Ben biriyle konuşayım diyince 2 hafta katlanamıyorum millet nasıl aylarca yıllarca konuşuyor sevgili oluyor ben sıkılıyorum ruhum daralıyor
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Milletle kendini karşılaştıramazsin kişi seni çekmiyorsa istediğin birisi değilse o kişiyle zaten sevgili olamazsın
Yok başta gayet beğeniyorum sonra sıkılıyorum ama
Olabilir heveste yaşıyor olabilirsin
Galiba heves ama aşık olduğum kişi olursa ömür boyu sıkılmam zaten
Bir gün olur merak etme yaş kaç bu arada
24
Güzel bir yaştasın
19 20 yaşlar daha iyi ya daha cıvıl cıvılsın o yaşlarda
Bu yaşında güzel içindeki çocuğu öldürme sana cinsel bir şey sorabilir miyim 🙂
Hayır
Cinsellikten hoşlanmıyorum
Tamamdır 👍
3 sene çıkıyoruz diyorlar saçma sapan işlerle uğraşıyorlar evli misiniz insan 3 sene çıkar mı kavga başlar bahaneler üretir insanlar zorunlu hissediyor nedense aşk kültürümüz bile berbat
Evet cok değişik ben 3 günde daralıyorum
3 gün az be o kadar da değil neden daralıyorsun
Sen nasıl bi aşk bekliyorsun saatlik mi
Bilmiyorum sıkılıyorum kişiliğim öyle ya da bilmiyorum gerçekten sevmediğim için de olabilir
Bence sana böyle anlık bir şey lazım birini beğendin hoşlandın sonra cinsellik yaşayıp herkes yoluna kafasındasın
Yok hiç cinsellik de yaşamadım direk engel atıyorum cinsellik konusunu açanlara
El ele bile tutusmadim
Niye sen muhafazakar mısın ailene çok bağlı mısın
Evet maalesef ailem zorla onlar gibi dusunmemi sağlıyor ama kendi kisiligimde kendimi kullandirtmam cinsellikten hoşlanmıyorum
O halde ailen seni buna zorluyor hoşlanmamı seni soğutmanı onlar seni bu hale getirmiş yoksa kim istemez ki kullanmak değil bi insanın ihtiyacı olabilir normaldir
Kardeşin var mı
2 abim var
Peki kısıtlıyorlar seni eve kapatıyorlar bunu yapma şunu yapma dersenine
Abimler olmasa ailem muhafazakar olmasa da cinselligi kabul etmem kişiliğime ters kullanılmak ben sevilmek istiyorum
Yaşın kaçtı
O kendini öyle alıştırmışsın alıştırılmış hal alıyor insan duygusal olmazsa yapamazsın onu
24 yaşındayım ama aşırı duygusalım birini sevince bağlanıyordum hemen
Anladım biraz da seni hasret bırakmışlar o yüzden bu yaşa kadar Erkek arkadaşın da olmamış ya o yüzden peki nasıl Erkekler ilgini çekiyor
Uzun zayıf yakışıklı kişilik olarak koruyan sahiplenen yanında bebek gibi olabileceğim biri
Ama böyle sakalsız ya da hafif sakallı olsun ama kişilik olarak maskülen ama kibar şefkatli olsun
Yani genelde genç mi ilgini çekiyor demek ki
Anladım yaşına göre Liseli sana gider böyle yaşıtların kaba saba oluyor asla kibar ilgili olmaz
Bilmiyorum ya yaşı 2 3 yaştan daha küçük olmasın benden olmuyor kuşak farkı ortaya çıkıyor hem de ben yaşı küçük olunca hissedemiyorum ablası gibiymişim gibi hissedemiyorum büyük olunca da abi gözüyle bakıyorum olmuyor
Yaşım 24 21den büyük olsun
😀😀 İşte öyle hissetmeyeceksin sana hangi yaş iyi geliyorsa ona bakacaksın elinde olmadan oluşur bu tür şeyler ama yaşıtların büyükler sıkıntılı sana duygusal masum sana zarar vermeyen yaşıt küçük bana göre tabi ki hiç ilgini çeken olmadı küçüklerden
Yaş gereğin senden büyükler sıkıntılı cinsellik isterler seni üzerler daha çok şeyler var
Yaşı küçük erkeğe de olmuyor annelik yapıyorum sanki
Ben yanında bebekleşmek istiyorum
O halde sana yaşlı Erkek lazım işte yaşıtların o hissi veremez ki yapısı gereği
Senin boyun kilon kaçtı bu arada
Baskınlık erkekte olmalı kızda itici geliyor baskın olması
Yaşlı erkekler görünüş olarak çirkin oluyor
Zayıf uzun olmuyorlar
1.65 kilom 64 kilom çok değişken bazı yıllar 64 65ken bazı yıllar 55 filan oluyorum her sene farklı
Etrafımdaki herkes diyor bunu bir bakıyoruz zayıfsın bir bakıyoruz balık etlisin
Evet ama onlara o hissi verir uzun zayıflarda var ya sana denk gelmemiş seni bebek gibi hisseden var illa
Sana kısa denk gelmiş
Bana göre sanki karışık seviyorsun gibi
O nasıl oluyor :D ya giyimden dolayı olmasın
Sen burada konuşamadın halka açık sanırım istersen gizliden çıkayımmmm diyeceğim oradan konuşalım sana yol göstereyim
doğru kişi değilse sıkılırsın tabi
Yaşım 24 oldu ama hala doğru kişi bir türlü çıkmadı
şans işi bunlar
Çok sevdiğin birisine denk gelmemişsin.
Ama sevgi de zamanla konuştukça olmuyor mu
Herkes uzun ilişki yaşamak zorunda degil
Ama herkes sevgilileriyle story atıyor ben 3gunden fazla katlanamıyorum ki
Doğru insan bulana kadar böyle :)
Ben en yakın arkadaşımı çok sevmeme rağmen ondan bile sıkılıyorum
Sıkılgan bir yapın var demekki, zamanla seni sıkmayacak arkadaş ve sevgililer edinirsin
Yok çok seviyorum ama kişiliğim öyle en sevdiğim şeyden de sıkılıyorum
Ya işte kişiliğin zamanla oturacak, sıkılmayacaksın
24 oldum hala bunalıyorum
:) sen bence ilişkilerinde heyecan seviyosun, sürekli farklılık arıyorsun o sebeple bu durum böyle
Yok hayır birini sevdiğimde aşırı seviyorum ömür boyu sevecek takıntı yapacak kadar ama beni bir erkek kendine aşık ettiremiyor erkekler soğuk geliyor ben böyle bağlanmayı aşırı seviyorum ama denk gelen erkekleri begenemiyorum tipini begensem karakteri olmuyor ben soğuk erkek sevmiyorum erkek olarak o benim peşimden koşacak sahiplenecek koruyacak bana geleneklere ben annelik yapıyorum belki de bundan itici geliyor
İşte diyorum ya doğru insan karşına çıktığında sana hep farklılık katar ve herşeyini begenirsin :) sabret.. m
Ahahah😀 çok begenirsen annesi olarak emzirirsin bile
Seversem gerçekten elini tutarım öpüşürim ilk olacak benim için bunlar sevdiğim biri vardı istemiyor beni sevemedi yapabileceğim bir şey yok elimden gelen her şeyin fazlasını yaptım ben
Gelenin yeri hazır, gidenin yolu... Sevmediyse yapacak bişey yok... Sevdiğine öpüşüp sevişmek çok zevkli
Yaşamak nasip olmadı
Kendi kendine yaşa bunu, hayal et o anları, mutlu et kendini...
Bilmiyorum eskide öyleydim 3 yıldır hiç öyle değilim ama
Noldu 3 yılda?
Neler olmadı ki
Mesela?:)
Daha sevemiyorum hissedemiyorum birini 4 5 yıl önce sevdim 2 yıl önce abime söylediler çok uzun hikaye dayak yedim daha sevemedim 2 yıldır birini
Bir erkeğe ihtiyacın olmuyor mu hiç?
Oluyor tabiki de ne yapayım yapılacak bir şey yok
İstediğin gibi bir erkek nasıl bir erkek?
Uzun zayıf yakışıklı sakalsız ya da hafif sakallı ten rengi saç rengi hiç fark etmiyor beni sahiplensin korusun koruyucu davranan erkekliğini gösteren erkeklere bitiyorum
Evet doğru bir tarif... Sahiplenen bir erkek kadınını cildirtabilir bence
Evet iş de sahiplenilmek duygusu aşırı hoşuma gidiyor
Görünce kalbimi çarptırmalı hayal kurmam gerekiyor
Sanırım böyle bir erkeğin dokunuşu seni çok ısıtabilir...
Cinsellikten hoşlanmıyorum çünkü kullanılmak beni çok sinirlendirir o kişiyi öldürürüm bilmem tehlikeli biriyim ama sevgi masum aşk istiyorum
El ele tutusma öpüşme olabilir ama cinsellik hayır
Her ilişkinin %70i cinselliktir hoşlansanız da hoşlanmasanız da..
Ama masumluğu gidiyor sıradan kullanılma hissi veriyor
Ben direk cinsellik isteyeni engelliyorum
Sevişmek sevmekten geliyorsa güzel zaten. Ayrıca kullanılmak için tek taraflı olması gerekir. 2 tarafın da zevk aldığı noktada kullanılma olmaz :)
Yok bana uymuyor el ele tutusma öpüşmeye okeyim hiç yaşamadım ama bir tabir var ya o olmaz iş de
Hayatında biri yokken ıslanıyor musun hiç? İstekli oluyor musun?
Aşık oluyorlar ondan
Aşık olmak için zaman gerekmiyor mu ben o zamanı veriyorum 3 hafta dayanamıyorum 3. gun bunalıyorum
seni heyecanlandıran kimse ile konuşmamisin ondan
Yok beğendiğim tipler oluyor yoksa 2 dakika katlanamam
hahahahha yine de fazla katlandigin söylenemez ama
Niye böyleyim acaba sevmediğim için mi gerçekten seversem sıkılmaz mıyım
kesinlikle öyle bide sevdiğin kişi önemli tabi seni heycanlandirmali
Sevdiğim kişi bilmiyorum istemiyor
nasıl yani istemiyor
Sevdiğim kişi istemiyor beni
he sevdiğin biri var o seni istemiyor. sorun belli zaten onu sevdiğin iicn başkaları * seni
Bunu yeni fark ettim sevdiğimi geçen seneler kimseyle konuşmadım ama sevdiğimi fark etmedim sadece hoşlanıyorum sandım