Sizce bana ihanet mi bu?

2 yildir bir çoçukla tanışıyorum. kendi hatam yüzünden ayrildik. Git geller oldu en son 8 ay ayri kaldık sonda yine kuzenim sayesinde barıştık. Ben şüpeleniyordum başkası olduğundan. Sorduğumda senden başka kimseyle konuşmuyorum dedi. İnanmadım. Gidip iki ruket nemaz kildim. Allahtan en hayırlısı neyse o olsun hakiket ortaya çiksin dedim. 3 gün geçmedi. Herşeyi öğrendim.. Kenanin eskiden takipinde bir kiz görmüştüm ayri olduğumuz zamanlarda, o kizin hesabina baktim grup var gelmek isteyen var mı diye hikaye paylaşmiş bende + atdim aldi grupa hiç bir gün kalmadan grupda herşeyi öğrendim, burçlardan bahsediliyordu o kiz bir çoçukla flörtleşiyordum buğa zan ediyordum ikizler çıktı flan.. bende söz almaya başladımm kimmiş neymiş diye.. arkadaşı sordu kimden bahsediyon? Oda kenan dedi) o an yutkunamadım.. ( özet geçiyim benden sonra tanışmışlar, normal.. fakat yeni yilda kiz kenana yazmış kutlamış bayramını kenanda karşılık vermiş.. konuşma orada bitmiş fakat benim bunu öğrendiyim gün kenan kiza yazmış nasilsin diye kizda grupda dediki aa çok konuştum kenandan kulağı çinlamış galiba, yazdi flan.. kenan bana akşamdan konuştuğum birisi vardi ve kenan biliyordu sadece arkadaşca.. bana onu sil dedi seninle eskisi gibi olmak istiyorum dedi tamam dedim.. bana ony sildirmeye çalışıyor akşamdan amma sabahı kıza gidip yazmış.. naber nasılsın flan ss edip grupa atmışdı kız bende alıp kenana atdım bu ne diye? bana aramızda bir şey yok dedi kız öyle demiyor dedim.. flörtdük diyor hayır dedi o öyle görüyorsa onun problemi flan.. kenana grup aç 3 müz konuşalım ikimizden birini seç öyle devam et dedim kızla iletisimi kestim dedi inanmadım gidip kıza yazdım ben senin bahsettigin kenani tanıyorum eskiden sevgilimdi vee şimdide öylesine konuşuyoruz kenan işi ciddileştirmek istiyor dedim.. şimdi konuşuyormusunuz? Hayır dedi.. amma kenan bana konuştuğumuz sirada senden hoşlanıyorum demişti * dedi kız bende normal dedim benden sonra birisini hayatına alması..
Sizce bana ihanet mi bu?