Diğer şehirlerde durum nasıl bilmiyorum, ama İzmir'de metrolar özellikle son zamanlarda çok düzensiz ve yavaş hareket ediyor. Ailem Konya'da yaşıyor ve gerçekten üzülerek söylüyorum ki; Konya'daki tramvaylar daha hızlı ve düzenli hareket ediyor.
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Merhaba elbette ama bir farkla kimin sorumluluğundaysa
Tren ise DDY
Metro Belediye
Biliyorum. Ben metrodan bahsediyorum, İzban'dan değil; İzban'lar TCDD'nin sorumluluğunda, ama metrolar öyle değil.
bende öyle dedim belediye şikayet yaz
Yazsam ne değişecek ki? Bu şehirde kaç milyon kişi yaşıyor ve her gün bu tür sebeplerden dolayı kaç milyon kişi mağdur oluyor. Bence illaki şikayet edenler oluyordur, ama belediye dikkate almıyordur.
orası oyle olabilir seçimde o zaman göster tepkini
Ama benim ikametgahım Konya'da ve seçimde oyumu Konya'da kullanacağım.
Ama eğer halk tarafsız bir şekilde hareket ederse bu kez Tunç Soyer'in seçimi kazanma ihtimali çok düşük.
yazık size çileye devam o zaman
Ayrıca kendim de Atatürkçüyüm ve mevcut şartlarda Chp haricindeki hiçbir partiye oy atmak istemiyorum. İkametgahım İzmir'de olsa mecburiyetten de olsa başka bir partiye oy atarım, ama bu kez de kendimi rahatsız hissederim.
Ama gerçekten İzmir'de Tunç Soyer'in seçimi kaybetmesini canı gönülden istiyorum.
İnşallah benim yerime, ikametgahı İzmir'de olan kişiler üstüne düşeni yapar ve İzmir artık koskoca bir kasaba görünümünden kurtulup gerçekten de Türkiye'nin 3. büyükşehri gibi bir şehir olur.
benim için parti önemli değil önemli olan hizmet etmesi
ama İzmir de dediğiniz gibi bir şey olması güç CHP yine kazanır
Ama Chp Atatürk'ün kurduğu parti ve Chp'nin de bulunduğu bir oy pusulasında başka bir partiye oy vermek beni vicdanen rahatsız eder.
Ama halkın neredeyse tamamı Tunç Soyer'in belediye başkanlığından çok ama çok şikayetçi.
çileye devam o zaman benim için parti önemli değil önemli olan hizmet etmesi
Sabah sırf metro arızalandığı için final sınavına geç kaldım. Neyse ki; gözetmen hocalar bir şey demedi de sınava girebildim. Yoksa sınava hiç giremeyecektim.
Atatürk'ün kurduğu parti ve Chp'nin de bulunduğu bir oy pusulasında başka bir partiye oy vermek beni vicdanen rahatsız eder.
Size göre o zaman başka parti olmamalı hatta seçim olmasın
İşte inşallah İzmir'de yaşayan kişilerin büyük çoğunluğu oy verirken benim düşündüğüm gibi değil de tarafsız bir şekilde düşünür ve artık bu çileden kurtuluruz. İzmir'e adeta aşık oldum, ama yemin ederim ki; sırf bu gibi sebeplerden dolayı Ankara 'ya yatay geçiş yapmak istiyorum.
Ben Chp haricinde parti olmaması gerektiğini düşünmüyorum, sadece Chp'nin de bulunduğu bir oy pusulasında başka bir partiye oy vermenin beni rahatsız edeceğini söylüyorum.
Ama inşallah İzmir'de oy kullanacak olan kişilerin de büyük çoğunluğu benim gibi değil, objektif bir şekilde düşünerek oy verir diyorum.
Evet belediye