Evet, tesadüf
Hayır, tesadüf değil.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

içinde din olan her toplum geri kalır.
zengin jakuzi ile keyif yapar sorun olmaz. ben banyoya girerim jet hızıyla çıkmazsam cin çarparmış hoca söylüyor.
zengin hırsızlık yapar adı hortumlama olur dinen günah değil fakir bebeğine açlıktan ölmesin diye son çare süt çalar hem mühebbet hapis yer hem büyük günahtır ömür boyu cehenemde yanacak der hocalar.
daha yazsam roman olur da bu kadarı yeter.
Her denilene inanmayın. Hiçbir zaman banyoda hiç kimseyi cin çarpmamıştır. Bunu söyleyen hoca ya yalancıdır ya cahildir.
Hırsızlık yapan elbette cezalandırılır. Hak bunu gerektirir. Bu dünyada karşılık görsen de görmesen de diğer tarafta adalet uygulanır. Kim zerre miktarda iyilik yaparsa karşılığını görecek, kim zerre miktarda kötülük yaparsa onun karşılığını görecek. İnanıp inanmamak şahsa kalmıştır.
@mngkargo şahsen babamdan biliyorum. babam koyu akp li ve facebookta akp gruplarından çıkmaz. uydurma şeylere inanır. neyse kendi elleriyle oy verdikleri için aldıkları 3 kuruşu maalesef ki hak ediyorlar bu babam içinde geçerli. torba yasa ile en az 3 katı fazla olması gerekirken düşük tuttular ona rağmen beyinsizler koşarak yine oy verdi.
adam anlatıyor gerçekleri al izle
https://www.youtube.com/watch?v=RXQxvcPPQBI
@Peynirciyim kardeşim herkesin referansı kuranı kerim olmalıdır. hacı hocalar cübbeli sarıklı kişiler değil. tabiki ben kimseye inanmıyorum ama inanan çok fazlaca. uydurmasyon videolar youtube da milyonlarca izleniyor. işsiz iş arayan zorda olana dinimiz bile ne der yardım edin. adam belediyelerden bile yardım alamazken mecbur kaldıysa bebeği elinden al mühebbet hapse at bunlar çok yanlıştır. bak kara para aklayan fenomenlere 1 ay içeride kalmadılar. niye onlar mühebbet yiyecekken zorda kalan mühebbet yiyor. işte bu adaletsizliğin göstergesi. şahsen başıma geldi belediyelere başvurdum işsizim ev kira çocuklarımda var geri çevrildim yardım almaya gidenler ise lüks araçlarıyla şık giyimleriyle dikkat çeken insanlardı. kısaca müslüman ülkeyiz adalet var konuları yalan. müslümanı kandır fakirliğe it sesini çıkarmasın diğerleri her haltı yesin bunlar mantıklı şeyler değil.
@mngkargo dediğin doğru ama sgk maalesef ki zorunlu. şirketin varsa bağkur yoksa sigorta ama mecburi yoksa kimse ödemez. ben şahsen dediğin gibi altın alsam emekliliğimde zenginlik yaşarım. 1 kg altın olsa şu an 1 milyon 950 bin yapıyor. şu an hangi emeklide bu para var hiç birisinde.
demirören tayibe yanaşıyor parasız kalmış colin cengiz desen öyle derken bu milletin ahaha burnu tezekten kurtulmuyor acayip bir hırsızlık dönüyor içi boşaltılıyor memleketin nasıl görmeden gelebiliyor bu halk anlamadım başka ülke halk millet toplum herneyse daha farklı sonuçlar çıkardı bizde kaostan oy oranı artıyor osage kızılderilileri gibi sezdirmeden sqyorlar milleti
@mngkargo bizde erkek yok. geçen otobüste bir kızı taciz etmeye kalktı birisi tek müdahale eden bendim sonra otobüs tıklım tıklım dolu bir dede konuşmaya çalıştı bu erkeklerin karıdan farkı yok. görünüş erkekte içleri karı kılıklı dedim yüzüme bön bön bakıp ağızlarını açamıyorlardı. gerçekten öyle. 100 tane baba yiğit korkusuz insan olsa bu ülkede örneğin boğaz köprüsünde kontak kapayıp trafiği kapasalar benzin fiyatları felan ertesi gün %50 den fazla ucuzlar ama bakıyorlar ses yok daha da geçirelim diyorlar. girdikçe oh diyen oldukça sokmaya devam ederler.
aynen abi çok doğru söyledin artık durumlar bu yönde ilerler diye düşünüyorum çünki verdikleri maaşlar yaptıkları zamlar adalet ve kalkınma ahahaha ile ne %99u müslüman ne islam ne bilmem ne hiç bir şey ile uyuşmuyor seçimi kazanmak için bütün tuşlara bastılar halada basıyorlar müjde de müjde yaw nasıl bir âmcık çıktı bunlar dünya tarihinde böyle bir yönetilme şekli yok buna bildiğin bdsm derler ahaha
@mngkargo bizim devlettede suç var. Örneğin ana yönetim askeriyedeydi ve asker sistem kötüyse darbe yetkisine devletin sırlarına sahipti. Başbakan gitti dedi ki devlet sırlarının olduğu odaya girmek istiyorum girdi yani izin verildi sonra tüm dosyaları alıcam dedi almasına izin verdiler. Peşine hakimler savcılar şu bu derken her kurum izin verince tek adam rejimi başlamış oldu. Kısaca devletinde suçu var halkında. Ama bu sistem maalesef ki düzelmez. Halk alışmış kocoman olmuş giren su borusu gibi olsun derdindeler.
anlamıyorum abi ya hiçmi dedesi canakkale kurtuluş savaşı görmemiş yani milli diyoruz devlet diyoruz bundan büyük bir şey yok bu kadar itibarsızlaştırılırmı doldurdular 3. dünya ülkesi dilencileri herkes bi protez beyinlinin ağzına bakıyor öbür topda diyor anayasa kapatılsın ln sen ahaha Atatürk vatan hayinidir de madem öyle ülkeyi mafyaya teröriste kara para aklayana peşkeş çektiler garibim ali yerli kaya da iyilik meleği çıbık değdirip bugün bura yarın şuralar temizlendi trt2 ressamı gibi güneş şelale çiziyor sqtiğim ln o dönemde valiydin körmüydün ahaha abi mng varya nereden tutarsan elinde kalır diyorum ya ahaha
@mngkargo kısaca bu saatten sonra patlayan balon eski haline asla gelmez.
Hayır tesadüf değil, bâtılı yamyamlar özellikle doğu ve Afrika ülkelerini yağmalamış ve sömürmüştür. Hâlâ da sömürmektedirler. Batının ilkel ülkeleri doğu medeniyetlerinden elini çektiği taktirde, tarihte olduğu gibi tekrar bu ülkeler kalkınacaktır.
Tabiki değil. Batı medeniyeti ve anti islamcılar gibi fitne , fesat i. binelik , barbarlık barındırmadıkları için. Kimseye zulmetmedikleri için geri kalıyorlar. Ama sonuçta kaybedenler de diğerleri
Cevap
8Cevap
Hayır değil.
teknolojiden uzak akılları uçkur alavere dalavere gelişmez tabi
O g*tünü yaladığınız avrupa ve abd tarafından sömürüldükleri ve başlarındaki yöneticilerinde avrupa ve abd tarafından tayin edildiği için olabilir mi biiznillah? Ama yakında tam tersine dönecek biiznillah.
Dini daha çok ön planda tutan topluluklar her çağda geri kalmıştır geçmişe bakınca da bunu görüyoruz zaten.
Hayır tesadüf değil. Çünkü dinleri olduğu için ahlaklı olmaya ihtiyaç duymuyorlar.
Yılbaşını kutlayanları linç ederler. Kıçlarındaki dona kadar çalanları baş tacı ederler..
Hiç bir şey tesadüf değil, iyileri hep ezerler bu dünyada.
Mesela araplar çıkan petrolün kaymağını yiyor. Bir gün musluk kesilirse ne yapacakları meçhul
Bu geri kalmış 30 ülkenin başbakanlarıda geçen sene okumustum ilk 500 zengin arasında.
Dua ettiler bereket bekliyorlar.
Hayır değil
Asla değil.
Müslümanlar geri kafalı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?