4-5 aydır açılmayı düşünüyorum ama çok da çekiniyorum?

Şu an 23 yaşında 3 senelik evli 2 yaşında kızı olan biriyim 5 sınıfta aile baskısı ile kapandım tüm arkadaşlarım açık ki iken ben Yatılı okulda sürekli kapalı ve kendi isteğimde kapanmamış olarak yaz tatillerinde de zorla Kur'an kursuna verilerek bu zamana geldim Evlenince daha bir rahatladım uzun zamandır böyle bir düşüncem yoktu ama 130 kilodan 75'e düşünce Daha bir özgüvenim geldi açılmak benim içimde olan ve kalan bir şeydi esaretimi toplayarak eşimle konuştum ve bana senin kararın olacağını söyledi ister açıl ister kapalı ol dedi zaten namaz falan da kılmıyorsun açık olsan ne kapalı olsan ne dedi dışarıya çıktığımda taytla üstümde uzun bir hırka ve bazen tişörtle sadece kafamda çemberle çıkıyorum boğazımın altından bile bağlayamıyorum çok bunalıyorum Ve kendimi de öyle güzel hissetmiyorum kapalı olmaktansa öyle gezmek daha bir dikkat çekiyor açık olsam sadece Kafamdaki çember çıkacak Daha az dikkat çekerim O Halimden şu an eşimin ailesinin tepkisinden ve toplum ne der tepkisinden çok korkuyorum Ama içimde büyük bir ukte olarak kaldı bu açılmak da istiyorum Nasıl açılacağını da bilmiyorum birden Çemberi çıkartıp sokağa mı çıkmam gerek ya da yavaş yavaş mı şapka takarak mı Hiçbir fikrim yok çok çekiniyorum ama sanki artık kapalı da olmak istemiyorum gibi buna ne kadar kapalıyım denirse artık dediğim gibi alttan tayt yazın tişörtle arkamı örtecek kısa kollu bir hırka kafada sadece bir çember daha fazla dikkat çekiyor gibiyim açılsam sadece saçımı açacağım ekstra böyle askılı ile şortla gezmeyeceğim normal bir açıklılık hayatına geçiş yapmak istiyorum ama tepkilerden çok korkuyorum e insanlar bak zayıfladı da açıldı özgüveni geldi diye konuşacaklar diye de çekiniyorum Elbette konuşacaklar bundan kaçarım yok ekime sorduysam İçinde kalmasın Yaşın Daha Çok Genç neyi istiyorsan kendini nasıl mutlu hissedeceksen öyle ol diyor ama ya açıldıktan sonra pişman olursam Çok kararsızım Ama artık kapalı da olmak istemiyorum etraf ne der korkusundan birden de açılamıyorum eşim izin vermeyecek diye düşünüyordum ama çok sakin karşıladı arkadaşlarıma falan soruyorum Kimisi sen bilirsin diyor Kimisi Hayır sakın açılma diyor ne yapacağımı Gerçekten bilmiyorum

4-5 aydır açılmayı düşünüyorum ama çok da çekiniyorum?