Esim is cikisi atm ye ugrayip gelcem arama dedi 6 da cikiyor isten 7 de geliyor
ATM de işin geç bitmis dedim doğruyu söyle neredeydin dedim o bana sanane vs demeye başladı asabilestiriyorsunuz inanmazsan arama konusma vs demeye başladı ondan sonra benle konuşmaya başladı birseyler sormaya başladı
Ben seninle konuşmuyorum dedim
Ferah geçer dedi ya
Kocam artik beni sevmiyor galiba
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
aldatıyor olabilir ilgisi aniden azaldıysa, belki yalnız kalma ihtiyacı vardır o da insan sonuçta. oturup güzelce konuşmayı deneyin
Konuşmuyorum aldatmaz o konuda güvenirim
Ama kaynanam gile götürmüyor beni sorun yaşadık 1 sat geç geldi doğru yu soyle neredeydin dedim sanane dedi inanmıyorsan benle konuşma asabilestirdiniz beni inanmıyorsan gündüz telefonla arama vs dedi bende konuşmuyorum o laflarına karşılık vermedim
eğer öyle diyorsa belki annesiyle senin aranda kalıyordur kayınvaliden seni oğluna kötüleyecek biri mi acaba?
Evetbwnden aldığı lafı annenden aldığı lafı kocama yetiştirdi lohusalimda gelip bakmadi sorunlar oldu bu seferde annem gile kocam gitmiyor benide annesine götürmüyor
o zaman ablacım eşini karşına al, yumuşak bir ortam hazırla güzel bir akşam yemeği gibi ikinizin beraber olacağı bir şey hazırla, sen de hazırlan eşine sürpriz yap daha sonra yumuşar eşin, eşin yumuşadığında elini tut tatlı dille sorununu sor. anladığım kadarıyla evliliğinizde iletişimsizlik var bu yüzden birbirinizle konuşun. onu dinle, kocanın her şeyini anlatabileceği limanı sen ol
Ben 2 yıl boyunca çok konuştum çok ağladım laf anlamıyor kendi ailesini tutuyor beni değil bok gibi bir hayatım var
abla erkekler genelde karşısında ağlayan kadın sevmez, kocanı hassas noktasından vur. dediğim gibi süslen püslen güzel bir ortam hazırla erkekler böyle şeylere dayanamaz zaten. onu yumuşat sonra avucunun içine al 🤷♀️
Sevmemekle ilgili değil ama ne ilişkide ne de evlilikte gizli hiçbir şey olmaması gerekiyor
Neden arama dedi ne alaka?
Sen iki taraf yüzünden karınla kavga etsen kayinvalden gile gidermiydin ya da karini gotururmuydun
İki taraf kim?
Annem gil kayinvaldem gil
Eşimin hatrina giderdim ama sorun tekrar çıkarsa kalkar eve geri gelirdim eşimi de alıp.
Ama sen birsry dense karına karini savunurum dimi her seferinde benim koca susuyor 2 yıldır
Evet karıma kimsenin içinde laf ettirmem. Hatalıysa savunmam belki ama lafta ettirmem.
Benim koca düşüyor 2 yıldır beni değil onlari savunuyor ama hep zor zamanlarında hep ben vardım sence nasıl davranmaliyim değerli olmam vs için kendimi kaybettim önce böyle değildim
Seni kaybetmekten korkmalı. Onlarla ayni yastığa başını koymuyor seninle koyuyor. Onlarla yaşlanlamayacak seninle yaşlanacak. Bunları hissettir ona.
Nasil yapcam onu bi akıl ver dediğin doğru böyle dedi diye konuşmuyorum
Nasil yapabilirim bir erkek karısını neden kaybetmekten korkar mesala
Profilim açık ulaşabilir misin?
Beni engelledin mi?
Hayir takip attım mesaj gitmiyor
Sevmiyor derken aldatılıyorsun
Olabilir
bende de
İlgilendirmez demek