Youtubede kanalı var bu adamın
Onu izledikçe insan kendini sorguluyor bir an🫣
Onu izledikçe insan kendini sorguluyor bir an🫣
kendince objektif olsa bile bir cok konuda katılsam bile bazı konularda katılamıyorum, aynı metinden aynı yorumu cıkaramıyorum ben. cunku diğer seçeneklerde mümkün. her konuda tam ikna edemiyor.
bu arada tavsiyem mutlaka kaarşıt görüşü de dinleyin ama lütfen o cübbeliden dinlemeyin.
Aynen öyle. Mesela dinler tarihi kitabı var. Tr de yasaklı abdest namaz neden çıktı yazıyordu. Abdest araplar pis diye çıkmış namazda sapkın ve zarar verici haldelermiş oyalamak için çıkmış ama okuyamadan yasaklatıldı.
Cevap
3Cevap
Eğer dinin hakkında fazla bilgin yoksa direkt islam düşmanlarının videolarını izlemeni tavsiye etmem. Video tavsiyesi olarakta Altay Cem Meriç'in "Neden Müslüman oldum" videosuna bakabilirsin. Sözler köşkü kanalına bakabilirsin.
Genel olarak -bir tek din değil- bir konunun fazla ayrıntılı yerlerini anlamaya çalışmak;baya kapsamlı bir bilgi birikimine sahip olmayı gerektirebilir. Öyle 1-2 youtube videosu izlemekle olacak işler değil. Bunu da belirteyim dedim.
O emojiyi ben koymadım ya kendisi olmuş anlamadım
Helal olsun reis
Eyvallah kanka
İzlemeden söylüyorum internet hoca doldu ne söylediğini anlamak için ilim lazım öteki türlü sapkın düşüncelerini millete doğru diye bilgisizliklerini kullanıp yutturanlar var söylediğim kişi bazlı değil anlayan anladı
Bence dediklerinin bir coğu sacam böyle kişiler popüler olmak için dikkat cekiçi konuları işlerine yarıyacak sekilde yorumluyor
Ben de izledim adam haklı 🙄👉👈
oku kendin araştır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?