Kaynanam devamlı arkadaşımı övüyor?

Merhaba arkadaşlar benim bir sorunum var kayinvalidem ile yaklaşık 3 yıldır tanışıyoruz ve 6 aylık evliyim biraz değişik birisi kötü değil ama çok değişik birisi bir anda gülebiliyor bir anda alınabiliyor dengesiz yani neyse dengesizlikleri artık geçtim ama benim sorunum bambaşka boyuta döndü artık. Çok sevdiğim yakın bir arkadaşım var Allah içinde güzel bir kızdır ve benim 20 yıllık arkadaşım çocukluğumuz beraber geçti kayınvalidem onuda 2 yıldır benim doğum günlerm özel günlerimde gördü etti ara ara güzel kız falan derdi takılmadım gözüme de batmıyordu sonrasında nişan günüm oldu öncesinde bazı problemler yaşadık neyse tatlıya bağladık eşim annesinin evinden bir şeyler almak için gitti annesinde kuaföre gidecekti bizi gördü normal konuştuk yanındaki dünürü de nezaketen ay ne güzel olmuşsun dedi kaynanamda başıyla onayladı neyse dedim tamam onada sonra neyse nişanım oldu bitti bana hiç böyle insan bekler ya ay kızım ne güzel olmuşsun diye insan gururunun okşanmasını bekliyor ertesi gün bohça falan getirdiler bende süslendim ettim güzelde oldum yani arkadaşım yoktu Ogün nişana geldi konu kayın validem atıyorum arkadaşımın adı ebru olsun ayyy ebru çok güzel olmuştu çok güzel kız maşallah çok beğeniyorum onu dedi bu arada bekar oğlu yeğeni hiç bir şey yok neyse yine tamam o zamandan bu zamana ne zaman görüşsek ebru napıyor yok mu görüştüğü varsa ne zaman ay öyle güzel ay böyle güzel tek oda değil görümcemle öve öve bitiremiyorlar arkadaşımdan soğuttular ya arkadaşıma bile anlattım haklısın diyo ben artık beni beğenmediğini düşünmeye başladım onu alaydın diyecem en sonunda kötü olucak mutsuz ediyor bu durum beni ben napıcam bu konuda destek olun lütfen

Kaynanam devamlı arkadaşımı övüyor?