Lütfen akıl verirseniz çok sevinirim çünkü böyle şeylerle uğraşmak çok yıpratıcı..
1 senelik evliyim, eşim 3 kardeşin en küçükleri.
Eşimin ablası çok hasta bi insan. 4 çoçuğu olduğu halde böyle hep baş rollerde olmayi isteyen, herkesi yönetmek isteyen tip. Benden bi 12 yaş büyük. Bende baştan beri geri durdum çünkü 20 yıl arkadaşlık ettigi eski gelinleriyle hakkinda olumsuz konuşmalarını hoş bulmadım ( daha nişanlıydım).
Neyse kina dügün vs herkes gibi ufak tefek stresler gerginlkler oldu hep geri durdum. orada bile bi surat asmalar kendi kendine bi havalar. Yazin çoçugnun ünv mezuniyerine esimle katilamadik diye aylar boyu tripler falan hem bana hem esime ( Biz tatildeydik). Hatta bi kere teyzeleriyle eve cagirdim mesajlari cevap bile vermedi Geliyorum gelmiyorum diye. Bende hic iplemedim konusmadim umursamadim o oldugu zamanlar fazla gitmemeye çalıştım kayinvalideme ortam geriliyor bosuna diye. Sürekli böyle beni degistitmeye çalıştılar güya iyilikle. Yok ailelerini aile olarak görmuyomusum falan falan. Halbuki en ufak olayda surat asan kendileri oluyor kardeşlik falan Cok sahte geliyor.
Gelelim bugune, iki ay önce kayinvalidemin evinde kendi benimle konusmak istedi yok niye konusmiyomusum falan bende sen konusmadigin icin vs dedim. Sonra yok Yine kardes olmak istiyomus vs vs tabi ben istemiyorum saddce normal dozda mesafeli iliski. Neyse buda Menfaat içinmiş. Ben fazla polemige girmedim hic bi zaman. Konusmayla anlicak bi tip degil. Benden daha düsük egitim seviyesi kompleksli insan.
Abilerinin düğün yaklasiyordu onun icin yaklasmis bana. Yilbasindan önce oraya çağrıldık ki cok gitmedim evine. Senede 2 kere falan anca. Eşimin abisi ve kayinvalidem beni dışlar yaptilar dügünde Kim nerde durucak falan. Zoruma gitti apacik dışlanınca. Daha sonra tum aksam kösede oturdum eşimle fazla durmadik gittik sonra. Görumce gayet iyi biliyordu neden alindigmi hatta şakayla gecistitmeye çalıştı. Onu ilgilendiren bisey yoktu.
Ertesi gün yine kv dogum gunu diye bi restorana gidicektik sadece merhaba dedim fazla konusmadim onlarla. Esimle bide Onlarin çoçuklarıyla konuştum.
Bu görumce basladi sonra sosyal medyadan nöyle yok iyi yuzlu insanlar tarzi paylasimlar bilmem ne. Dügün günü bir kere bile konusmadi benimle. Saddce zar zor merhaba okadar.
Sosyal medyada benim paylasimlarimi aninda gören merakli tip simdi görmemezlik ve begenmemezlik yapiyor. Beni bastan beri kiskandigni, beni yönetemedigi icin sevmedigni biliyorum. Seviyormus gibi yapti herzaman. Bende mesafeli oldum yeribe göre davrandim hic bi zsman onu aramam mesaj atmam falan. Toksik bir insan. Arkamdan kendi aekadaslarina konusuyo falan. Kesinlikle bundan sonra merhaba Dan fazla konusmam kendisiyle. Ben bi olaya onu ilgilendirmeyen biraz uzuldum sonrada normal davrandim dügunlerinde. Demekki en ufak olayda atak yapmaya hazir göruyorum. Bu zamana kadar çizgimi hiç bozmadim bundan sonrada bozmam. Kendisiyle konusmamda noldu falan diye. Pislik
Bana önerileriniz neler?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Abla pek yapabiliecegin birsey yok gibi. Sen olabildigince mesafeni koruyacaksin onun oldugunu ortamlardan uzak durmaya calisacaksin. Laf atarsa gormezden geleceksin. Sonucta huylu huyundan vazgeçmez
Sagol vakit ayirip yazdigin icin🌺🥰 öyle yapicam. Yok noldu yok söyle böyle hic konusmam ben zaten. Bellide etmicem ztn ortam icinde ama bundan sonra onun yaptiklarinin aynisi
Aynen. Bazi insanlar gercekten yoruyor ya. Onlarla muhattap oldukca ben yaslaniyomusum gibi hissediyorum. Allahtan sabir diliyorum sizleree
Kesinlikle ayni bir senedir gercekren 🤯🤯🤯🤯ama artik akillandim. Eskiden Esime sikayet ederdim kavga ederdik bol bol. Onlar gibi yapicam esime hic bisey yokmus gibi arkadan Kötu.
Biliyomusun esimle tatile cikmistik bi kac gun canla basla ugrasiyor benimle sosysl medyadan🤣Isi gücü yok gercekten bu kadar aciz olunmaz. Günlerdit böyle imali sözler, bugunde yeni evlenen eltimin fotolarini paylasip yok kiymet bilene kiymet ver falan ? Kuduruyo haftalardir. Derdi ne harbiden. Bakmicam hic hikayelerine bundan sonra kudursun. Ayni ortamdada merhaba merhaba okadar
Aynen oyle ablam. Gormezden gel kendi kendine kafayi yesin.
Yani bu kadarda pessss kac gundur ust uste. Bu kadar dramdan beslenen bi insan tanimadim ben ömrumde? Bu kibirlik kötu niyetlilik degilde nedir? Kac cocugu var En kücük kizi 5 Yasinda cok görmem anva kv de falan arada. Beni gördugunde Anne der bana arada dusun cocuk sevgi ilgi görmuyor. Bunlarla ilgilenmek vatken seviyeli iliski varken illa kusluk istiyosa küs olalim ne diyim ben onu amacina ulastirmicam. Hic bisey yokmus gibi davranmaya devam
Yazik ya çocuklarina cok uzuldum. Insallah çocukları analarina benzemez
Bilmiyorum inan ki sinirlerim bozuldu Allah göruyor onunda hic bir isi rast gitmesin böyle yapicak yapicak bi senedir. Bu kadar dengesiz Kötu niyetli bi insan olabilicegni bir kez daha görmus oldum. Demekki baslardan beri icimim bildigi varmis. Ztn nisanluyken evliyken vs Hic bi zaman yakin durmadim böyle hasta karakter oldugnu bildigim icin
Evet olabildigince uzak durmalisin. Ama nolursa olsun kinamamaya calis ablam. Malum neyi kinarsak ya basimiza geliyor ya hayatimiza giriyor.
Haklisin kinamiyorum ama bu kadarda yani asiri fazla. Zamaninda cok tartistim esimle bunun yuzunden esim hem anliyo hem anlayamiyo ortada kayniyo oyuzden ayni onun gibi. Esimin yaninda benle cok iyimis gibi yapardi bisey belli etmeyip sinsice bu sekilde yapardi brnde artik esime sikayet etmeyi biraktim oyunu kuralina göre. Esim sormadikca bendr bisey demiyorum. Kafaya takmayim diyorum ama mumkun olmuyor. Zamanla dahada kolay olucak ins daha önce basardim.. Allah razi olsun senden ne dilegin varsa gerceklessin insallah 🤲🏻✨
Teşekkür ederimm🥰 Allah sabir versin valla cok zor imtihan seninki
Amin canim sagol. Takmicam bisey yokmus gibi daveanicam. Ayni ortamdada fazla görusmem olur biter
Aynen oylee🌸🌸
Mesafeli olmaan iyi olur bence
Zaten öyleydim. Dügünleri var dite cooook dazla yanasmaya calisti ve ben bildim Menfaat oldugu icin. Iki Gun gecti yine eskisi gibi. Onu ilgilendiren bisey yoktu. Annesiyle veta abisiyle olan bisey onu neden ilgilendirdi? Kimseule zaten polemige girmiyorum ben. Ilk defa cekildim geri Onlarin öyle yapmasindan dolayi
Bazı insanları anlamak gerçekten çok Zor o yüzden bazen umursamadan kendi hayatına devam etmek iyidir
Öyle. Bide seviyeli iliski ne bilmeysn tipler. Ya mic mic ya küs. Bende genelde seviyeli iliski seviyorum. Birde böyle kocasina kendi arkadaslarina falan nasil benim arkamdan konusuyosa onlarda cok belli ediyolar.
Hic biti benim seviyem insan degiller nelerle ugrasiyorym
Her zaman her insan maalesef ki konuşurlar şunun kocası böyle şunların evliliği böyle falan filan bu yüzden kimseye dışarı ya bir şey yansıtmadan seviyeli bir ilişki her zaman huzurlu ve mutlu olur
Haklisinkz ben yansitmiyorum kimseye. Yapan kendisi. Mutlu oliyor demekki, simdide savma paylasimlariyla beni ne kafar taktigni gösteriyo takmiyomus gibi yapip 🤣ya bi insan 4 cocuguyla falan ilgilenmek varken böyleler
Saçma sapan şeyler işte bazen bende gülüyorum böyle tiplere
Kesinlkle. Her türlü uzak durmaya devam
Eşin ile gene olarak aranız nasıl
Iyız çok sükür
Ne güzel hep mutlu olun inşallah
Ayrılmak mı istiyorsun?
Hyr
Keyfin nasıl
Iyi ediosn ugrasilmaz hzddni bilsn saygsz
Sevindim sağolun vakit ayirdigniz icin. Demekki dogru yoldayim. Küserse küssün. Benden uzak durdugu daha hayirli evliligim icin. Esimi hic cekinmeden saat 22 veya haftasonu saat 11 demeden cekinmeyen tip. Nedense cahil insanlar hep böyle üste cikmaya calisiyor
Boylesi heryerde var ailenin huzurunu koru. Esun de sorumluluk almali artik tek degl
Isim okumak rica ederm
Haklisiniz oda arada kaliyo hem anliyo ben bazen hem abarttigmi dusunuyor. En son oda gördu dugunde falan .
Enerji uymunuz 0
Aslinda iyi anlasiyoruz ama aile kinalari hassas oluyo. O istiyoki deddimi kendim cözuyum Yani yuz göz oluyum ama onu ben zsten istemiyorum. Ömur boyu görucegim yuzler oldugu icin iyi seviyeli derecdde iliski istiyorum. Abladini gercekten eskisi gibi iplemicem kendi kendine kussun
En mantiklisi o « deliye he de gec »derler
Biliyomusun esimle tatile cikmistik bi kac gun canla basla ugrasiyor benimle sosysl medyadanIsi gücü yok gercekten bu kadar aciz olunmaz. Günlerdit böyle imali sözler, bugunde yeni evlenen eltimin fotolarini paylasip yok kiymet bilene kiymet ver falan? Kuduruyo haftalardir. Derdi ne harbiden. Bakmicam hic hikayelerine bundan sonra kudursun. Ayni ortamdada merhaba merhaba okafar o bile cok
Doktor deli dedi he de gecsin hikayesni bilir msn
Biraz Evt öyle drmek gerek
Yoksa kendine edersin var mi gelisme
Canla basla o paylasimlari yapiyo benim hikayelerimi görmezden geliyi brnde aynisini yapiyorum. Iki Gunde tanidigi kendi yasiti olan eltimin fotolarini paylasip kiymet bilene kiymet verilir tarzi paylasimlar. Cok belli ediyo beni yaraladigni dusunuyo. Esimde göruyo ama esim hayata anlamaz veya anlamamazliktan gelir öyle seyleri hos. Cahil inssn iste gulduruyo alt seviyedeki insan iste nasilda assaglik komplekdi var gösteriyo. Ondan her konuda daha bilgiliyim benim huzutumu bozucak kendince. Hic renk vermicem aylar boyu konusmam gerekirse
Herkesle iyi olucam seviyeli sekilde özelikle kv. O haric herkesle dozunda seviyeli sekilde olufam onuda ayni bana yaptigi gibi görmezden gelicem
Ayrıntılarıyla dınlemek konuya tam hakım olmak ısterim sorun olmassa hocam