Babam bana sürekli hakaret ediyor?

Merhaba. Ben 24 yaşındayım. üniversite öğrencisiyim. Haftanın 4 günü sabahtan akşama kadar okulum var eve saat 18.30 da anca geliyorum. Ev okul arası mesafe 1.5 saat. Annem de memur o da benden 1 saat önce geliyor eve. Babam çalışmıyor. Annem eve gelince yemek yapıyor ben gelince de oturup yiyoruz hemen. Bir de erkek kardeşim var o da çalışıyor ve akşam 8 de geliyor eve ona da ayrı sofra kuruyor annem. Bulaşıkları da en son ben yıkıyorum. Her günümüz böyle kısacası. Haftanın 1 günü okulum yok ben de arkadaşlarımla buluştum (zaten ayda 1 buluşuyoruz).

Bugün de eve akşam 5.30 gibi geldim babam beni dövmeye başladı. Bu kadın (annem yani) çalışıyor eve geliyor yemek yapıyor. Sen hiçbir işe yaramıyorsun. Senden hiçbir şey olmaz, işe yaramazsın. Kimse seninle evlenmez, odun, mal vb. daha kötü laflar söyledi dövmeye devam etti. Seni alan olursa kapımın önüne getirir ben de sana 1 bardak su vermem bile dedi. Hiçbişey yapamadım sadece ağladım, ağladığım için bidaha dövdü. Beni hizmetçi olarak görüyor. Elimden geldiğince yardımcı oluyorum ev işlerine ama olmuyor. Ben de kaç yaşında kızım. 1 tane okul bitirdim zaten sınavlara giriyorum atama bekliyorum. Bu sürede boş kalmamak için tekrardan üni okuyorum. Böyle hakaretler etmesi canımı çok acıttı. Bir insan evladını, kızını neden hizmetçi olarak görür? Artık tek istediğim bu evden kurtulmak. Sürekli hakaret dayak yemekten yoruldum.

Babam bana sürekli hakaret ediyor?