Evet Gel Gelelim detaylara şimdi iş yerinden arkadaşım neredeyse 7 Ay Oldu İnstagramdan Arada Whatsapptan Konuşuyoruz snapchat derken Şimdi Snapchatte Grubumuz Var İş yerindeki Kızlar Ve Tek erkek benim Grupta Konuştuğum kız kapalı ama açık halini gruba attı sonra tekrar sildi yanlışlıkla attım diyor sadece kızların olduğu başka gruba atacaktım didi benim anlamadığım şu ya bana bilerek görsün diyemi attı yoksa başka birisine mi atıcaktı yanlışlıkla bana denk geldi ya da gercekten dediği gibi sadece kızların olduğu gruba atıcaktı ama yanlislikla oldu bilemiyorum sizce neden olabilir kapalı kızlar hoşlandığı birine açık halini göstermek istermi?
vede erkek çevreside yok Günün Her saatinde mesajllaşıyoruz ara ara fikrinizi belirtirseniz sevinirim
vede erkek çevreside yok Günün Her saatinde mesajllaşıyoruz ara ara fikrinizi belirtirseniz sevinirim
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Yanlışlıkla olmuştur. Bilerek olsa direk sana atar.
Mesela çekiniyor olamaz mı düşündüm düşündüm ama bazende ayna karsisinda gecip ustunu degisip degisip hirkanin kapsonuyla kafasini kapatiyor
bazen bu saç acik kapali muhabbetine cekiyor konulari
Anlamadim?
Üff sende yanlışlıkla oldu demiş işte ne arıyon altında
Böyle cevapların gelecegini biliyordum ama sizin fikirlerinizi sordum belkide dedigin gibi yanlislikla olmustur ama benim sordugum kızlar cekinir ama kaza susuyle gostermek istemezler mi
Sana tavirları nasil, senden hoşlaniyorsa kesin bilirsin
Evet Mesela sürekli benimle konusmak istedigini hissettiriyor instagram reels gönderiyor bu sensin diyor
Bilerek yapmis olabilir ama gruba atmasi sacma
Bende ona anlam çıkaramadım belkide yanlislikla oldu ben bosuna anlam cikariyorum herseyin oluruna birakmak en iyisi ilgin için teşekkür ederim