Birisi sizin için kalıcı bir hasar aldı mı ne hissetttiniz?

merhaba arkadaşlar konu şu biri sizin için mental/fiziksel bir hasar aldı mı aldıysa ne hissettiniz bana soracak olursanız evet, ben şu an 22 yaşındayım 16 yaşımda lisedeyken beni seven bir çocuk vardı ama ben sevmiyordum akşam 9 10 okuldan cıktıkan sonra beni aradı kendisiyle tehdit etti kendimi öldürürüm keserim dedi bende “inanmadığım” için ne yapıyorsan yap dedim kapattım çünkü cidden rahatsız oluyordum 3 gün okula gelmedi 4. gün geldiğinde çenesinden alnına kadar koskocaman yara izi vardı dikiş vardı kendi suratını bıcakla kesmiş kapattıktan sonra evet üzüldüm ama 1 hafta sonra hoşuma gitmeye başladı isteyerek gitmedi piskolojik olarak benim için hayatı boyuncs suratında bir iz kalacak egomu tatmin ediyor bilmiyorum bende mi bir gariplik var ama hala hoşuma gidiyor en son 2 ay önce gördüm onu hala izi duruyor nedenini bilmediğim şekilde egomu tatmin ediyor yani o bunu yaparken kim bilir ne acılar çekti ben keyfime bakıyordum hiç umrumda değildi bunu düşündükce hoşuma gidiyor sizin böyle bir anınız oldu mu ne hissettiniz gariplik bende mi?

Birisi sizin için kalıcı bir hasar aldı mı ne hissetttiniz?