Benim gibi KYK'da kalan kader ortağı arkadaşlar var mı? Memnun musunuz yurdunuzdan? Yazın bakalım
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Kyk çok eğlenceli, müthiş ortam gibi şehir efsanelerine kanmayın. Bomb0k bir ortamdır. Çok sıkıcı, kimse odada durmaz. 5 metrekarede 10 kişi kalırsınız. Kısacası mahpustan farkı yok. Milletin sallamalarıyla gidip yurtta kalmak istemeyin.
Hocam tek iyi yönü verdiğimiz para. Yani şu paraya gerçekten bedavaya kalıyoruz. Sizin yurdu bilemem ama bizim yurt müdürümüz disiplinli olduğu için yemeklerimiz de güzel çıkıyor. Ama onun dışında haklısın. Derdi bitmiyor. Keşke imkanımız olsa da eve çıkabilsek.
bizim yemekler de berbattı. tatsız tuzsuz yağ içinde değişik. reflü olacaktım az daha kalsam.
Hiç şaşırmadım. Çoğu yurt müdürü liyakatsiz vasıfsız insanlardan oluşuyor. Amaçları öğrenciye destek değil köstek olmak.
çamaşır meselesi ayrı dert. haftanın her günü saat 6 buçuktan 7 buçuğa kadar sıra bekleyip de zor alıyordum sırayı. kısacası berbat
Bin kişilik yurtta 25 tane çamaşır makinesi var :d yurt fiyatlarına iyi zam yapsalar eve çıkacaktım ama sadece 100 lira artırdılar ben de şaşırdım. Eve çıkmak için de doğru insanı bulmak gerekir. Sıkıntılı durum...
ev daha kötü yurtta yine sorun yaşasan bile oda değişebiliyosun
Ahahhahahahaha naptın hocam, camide mi yatalım yahu :d
şehrinde oku :D
Artık çok geç🫡🫡🫡
hangi bölüm
İngilizce Turizm Rehberliği yahu, afyonda okuyorum
afyon mu kasıntı şehir yav hiç sevmem
puanın yetiyorsa kendi şehrine yatay geçiş yapmanı öneririm
Öyle deme yahu, eskişehire yakın😍 şaka bir yana termal otelleri var yine gezilecek yerleri var küçük şehir evet ama yozgat gibi şehirlerden bin kat daha güzel
Ben kocaelide yaşıyorum kocaelide bu bölüm yok, kocaeliye yakın sakaryada var ama sakaryada kötü bir yer... hem afyona alıştım en azından sucuk ve lokumun en iyisini yiyoruz 🤠🤠
:D 100 kilo olup da geri dönünce yakınma ama
Ben ve kilo almak? 57 kiloyum ve kilo alamıyorum... duyanlar beni dövmek istiyor ama gerçek bu.
57 çok az
bol bol sucuk göm sana serbest anam hahahahah
Ben böyle mutluyum aslında yahu. Sonuçta ileride göbekli biri olacağım, bunun tadını çıkarayım diyorum...
Baydönerde çalıştım yazın full iskender gömüyordum fakat yine kilo almadım 🤠
erkekler için kötü bir durum amaa
Göbekli olmak istemiyorum :((
boyun kaç
1.73 yeterli mi sence?
evet güzel
Sen ne iş yapıyorsun yahu ayıptır sorması?
ben bu sene mezun oldum kpss çalışıyorum işim yok
nasıl yazıcam
Sağdaki üç noktaya tıklayıp gizlenmeye bas, ben de sana dm ve istek atabilirim böylece
ne konuşcaz
Sadece muhabbet burdan fazla uzadı diye söyledim yahu, yazmak zorunda değilsin 🫡
kaç yaşındasın
Muhtemelen sen benden büyüksün,23
99luyum
2001liyim 🫡
sad story
Saygı duyar, iyi geceler dilerim. 🤝
İyi geceler :)
Benim bı kuzen öğrenci evinden KYK'ya geçti asıl kayıtta değil misafir henüz adamın yüzü gülüyor gözlerinden belli çok mutlu çok garip çevrem falan isyan ediyor KYK dan bu öyle değil çok garip. Öğrenci evinde de 2 kişiydiler
Allah allah, çok garip.
Valla ya görsen herifin yüzündeki mutluluğu rahatlığı.
B* k gibi dolapta ekmek bitmiş açımdan ölcem
Biz de tost makinesi aldık tost yapıyoruz geceleri acıktığımızda. 7/24 açık market yok mu oralarda sipariş versen?
Ben yurda ocak soktum djxj yok ya 12'den sonra açık yer kalmıyor.
Onu biz de düşündük ama çok koku yapar ya. Sucuklu tost bile fena kokutuyor ortalığı. Herhalde büyükşehirde okumuyorsun sende benim gibi bro.
Makarna en iyisi ya basit ve pratik. Evet maalesef
Geçmiş olsun 🙂