Var
Yok
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Dürüstçe cevaplıyorum. Evet kaldı.
Ciddi ilişki insanıyım.
Benim için sevgililik evliliğe atılan ilk adımdır. Biriyle sevgili olacaksam önce iyice tanışmalıyım bu kişi evlenebileceğim karakterde biri demeliyim. Bu yüzden 3 yıldır hayatıma kimseyi almadım mesela. Sadece evliliğe yönelik bir ilişki kurarım eğlencelik, ciddiyetsiz ilişkiler saçmalık.
Erkelerin beyninin yerinde marul yetiştiği için p*enisleriyle evlerine kadın çocuklarına eş seçtikleri için. Nerde popo sallayan kız var ona baktıkları için. Kesinlikle erkek ciddi düşünmez. Nerde karı düşürsem diye salyası alan sırtlan gibi dolanır durur. Şeref siz pese venkler
Hemcinsimin haklılığı şaka mıdır?
Cevap
23Cevap
Evet kaldı ama maalesef evliliğe ciddi bakanlar genelde pek sevilmiyorlar..
Iyi bi es olamamaktan kirkuyorum esime cocuklarima iyi bi hayat sunamamaktan 5 yildir kazancimdan biriktirebildigim parayla bile dugun yapamam maddiyat zorluyor durumlari endiweliyim bunun gibi durumlardan ama durustolmak gerekirse evlenip bi duzenim olsun istiyorum elbette
Yani 30 yaşına gelen çoğu erkek evliliğe doğru yöneliyor. Yönelmeyenlerin biraz daha kültür ve kafa yapısına uymuyor ya da fakirdir. Onun dışında Anadolu erkeklerinin çoğu evlenmek ister.
Evet benim tanıştığım erkekler hep evliliğe ciddi bakan tiplerdi
Kalmadı demeyelim de günden güne evlilik olayı bitiyor
Evet karşı cinse ulaşmada zorluk çeken bir çok erkek
Ortalikda ona buna veren kiz oldugu icin maaalesef on yargim var maddi durumum olsa bile evlenmek istemem
Varda siz ayırt etmeyi bilmelisiniz vermiceniz evlenmeden ciddi mi anlayin
Evet kaldı, ben ona hayır dedikten sonra gidip başkası ile nişanlandı. Çünkü Allah'ın belası biriydi. Evlenmek için evleniyorlar.
Kimsenin içini bilemeyiz
Senin baktığın. Kadar
Ben bakıyorum da aday yok
valla evliyim bro daha ne kadar ciddi olmam lazım
ciddi bakıyorum ama hale bişe göremiyorum
Anlastiktan sonra zaten ciddi bakıyorum iliskiye
Ben kaldım kardeş.. Ben kaldım.
Taze bitmiş 😅
Elbette sevgilimle mutlu bir ömür istiyorum
Bence hala vardır
Hayır
Kanka olmuyor