Kuzenim dediğim kişi bana karşı bir şey hissedebilir mi?

Lütfen yargılamayın. Kötü düşünmek istemiyorum ama davranışları yaklaşımı öyle düşündürüyor. Benim kuzenim değil dolaylı da olsak kuzeniz. Beraber büyüdük sayılır. Aramızda 2 yaş var. Bana hep daha farklı davranıyor 3 kız kuzenimiz arasından. Onlarla normal bana daha çekingen gibi yaklaşıyor. Bir de sürekli baktığını görüyorum. Yeni yeni anlamaya başladım durumu ama eskiden ne varsa birleştirince sanki bana ilgisi var gibi ve eğer öyleyse bu hiç ama hiç hoş olmaz. Çünkü abi olarak görüyorum ve üzülürüm bu duruma. Yaşanan bir kaç olayı yazacağım.. bir tane kuzenim tartı getirdi hepimiz sırayla tartıldık. Ben 50 kilo çıktım. Bir tane kuzenim sende iyice uçucan ne az kilon var dedi. O da zaten hep böyle zayıftı dedi.. bildim bileli zayıf dedi… neyse yalnız oturuyorduk odada ben komedi dükkanını açtım o arada bir bir şeyler sorup muhabbet etmeye çalışıyordu. Karayip korsanlarında ki Jack gibi saçlarımı uzatsam nasıl olur sence falan dedi. Çok saçma geldi böyle bir soru. Neden öyle düşündün dedim. Bilmem yakışmaz mı dedi. Bilemedim tabi o bir dönem filmi nasıl olur güncel yaşamda tahmin edemiyorum dedim.. sonra dışarıda kafede arkadaşlarla buluşmuştuk oturdum meğer o da karşı masada oturuyormuş araladaşıyla kafayla selam verdik. Sonra bana mesaj atmış bende bir şey farkettin mi diye. Farketmem gereken bir şey mi vardı yazdım. Küpe taktırmıştım da farketmedin mi? Yazmış. Yani uzaktan farketmedim tabi hayırlı olsun yazdım… onunla ilgili küçücük detayları bile gördüğümü zannediyor, benimle ilgili çok küçük ve eski detayları bile hatırlıyor. Ne zaman dalsam beni izlediğini farkediyorum. Yanlış anlıyor olmaktan da korkuyorum doğru anlatmaktansa korkuyorum. Akraba içi bir hissetme durumu kabul edilemez benim için.

Kuzenim dediğim kişi bana karşı bir şey hissedebilir mi?