Arkdaşımdan kazık yedim Eşim nasıl hisetmiş olabilir?

Çok kötüyüm belkşde bunu hakediyorum, biz aile apartmanında oturuyoruz görümcemin gelini bnim yakın arkdsımdı üst katımda öyle eglenşyordukki bi araya gelince kahve içiyorduk hep birlikteydik bn buna herşeyimi anlatoyordum bu görümcemi kötülüyordu aman diyprdum benimide aynı b. k kaynanamı kötülğyprdum bunun görümcesini ama dedkodu gibi diyebiliriz buda bnim tüm sölediklerimi kaynanadına görümceme anlatoyormul herkese sölğyormuş arada eşimle tartışıncada sölğyordum sonra eşimin kulagına geldi bana şu an düşman gibi bakıyor yanı ailesinin dedikodugunu laflarını söledigim için bu kıza cok kızgın sizce ne hisetmiş olabilir hala detayını bilmşyorum eminim olmayan şeyler de sölemiş göümcelerime kynanama ki eşime sölediler bn kynanam bana sorunca inkar ettim hep kötü tarafını sölemiş insanlara burdan taşındı bnimse yuvamda hızursuzluk var eşim asla yüzüme bile bakmıyo ve morali bozuk bi arkdsı kynanama demiş sahilde tek araabada gördüm o derece yanı ne hisetmiş olabilie ve eşime kendimi nasıl ifade etmeliyim o kızın azına sıcardım ama hem hamile hem kynanam gil uzatma gidip arama sakın vs olaylar uzarsa eşin sana zarar verir vs diyorlae ve eşim sidete megeli biraz, kimseye asla güvenmeyin koca tarafı kimseyr bişi anlatmayın asla.

Arkdaşımdan kazık yedim Eşim nasıl hisetmiş olabilir?