Kocamla tartıştım çıntar toplamaya gitti arkadaslariyla eve gec geldi uzak yer oldugunu bilmiyordum filn dedi bende soğukyaptim?

Bizde benim annemle teyzemgile başsağlığına gittik aama disarida kocam 5 saattir gelmedi ben 3 saat filan sürer diye düşündüm ne anahtari verdi giderken ne bebek arabasını aldik soğukta taa dolmuslarin oraya kadar yürüdük sinir oldum ya birde bana dünden beri soğuk davranıyorsun diyorr eve dün aksam 7 de girdik bir pazarimiz var bir beraber geçiremiyoruz sabah kahvaltida bana sen benj sevmiyor musun diye soru soruyor iyice beni sinir etti bu olayin onu sevmemesiyle ne alakasi var beni simir etti bende anlasin bir daha yapmasin diye soğuk yaptjm aslinda dün akşam o kadar ugrasmisim yemek yapmisim o sinirle gelmis bana sabah nelwr diyor birde bana hic mutlu degilsin evde ruh gibi davranıyorsun dedi bende gittim banyoda ağladım sonra eşim işe giddemedjj Konustuk ama içime sinmeyen seyler var her pazar çıntar toplamaya gittik inanın çıntar dan tiksindim ya ormandan bile tiksenecegim aklima gelmezdi hadii gec geliceksin bari anahtari birakda evime girip dinleneyim ya yemek yapayim asam yorrulmayayim hersey kötü gitti ama inanin biraz soğudum kocaamdan dediklerkmi yapmiyor kendi bildiğini okuyor ben nnasil yaapicam bilmiyorum bu olay oldu ya cok mutsuzum gervekten😭😭abartiyor muyum gerçekten

Güncellemeler
+1 yıl
Mantar arkadaslar çıntar 1😄
Kocamla tartıştım çıntar toplamaya gitti arkadaslariyla eve gec geldi uzak yer oldugunu bilmiyordum filn dedi bende soğukyaptim?