Aile & Toplum Düzgün üsluplu, kibar erkek çıkar mı karşıma? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Sert huylu erkeklerden çok korkuyorum hemen üzülüyorum böyle kişiler karşıma çıkınca Düzgün üsluplu, kibar erkek çıkar mı karşıma? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
arrwnzz Takip Et Xper 1 Yaş: 22 10 ay Ya sen nasılsan Allahta karşına öyle birisini çıkartıyor sadece bekle biraz illaki çıkacak ben inanıyorum 2 1 Yorumla Soran 10 ay İnşallah teşekkür ederim 😊💖 Yorumla
McCaLLs Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 42% 10 ay Neden çıkmasın. Kendinde öyle biri ol ki öylesini hakedesin. Sabırlı ol elbet çıkar 1 0 Yorumla
Akrep1112 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 81% 10 ay Korktuğun basins gelir derler dilerim ki öyle olmaz ve yüreğinizde dilediğiniz kim varsa o olur 1 0 Yorumla
JackRocker Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% 10 ay https://www.youtube.com/embed/ZYYKHXqGgZgaras 0 0 Yorumla
bosvergitsinn35 Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 10 ay Çikar az sabret sjkhk 3 1 Yorumla Soran 10 ay İnşallah Yorumla
melikenilayy Takip Et Guru Yaş: 19 , eic 100% 10 ay Yaa ne tatli bir kizsin😅 2 2 Yorumla Soran 10 ay Yaaaa çok teşekkür ederim sende öylesin 😊💖🤍 Yorumla melikenilayy 10 ay 😊💕💕💕✨️ Yorumla
ElCuco Takip Et Master Yaş: 34 , eic 99% 10 ay çıksada kabul etmeyeceksin zaten kimi kandırıyorsun :d 0 0 Yorumla
looklonly Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 100% 10 ay Buradayım demeye geldim şimdi gidiyorum iyi geceler madam. 0 0 Yorumla
demir5222 Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% 10 ay Düzgün erkekleri düzgün kızlar bulamaZ düzgün kızlarıda düzgün erkekler bulamiyo 0 0 Yorumla
StayClimax Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 90% 10 ay tam tersi birisi cıkar karsına hep 1 1 Yorumla Soran 10 ay Evet öyle oluyor Yorumla
friendd Takip Et Xper 5 Yaş: 34 10 ay Sert, haşin, gaddar, fakat bilakis çok kibarım. İyi dans ederim, ısrar ederim. 0 2 Yorumla Soran 10 ay Yok istemem Yorumla friendd 10 ay dokunmayın şabanıma filmini izlemediğin anlaşılıyor canın sağ olsun Yorumla
SeNDeYaLaNSıNN Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 39% 10 ay Çıkar neden çıkmasın kalbini serin tut 1 0 Yorumla
sevgiakisi Takip Et Xper 4 Yaş: 39 10 ay yerine göre sert yerine göre yumuşak tercih et ki huzur bulasın güzelim 0 0 Yorumla
Jeezyy Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 75% 10 ay Alıngansınn , çıkar bir gün 0 4 Yorumla Soran 10 ay Alıngan değilim hassas bir kızım ama şimdi ki bazı erkekler çok çok kaba Yorumla Jeezyy 10 ay Öyle erkekleri hayatında tutma almada , kriterlerine uyan birini bulunca devam edersin Yorumla Soran 10 ay Zaten almıyorum ama çıkanlar hep öyle oluyor Yorumla Jeezyy 10 ay Demekki yanlış yerlerde aryorsun Yorumla
KingNothing01 Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% 10 ay Keşke karşına çıksam sende sevsen beni 0 0 Yorumla
Mr_KaoS Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 86% 10 ay Evet çıkar, güzel davranır ve anlaşırsan olur 0 0 Yorumla
Cihat4245 Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 100% 10 ay Ben öyle biriyim ama mesafe vardır aramızda 0 0 Yorumla
uzaylı_tony Takip Et Guru Yaş: 28 10 ay niye ya alla alla kılıbık erkekmi olurmuş hiç 0 4 Yorumla Soran 10 ay Kılıbık olunmuyor öyle sizin gibi sert, kaba değiller. Yorumla uzaylı_tony 10 ay ban kabamıyım sence Yorumla Soran 10 ay Evet kendini kaba gösterdin öyle kişileri kılıbık bularak. Yorumla uzaylı_tony 10 ay benim tarzım değil ben şimdi normal konuşuyorum seninde kılıbıkmı oluyorum hayır sen saçmalıyosun Şu an Yorumla
Kvothe_22 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 10 ay Aksine sert erkek arıyorsunuz ama 0 1 Yorumla Soran 10 ay Hayır ben aramıyor herkes aynı değil şu algıdan bı çıkın artık Yorumla
ayberkdiyebiri Takip Et Xper 6 Yaş: 24 10 ay İllaki çıkar knka aramaya devaöö 0 2 Yorumla Soran 10 ay Öyle bir arayışım yok ama çıkarsa inşallah öyle biri çıkar Yorumla ayberkdiyebiri 10 ay He inşallah reisiisisisi Yorumla
Candan3434 Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% 10 ay Kaç yaşındasın? 0 3 Yorumla Soran 10 ay 20 yaşındayım Yorumla Candan3434 10 ay Çok gençsin karşına en iyileri çıkacak merak etme 💅 Yorumla Soran 10 ay Teşekkür ederim inşallah 💖 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
Ya sen nasılsan Allahta karşına öyle birisini çıkartıyor sadece bekle biraz illaki çıkacak ben inanıyorum
İnşallah teşekkür ederim 😊💖
Neden çıkmasın. Kendinde öyle biri ol ki öylesini hakedesin. Sabırlı ol elbet çıkar
Korktuğun basins gelir derler dilerim ki öyle olmaz ve yüreğinizde dilediğiniz kim varsa o olur
aras
Çikar az sabret sjkhk
İnşallah
Yaa ne tatli bir kizsin😅
Yaaaa çok teşekkür ederim sende öylesin 😊💖🤍
😊💕💕💕✨️
çıksada kabul etmeyeceksin zaten kimi kandırıyorsun :d
Buradayım demeye geldim şimdi gidiyorum iyi geceler madam.
Düzgün erkekleri düzgün kızlar bulamaZ düzgün kızlarıda düzgün erkekler bulamiyo
tam tersi birisi cıkar karsına hep
Evet öyle oluyor
Sert, haşin, gaddar, fakat bilakis çok kibarım. İyi dans ederim, ısrar ederim.
Yok istemem
dokunmayın şabanıma filmini izlemediğin anlaşılıyor canın sağ olsun
İnşallah çıkar
çıkar bence karşınıza
Çıkar neden çıkmasın kalbini serin tut
yerine göre sert yerine göre yumuşak tercih et ki huzur bulasın güzelim
Alıngansınn , çıkar bir gün
Alıngan değilim hassas bir kızım ama şimdi ki bazı erkekler çok çok kaba
Öyle erkekleri hayatında tutma almada , kriterlerine uyan birini bulunca devam edersin
Zaten almıyorum ama çıkanlar hep öyle oluyor
Demekki yanlış yerlerde aryorsun
Neden cikmasin..
Keşke karşına çıksam sende sevsen beni
Evet çıkar, güzel davranır ve anlaşırsan olur
Yaz konuşalım o zaman
Ben kibarım. baya ve centilmenim
Ben öyle biriyim ama mesafe vardır aramızda
niye ya alla alla kılıbık erkekmi olurmuş hiç
Kılıbık olunmuyor öyle sizin gibi sert, kaba değiller.
ban kabamıyım sence
Evet kendini kaba gösterdin öyle kişileri kılıbık bularak.
benim tarzım değil ben şimdi normal konuşuyorum seninde kılıbıkmı oluyorum hayır sen saçmalıyosun Şu an
çıkar inşallah gönlünü temiz tut
kılıbıkkk erkek istiyn sen
nerede yaşıyrosun
Benim gibi biri lazım sana demek ki
Aksine sert erkek arıyorsunuz ama
Hayır ben aramıyor herkes aynı değil şu algıdan bı çıkın artık
İllaki çıkar knka aramaya devaöö
Öyle bir arayışım yok ama çıkarsa inşallah öyle biri çıkar
He inşallah reisiisisisi
Kaç yaşındasın?
20 yaşındayım
Çok gençsin karşına en iyileri çıkacak merak etme 💅