Güncellemeler
+1 yıl
Duvarda bi ışık şekil var neden ki böyle his edince oldk
Abidem dudağımı uzatıp tükürdüm hasa Allah seni öpmüş gibi his ettim 3 sene önce eski sevgilimle opusunce anıden tövbe hasa gene öyle his ettim bu imkansız ama içim hep korkuyor birine dersen ölürsün diye neyse bu gece anıden öyle his ettim duvarda ışıklı bi şekil var gitmiyo ve de anneme de gösterdim Bama aklıma gelen kötü şeyler olur mı öldürür mü Allah Allahım sen beni koru yarabbim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bunlar vesvese, sen kafana takıp korktukca daha da siddetleniyor. Bilinçaltına yerleştiği için beynin sana bir şeyler gösteriyor. Gerçek değil gördüklerin. Kendini böyle korkutma, aklına öyle şeyler geldiğinde euzu besmele çek, Ayetel Kürsi oku. Uyumadan önce abdest al, odana Kur'an koy ve 3 kere ihlas 3 kere Ayetel Kürsi oku. Baktın ki bir şeyler görmeye devam ediyorsun, psikolağa gitmekten çekinme. Allah yardımcın olsun.
bu şizofren hangi hastaneden kaçtı acaba
Kardeşim düzgün dedim
Anlamadim ablacim tam olarak ne oldu
Ya yazdığım şeyler oldu işte haşa neden hep Allah beni öpmüş gibi his ediyorum 3 sene önce sevgilimle öpülünce oldu sonra o geçti bir de bu sene iki kes aniden dudağımı uzatınca olmuş gibi his ettim tövbe Allahım sen koru Allahım sen affet be duvarda bi şekil çıktı Şu an bunları birilerine anlattım Allah bana ceza verir mi veya o şekili annemde gösterdim neden bi şekil çıktı esya da yok yansıma yok ki
Allah niye ceza versin birsey olmaz insanlar neler neler yapiyor bu tür şeyleri herkes yapar bende yaptım bişey olmadı korkma abla uyu boş ver
Ya ben nedense Allah beni öptü diye düşünüp korkuyorum haşa az onve dudağımı uzattım haşa için Allah öpmüş gibi his etti haşa Allah seni napsın mal diyorum öpmüş olabilir falan sonra duvarda bi şekil cıktı korkuyorum bunları birisine anlattım diye bana bi şey olur mu duvarda bi şekil çıktı ve anneme gösterdim o da gördü Allah bana ceza mı verecek anlattım diye ya kötü düşündüğüm cezaları verirse
Ablacım allah seninle öpüşüyorsa tam tersi güzel değil mi demekki seni seviyor sevmediği kulunu öper mi hic
Tövbe tövbe
Abla ne var ya öpüşmekte allah öpüyorsa tam tersi sevinmen lazım bence
Ve duvarda şekil çıktı
Çıkabilir sana öyle gelmiştir bazen bende de oluyo öyle
Sen olsan korkmaz mısın
Yok korkmam hicbir doğaüstü canli bana zarar veremez ki
Ya kapı kapalı ama camdan bi şey geçti sanki gördüm bakınca kayboldu
Abla kimse sana bisey yapamaz onu kendi kafanda kuruyon sen yoksa ben o kadar sey yaptim beni carparlardi
Canım ben bi gün yatıyorum aniden bi sıçradım baktım ki kapıda bi şey beyaz elbiseli bana bakıyor beyim biri kendısıme bakınca his eder ben sıçradım
Ve ciddi anlamda bunları anlattım diye Allah zarar verir mi bana bi ses içimde Allah seni neden öpsün öpse ğeygambetş öperdi bunları düşünme
Abla halisünasyon görmüşsündür olur öyle şeyler arada, çok takmamak lazım düsünme böyle şeyler yeter
Bunları anlattım Allah bana kötü bi şey yapmaz dimi
Allah niye bisey yapsin kotu bisey yapmadin ki hem derdini anlatabilirsin bu gayet normal
Yok şekil var anneme de gösterdim de yansıcak bi şey yok o şekil gitmiyo
Ne bilim mesela haşa dudağından öpmüş deyip anlatınca ve de o şekil görünce o şekili gösterdim anneme ve o şekil bu yüzden çıktıysa
Abla dudaktan öpmek gayet normal birsey sonucta allah o bizi yaratmis bizim her zerremizi biliyo
Tm da kulu dudaktan öpmek olur mu ya
Nolacak ki allah biziz diyen bile var allah bu herkesin tasfiri farkli
E sen naptın çarpsa benı de çarpar dedim
boş ver ya ozel meseleler
Dini bi şey mi peki
Dini olarak sorunlarim oldu ama Şu an pek yok baska meseleler abla
Duvarda ki şekil neden var korkuyorum bana bi şey olmaz dimi geçen de kağıdı düz koydum bi baktım havada asla duramayacak şekilde kalmıs
Abla palto asiliyken kapida karanlik zamanlarda garip duruyo gayet normal yani sen buyutuyon