Size göre kadınların mı yoksa erkeklerin mi egosu daha fazla?

Size göre kadınların mı yoksa erkeklerin mi egosu daha fazla?

İnsandan insana değişir ama cinayet işleyen genelde erkek olunca, egosu yüksek olan erkektir diye düşünüyorum. Ayrılmayı egosuna yediremeyen erkekler var.
O egodan ziyade takıntı. Öldüren kadın da var. Erkeğe şiddet uygulayan kadın var. Ataerkil bir toplum olmanın sorunu o bana göre
Evet, öldüren ve ya şiddet uygulayan kadınlar da var ama cinayet konusunda erkekler önde gibi. Sadece kadın da öldürmüyorlar. Erkek erkeği de öldürüyor.
Psikolojide zaten insan vahşi duyguları olan bir hayvan olarak geçer. Sadece toplum içinde bunu gizleme eğilimi içindedir. Belli durumlarda bunu dışarıya çıkarır. Örnek veriyorum bir protesto esnasında insanların devlet ya da etraftaki esnafların mallarına zarar vermesindeki gibi ya da polisin kalabalığı kontrol altına alırken aşırı kuvvet uygulaması gibi ama kadın cinayetlerinin asıl sebebi egodan ziyade ataerkil bir toplum olmamız bana göre tabi düşüncene saygı duyuyorum kendi acizane fikrimi söyledim.
Esnaf ve devlet mallarına zarar uygulanması protestoya zarar verir. Sadece protesto yapan insanlara karşı kuvvet uygulanması da yanlış.
Saygı duyduğun için teşekkür ederim. Farklı fikirlerin olması normal. Ufku açar. İnsanı geliştirir.
Onları örnek olarak verdim sadece futbol maçı sonrası taraftarların kavga etmesi de olabilirdi. Farklı bakış açıları her zaman iyidir ;)))
Eskiden olsa kadinlar derdim ama simdiki erkeklerin egosu cok fazla. Tripleri, egolari baya fazla hemde. Biraz da bence askere gitmemekle ilgili diye dusunuyorum. Eskiden askerlik vardi ve o erkeklik egolarini komutanlar falan baya bir eziyordu. Askerden donen erkek sut dökmüş kedi gibi oluyordu.
Simdi boyle bir sey yok, cogu bedelli yapiyor. Bu ezilmeyen egolarini da kadinlarin uzerinde kullaniyorlar. Erkekler egoda da, trip atmakta da, küsme gibi davranislarda da kadinlara gunumuzde tur bindiriyorlar. Gercek bu.
Cevap
14Cevap
Karaktere göre değişir bu yani kadın erkek olarak fark etmez. egolu kibirli olan insan her zaman öyledir ve değişmezler
Erkekler elde edesiye kadar kadınların egosu, elde ettikten sonra erkeklerin egosu :))
cıks olmadı bu :D
Oldu oldu yerine bi tespit😄
cıks olmadı hiç yerinde bir tespit olmadı :D herkes kadnılar demiş niye çıkıntılık yapıyorsun :P
Tamam tamam kadınlar ddjd
aferin :P
Ego karakter meselesi kardo egolu insan kendisini büyük görür onlar kim oluyor kendinizi bir şey sanmayın
Ego büyüyebilen bir şeyse bu soruda doğru cevap tabiki onu en iyi hangisi besliyorsa rheheheh bir hayvanda olabilir meraklısı için ipucu
Kadınlar daha egolu, erkekler ise daha vurdumduymaz.
Yaratılış olarak erkek korumacı yaratıldığın dan erkek egosu daha az diye düşünüyorum.
Erkeklerin kendilerini çok yakışıklı üstün görüyorlar hep
Egiostlik, cinsiyet meselesi değil, karakter meselesidir.
Erkeklerin diyeceğim ama bazı kadınlarda kendini bir halt zannediyor ortada kaldım.
Her iki taraf içinde geçerli bu biraz daha yetiştirilme tarzına bağlı diye düşünüyorum
Tatlım takipleşmeye basladık da. Seviyem düşük diye özeldennyzakıyorum😂
Karaktere göre değişiyor bence ama kadınlarda bazen coşuyor
kadınların, doğal olarak tercih edilen olduklarından dolayı
Erkekler net
çoğunluk kadınlar diyor o. O
Kadınların egosunu çok güzel kaldırdık
Karı kısmının egosu da çok
Kadınların daha fazla
Değişir kişiye göre
cinsiyetlw alakası yok bence
Kadınların daha fazla
Bence tartışmasız kadınların
@helene1 aklımdakini yazmış resmen 😀😀
@helene1 hayırdır adam toplayıp aşağı mahallenin çocuklarını dövmeye gidenler gibisiniz :O hayır kavga da çıkmıyor :D tartışılır feministler kadın düşmanları birbirine girer diye sordum tık yok :o
@helene1 ikizim hep haklıdır 😂
@Barış_LonelyForever ikizim hep onaylar beni sağolsun ahahah😂
vay arkadaş başka kimler gelecek herkese mesaj atmış :o
@GOKHANoturumactı bro neredesin lan :O
@helene1 yok mesaj atmadı ben hep gelirim görüşlerine onun 😂✨
3 kişi basıyorsunuz sorumu :O bu bir savaş demektir :o
@Barış_LonelyForever gerçi atsam’da gelirsin zaten dimi😂✨
@helene1 Atmadan gelirim 😂✨
@Barış_LonelyForever ikiz dediğin görüş yazdığını hissedip gelir djdjdh✨😄
@helene1 Tam destek her zaman :D ✨
@helene1 helenemmm her zaman haklıdırr🥳✨️
@isabella181919 uuu şımartmayın beni sonra kendimi star falan zannedicem😏😂✨
vay arkadaş 5 kişi daha çağırın da adil bir kavga olsun :O bu ne :O
@helene1 sen şımarmicanda kim şımarsın hayatım😍
Kadınların lo
sen bu işi biliyon lo :o
Egosunu taşıyamayanlar düşünsün ben halimden memnunum cano
taşıyamayan ne yapıyor taşıyacak birini mi buluyor :o
He öyle
Erkekler 😒
çoğu kişi kadınlar demiş o. O
Sırf güçleri var diye kendilerini bir şey zannediyorlar
kim güçleri var diye kendini bir şey zannediyor :o
Erkekler 😒
ne alakası var :o ömrümüz kadınların reglini çekmekle geçiyor :o
Allah Allah biz kadınlar da sizin gibi gereksizleri doğurmak için yaşıyoruz o durumu 🤨🤨🤨
Doğurmayın madem öyle o. O 6 milyar nüfus çok bu dünyaya zaten
Dimi erkek oldumu hemen aldıracaksın kürtajla 🤨
erkek olmazsa zaten çocuk yapamazsın :D doğanın işleyişine aykırı dolayısıyla kadınlar da doğmayacak erkekler de
Regl olmazsa olmaz o yüzden de boş boğazlık yapmayın 🤨
Regl olup saldıran var olmazsa olmaz eyvallah da abartanlari da biliyoruz
Ben onları da biliyorum ama biliyor gibi cevap veriyorsunuz 😏
Biliyorum çünkü 🤣 net şunu söylerim kadınlar erkekler regl olsa bir saniye cekmezlerdi 🤣
Ona ne şüphe 😂
Kadınların fazla, erkeklerin sayesinde..
O statü farkına dayanıyor gibi.
Kadınlar kadar egolu bir insan görmedim
Erkeklerin
Kadınlar bence
Çirkin kızlar , uzun erkekler 😂
Kadınlar
Bu da soru mu 😑
Kadınların net
İki tarafında
erkekler bence
Erkeklerin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?