Güncellemeler
+1 yıl
Haha hasbam bak unutmuşum, mesaj kutusu açıktı bu arada
Güncellemeler
+1 yıl
Dün gelinlikli foto ile "bana takip atmayin abazanlar, nikah cuzdanimi profil fotosu yapacagim" diye sabahin 5 inde böğuren Bıyıklı Gacı bugün göğüs dekolteli profil paylaşmış😂😂😂 Nietzsche gıyabinda alnindan öpüyorum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Evet doğru bir söz gerçekten de
Bu söz genelde zina ehlinin sığınağı oluyor. Elbette ahlak ve namus savunucusu olacağız. Dinimiz bunun üstüne kurulu.
Demagoji yapma lütfen, diğer soruda da vardın. Arkadaşım madem beğenmiyorsun mesaj kutunu kapat veya hesabını kapat. Sabah 5 ya da en kötüsü git uyu yazabilirsin. Kaldı ki farklı bir torum yapmamışken küfür ve hakaret eden kendisi. Dinimizde tanımadığın birine bok atmanın da yükümlülükleri var
Kimseyi hedef almadım. Namus savunmasına kötü diyenlerin hepsine düşmanız.
Profiline baktigimda ilim irfan sahibi, cinsellik kategorisinden cikmayan hatta bir yorumunda bir hanim kardesine "Her gün seks yap, sonra alışır sen kendin istersin" yazip güzel örneklendirmelerde profil süsleyen bakir bir bireysin. Ne hoş
Yahu o kişi kocasıyla olanı söylüyor. Kocasıyla yapacağı cinselliğe neden karşı olayım? Bir kadının eşiyle ilişkiye girmesi helal.
Işte bu noktada sana yine Nietsche abinin sözünü hatirlatiyorum. Ne güzel demis dimi? KİM NAMUS VE AHLAK ŞÖVALYELIĞI YAPIYORSA BILIN KI EN NAMUSSUZU O DUR!!!
🤣🤣🤣🤣🤣🤣 @gahakaş ne istiyor bunlar senden
Ne zaman ahlaksızlık yaptım? Ahlak dışı tek bir içeriğim bile yok bu sitede.
Yoo hiç de kocası değil, ilk gece neler yaşanır diye sormuş. Bakir birinin bu gibi bir bilgiyi bilmesi ayrı enteresan. Neyse konu bu değil. Ciddi söylüyorum yargilamak için de yazmiyorum ama dinimiz sadece zina günah demiyor, Tanimadığın bir kadına bilgin yoksa, bakir bir birey olarak ulu orta cinsellik tavsiyesi veremeyeceğini de yasaklıyor
Asla, ahlaksızlık yaptinız demedim. Sadece din üzerinden günah hükmünün bir söz üzerine kurulu olmayacağindan bahsettim. Günah veya haramın tek bir algoritma üzerinden sinirlandirilamayacagindan bahsettim
Online olduğu için biraz daha rahat yazdım. Gerçi haklısınız tavsiye verme konusunda ama niyetim kötü değildi. Ben o soruya, soran kişinin kocasıyla yaşayacağı ilişki diye hesap ederek yazdım. Ayrıca bir noktada günah işlemiş olmak da beni şaşırtmaz zira bir kul olarak günaha düşmem zor değil. Allah hepimizi günahlardan korusun.
Mevzu günahı tartışmamız değil, yanlis anlaşılmasın. Kaldı ki bu konuda tüü kaka diyecek biri de değilim ama görüşün ve görünüşün tezatsa kusura bakma.
Bak yorum yapan birinin hiç tanımadığı halde annesine yakistirma yapan birinden bahsediyoruz. Bana da küfür edip erkek arayan yazan kendisi. Eğer doğru yolu göstereceksek bu sadece yatak mevzusu olmamali
@vvandering Sen çok fena bi veletsin😂😂
@gahakaş bak yine suçlu ben oldum 🤣🤣🤣
Hanımefendi, kimin annesine laf yapıldı. Lafınız banaysa böyle bir laf çıkmadı benden.
Sizden bahsetmiyorum, objektif olarak yorum yapmadiginizi dusundugum kisinin yorumu
@gahakaş beni takip eder misiniz 🙏🙏🤗
@vvandering Sessiz olacaksan edeyim
Takibime karşı takip atmadin olmazki böyle kabul edip bıraktın 🙂
Olmayan ne anlamadım? Zorunda mıyım?
Konuşamıyorum seninle
Konuşmuyorum zaten. Mesaj olayına girmiyorum kusura bakma
Okiş
Ay çekirdeğimi alıp geliyorummmm sfgggfde
Sabah sabah büyük kapışma var 🤣🤣
😂😂
Ama o bunu göremeyecek ki ya engellemiş 🤣🤣
@vvandering Yahu yok ne kapışması? Eleştiriye acık değilse soru sormasın. Azıcık damarina basıldi ciyakladı😂
Etiket atsak görürmü ki gelse çekirdek te geldi ☺️☺️ uykuda yok zaten
@vvandering sen çok fenasın sffg
@vvandering çok merakliysan linkini atayim git kapış 😂
Önüne gelen kadına istek atiyorsunuz hadi anladım da evli kadinlari niye ekliyorsunuz abazalar (erkekler) ? ↗
Engellemese de laf yetiştirmeye çalısmam böyle bıyıklı kezbanlara
Yazamıyorum adını değişik karakter var ☺️☺️☺️ ben ne yaptım 🤣🤣🤣@myworld 🤣🤣
@vvandering Eksik kalsın😂
Ben girmeyim aranıza kadın kadına kapışın siz @gahakaş biz izliycez sizi dimi @myworld 🤣🤣🤣🤣
Seni etiketleyim derken başkasını etiketlemişim ya ben yorum sahibi 🤣🤣🤣
Çarşı karışıcak iyice 🤣🤣🤣
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣olum
Çok güzel ortalık karıştırıyorsun yemin ederim sgtvd
Ahh bide o laf soktuğu kadın burada olsa sen gör cümbüşü 🤣🤣🤣 9 köy birbirine girecek şimdi 🤣🤣
@vvandering 😂😂yahu karsinda elestiriye acik biri yok ki kapisalim. Bak altta onun sorusuna da yazan ilim irfan sahibi, profiline baktigimda cinsellik kategorisinden cikmayan bakir abimiz yazmis. Elestiriye acik gibi, bakalim😂😂
Du bakıyım bi o ne yazmış 🤣🤣🤣
Hahaha @Gahakaş çok hoşsun 😂
Evet evet bende farkettim. Bir insan anca bu kadar tezatliga düşebilirdi sjdj
Takiptesin yani😂😂 tepecik-sulukule kırması kolyesi de yakismis ama😂
🤣🤣 şimdi istek atcam dm kutusu kapalı omudur ki acaba fotoğraftaki daş gibi hakkını yemeyelim 🙈🤣🤣
@vvandering Babama kaş bıyık cizsem kakalarım sana😂😂 acikti bak olmamis simdi😄
Yok bee okadar delikanlımı baban yine kıskandın şimdi kadının güzelliğini 🤣🤣🤣
@vvandering Çook kıskandımmm
Belli canım belli ☺️☺️🤣 var bi çekememezlik sabahın 5 inden beri 🙈🤣🤣
Baktı ki kız güzel bu da hemen onun safına geçti 🤣🤣
Siz daha güzelsiniz ben hep sizden yanaydım 🙈🙈 sabahın 5 inden beri çekirdek aldık bekledik beraber
@vvandering Sana giren çıkan nedir? Ananın * kadar yolun var ananda boyle demek ki koca ariyor yaranmak için...
Ne hissettirdi? Keske gercekten bir memeliyi kiskanacak yetiye sahip olsam
Nedense şaşırmadım :)) erkek aklı iste
🤣🤣🤣 ulan siz hepiniz aynısınız varya başa çıkamayınca birşeyleri ört bas edip üste çıkmak için hemen küfür ana avrat bacı katın karıştırın hemen
Ne hissettirdi derken kişi kendinden bilir işi diyorum sadece ☺️☺️
@vvandering S*lak kadının bana yazdigini yazdim. Ben bu surtüğün neresini kiskanayim ergenus
İltifat olarak kabul ediyorum söylediklerini s*lak filan ☺️☺️ sen her sövene böyle ayar gider yaparsan çok çabuk deyze olursun böyle 🤣🤣🤣
@vvandering Kişi kendinden bilir işi. Sen çok kiskaniyosun galiba kasli hemcinslerini sogan cücüğü😂
@vvandering Yok her sövene değil. Ruhu bacım olup namuslu ayaği yapana ayat oluyorum
Ee burada ondan çok ki kadını erkeği hem de tek kadın olarak düşünme fazla şeyapma sen derim boş ver 🤣🤣
He aynen kaslı boylu poslu yağız delüganlılar var 🤣🤣🤣
@vvandering Kıskanma çalış senin de olur :)))
Boyu nasıl uzatacaz 🤣🤣 kaslı göbekli tıfıl olmaz 🤣🤣🤣
O değilde kız yorum yaptığına pişman oldu s*cacak ağzımıza şimdi 🤣🤣🤣
@vvandering Sus o zaman manyak😂
tamam sustum efenim 🤣🤣🙏
Soruyu merak ettim link var mı 😅
Önüne gelen kadına istek atiyorsunuz hadi anladım da evli kadinlari niye ekliyorsunuz abazalar (erkekler) ? ↗
😅😅👍🏻
Yeter daa. 50 bildirim oldu. Vizyonsuz musun nesin?
Bunun vizyon ile alakası nedir? Görüşlerini gerçekten beğeniye layık görmüyor olsan zaten yazmazdin diye düşünüyorum 🤔
1 dakikada 50 bildirim. Ne ara okudun da begendin?
Yemin ederim hepsini okudum hiçbirini okumadan geçmedim
Teşekkür edeyim bari
Eyvallah.
Güzel sözler katiliyorum
Bazıları namus ahlak şuna bak heryerini açmış günah şer ama kadını gözüyle diker röntgeni çeker. Sonrada haşa günah der
Sonuna kadar doğru..
Haklısın 😀👏👏
Güzel soru var öyle tipler haklısınız
ben seni tutuyorum. şak şak şak
Çok güldüm 😂😂😂
Vurdu gol oldu
🤣🤣🤣🤣
Çok güzel söz
Çok doğru
Haklısın
Aynen doğru konu