak su sırası gelmedi bende en son soğuk suyla yapmıştım Ocak ayında
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 444 cevap paylaştı. cok hızlıdır askerde banyo , ıslanmadan bile cıkabiliyordk o derece :)
10 Yorumla
+1 yılCok kotudu ya branda germisler bi keresinde hic hos olmayan bi olay yasandi burdan anlatamam 🤣
02 Yorumla- +1 yıl
Bana anlat
- +1 yıl
Yaz ozelden
Ben çekiyodum komutan perdeyi açıp yakalamıştı
01 Yorumla- +1 yıl
Nasıldı
Aile & Toplum konusunda 3,7b cevap paylaştı. Saçma sapan bir ortamdı ya, duş saati var o arada herkes yarım saatte duş alıp çıkacak. Aceleyle girip çıkıyorsun. Kapı yok, naylon branda ile kapatıyorsun düşün önünü
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 5,3b cevap paylaştı. zorlandığım tek şey cüzdanla telefonu hacılamasınlar die çöp poşetine koyup duşun içinde duş başlığının olduğu yere asmıştım :D su girmesin diye bin takla atmıştım.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılŞofben olduğu için evet zordu sıcak su hemem bitti soğukla devam ettim hemde kars ta
00 Yorumla
+1 yılYoo direk çıkardım yaptım banyoyu hiç takmadım vallahi :D
00 YorumlaKomutan “5 dakkanız var, yıkandınız yıkandınız” dedi
00 YorumlaNapıcan sen askerde erkeklerin yaptığı banyoyu, kocanla ilgilen huriş.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 464 cevap paylaştı.
+1 yılBerbattı ya ama usta olunca keyif yapıyorduk özeldi çünkü banyo kısmı tekli herkese
00 Yorumla
+1 yılYoo alışkındim tek sorun 5 dk olmasaydı ne ara mastürbasyon yapıcan ne ara duş Alcan felan
05 Yorumla- +1 yıl
Dakka mı var la
- +1 yıl
Heeee
- +1 yıl
Vay mk ben napacam gidince 🤣
- +1 yıl
Ben çok dururum 😄
- +1 yıl
Zopayi yennn sonra 😀
+1 yılOfff nerden hatırlattın ya :D o yaptığımız şey banyo değildi bence :D Su serpmişlerdi üzerimize hepsi o kadar.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılAyakta 3 1 zor oluyo
12 Yorumla- +1 yıl
Neyi düşündün orada
- +1 yıl
Yazayım
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılMaalesef zorlanmıştım, bu soruyu sormak nerden aklına geldi? 😁😁
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİlk duştan sonra içtima alanına toplanmıştık askerin temiz olmasına gerek yok diyip tekrar çamura yatırdı sevgili teğmenimiz 😂
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılçok zor değildi. askere mi gideceksin huriş hanım :))
02 Yorumla- +1 yıl
Yok merak ettim
- +1 yıl
Mesela neler oldu
+1 yılEvet normal duştu işte
Bir de acele ettirdiler
Ben normal boşaldım ve girdim10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. İyiydi ya sakindi bizim bölük fırsatımız çoktu
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılniye zorlanalım huriş
211 Yorumla- +1 yıl
O kadar erkeğin içinde falan
Cevap sahibi+1 yıl1. biz de erkeğiz ve duşlar beraber alınmıyor, tek başına alıyorsun, tabi senin fantazini bilemiyorum:)))))
- +1 yıl
Hmm anladım
- +1 yıl
Hanım abla askeriyeyi gay seks partisi sandı herhalde
Cevap sahibi+1 yıl@CübbesizPapaz muhtemelen amerikan filmlerinde gavurcuklar yanyana duş alıyor ya:)
- +1 yıl
Yok öyle sanmıyorum. Sadece ekşi sozlukte görmüştüm bu başlığı. Sizdede böyle hikayeler var mı merak ettim.
Cevap sahibi+1 yılahahahahahah valla ben heteroseksüelim benden çıkmaz hurişim:)))))) ama askerde gay gördüm, ben denizci yaptım, tuzlada karacıların kampının girişinde teşrifat eri gay di
- +1 yıl
Kral o nasıl oluyor ya paketlemiyorlar mı elemanı
Cevap sahibi+1 yıl@CübbesizPapaz yok yazarar gelmesin diye gözöznüne koymuşlar
Cevap sahibi+1 yılzaten bende görünce yumuşak hareketler yaptığını indm araçtan buna bi hazırol rahat yaptrdım ondan sonra devam ettim yoluma:)))))))))
- +1 yıl
Ahahhah iyimiş
Gizli Üye(30-35)+1 yılYok zorlanmadım ilk günler sıcak su vermediler ben zaten soğuk suya alısiktim
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılİlk zamanı hatırlamıyorum 14 sene oldu ama genel olarak sorunsuzdu
00 Yorumla Mastürbasyon yapmak için sabirsizlanmistim
10 Yorumla
+1 yıl1 hafta duş aldırmadılar acemi birlikte
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı. Grup halinde cirilciplak
10 Yorumla
+1 yılmezelik hatunlara 31
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı. zorlanmadım gayet normla di yani
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. 100 kişi aynı anda sıraya girip 31
12 Yorumla- +1 yıl
Neyi düşündün
+1 yılEvde yaptığımla aynıydı. Tek farkı 20 erkekle aynı anda yapmam.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSabah 5 te hamama gidene kadar yağmurda yıkanmıştım zaten gitmeye gerek kalmadı
00 YorumlaHiç zorlanmadım, hamam ortamiydi☺️
11 Yorumla- 11 ay
Bizde de abi
- Aile & Toplum konusunda 9,3b cevap paylaştı.
+1 yılHiç askere gitmedm
00 Yorumla İgreççççççç hiç unutmam
00 YorumlaUzun yıllar yaptım super
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Ee tabiki evine benzermi insanin hic
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı. 3 dakika süre verdiler çok kötüydü
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 360 cevap paylaştı. Yakın zaman da gidecek misin?
01 Yorumla- +1 yıl
Yok merak ettim
Aile & Toplum konusunda 421 cevap paylaştı. 5 dk suresi vardı sabunlan cik hemen 😅😅
10 Yorumla- Devamını Gör (26)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat