Aile & Toplum Nasıl geçiyor hayat işleriniz yolundamı? Sglıkcım257 Takip Et Xper 1 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ben nöbetten çıkacam çok yoruldum siz napıyorsun uz Güncellemeler+1 yıl Güncel Güncellemeler+1 yıl Nasıl geçiyor Nasıl geçiyor hayat işleriniz yolundamı? Cevapla İş Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı. geçmiyor hiç 0 0 Yorumla
terziayca Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 72% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 944 cevap paylaştı. Tek eğlencem buraydı burası da boğuyor artık 2 2 Yorumla Sglıkcım257 +1 yıl Noldu niye boğuyor sorun mu var Yorumla Sglıkcım257 +1 yıl ? Yorumla
lenii Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 8,9b cevap paylaştı. yuvarlanıp gıdıyoruz işte nereye çarparsak orada duruyoruz 0 0 Yorumla
ladycurio Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 96% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 573 cevap paylaştı. Yeni uyandım tekrar uyuyasim var 😅 1 2 Yorumla Sglıkcım257 +1 yıl Uyuma daha erken kalkan yol alır Yorumla Sglıkcım257 +1 yıl Sohbet edelim mi biraz Yorumla
Kirginimcokk0 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı. Benim nöbet yarın 0 2 Yorumla Sglıkcım257 +1 yıl Sağlıkcımısın Yorumla Sglıkcım257 +1 yıl ? Yorumla
Smyy99 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Yeni uyandım 2 8 Yorumla Sglıkcım257 +1 yıl İşe mi gidiyorsun niye erken uyandın Yorumla Sglıkcım257 +1 yıl ? Yorumla Smyy99 +1 yıl Evet iş Yorumla Sglıkcım257 +1 yıl Konuşalım mı biraz Yorumla Smyy99 +1 yıl Olur Yorumla Sglıkcım257 +1 yıl Xper yok Instagram versem olur mu Yorumla Smyy99 +1 yıl Yok Yorumla Sglıkcım257 +1 yıl Neden Yorumla
Userrrr010101 Takip Et Xper 1 Yaş: 26 +1 yıl Keşke yolunda olsa sürünüyoruzzzzz 0 3 Yorumla Sglıkcım257 +1 yıl Noldu Yorumla Sglıkcım257 +1 yıl Sürünecek neyin var Yorumla Sglıkcım257 +1 yıl ? Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bende yeni uyandım 3 10 Yorumla Sglıkcım257 +1 yıl İşe mi yoksa öylesine mi uyandın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Öylesine Yorumla Sglıkcım257 +1 yıl Anladım Bi sorun yok demi Yorumla Sglıkcım257 +1 yıl ? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sorun yok Yorumla Sglıkcım257 +1 yıl Konuşalım mı Biraz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne konuşalım Yorumla Sglıkcım257 +1 yıl Öyle sohbet edelim canımda sıkılıyor biraz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sağlıkçı mısın Yorumla Sglıkcım257 +1 yıl Aynen sağlıklcıyım Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bende 2 5 Yorumla Kriminal_Kalp +1 yıl Sağlıkçı mısın? Yorumla Sglıkcım257 +1 yıl İşe mi gidiyorsunuz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok nöbetten çıkıyorum Yorumla Sglıkcım257 +1 yıl Yaaa hemşiremisin nasıl geçti nöbetin Yorumla Sglıkcım257 +1 yıl ? Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
geçmiyor hiç
Tek eğlencem buraydı burası da boğuyor artık
Noldu niye boğuyor sorun mu var
?
yuvarlanıp gıdıyoruz işte nereye çarparsak orada duruyoruz
Yeni uyandım tekrar uyuyasim var 😅
Uyuma daha erken kalkan yol alır
Sohbet edelim mi biraz
Benim nöbet yarın