Ya boğazımda 4,5 gündür yumruk varmış gibi hissediyorum anskiyete bozukluğu var bende geçmiyor yaa panik olup hastahneye gittim kaç kere röntgen çektirdim ama bişey yok dedi doktor benim gibi bu durumu yaşayanlar varsa biraz bilgi verebilir mi yaa yutmakta zorluk çekiyorum ve sürekli tükürüğümü yutasım geliyor ve yutarken boğazım tıkanmış gibi hissediyorum yumru hissi oluyor işte nasıl geçer sizce bu his? doktor psikolojik dedi ama çok zor nasıl geçer
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Birazcık sosyalles insanlarun içine gir meydanda magazalari dolaş geçer bunlar.. kendini dinleme
Ama gezemiyorum boğazım geçmiyor napıcam bilmiyorum doktora gittim ilaç verdi zaten kullanıyorum ama gerçekten çok zor geçmiyor konuşurken bile nefes alamıyorum
Anksiyete ben de de var... ben de zorlaniuorum kalabalığa girerken ama bunu ancak üstüne gide gide asarsin... yani ben şahsen ilaçla geçeceğine pek inanmıyorum üstüne git sosyalles kafanı dağıt kurslara katil
Evet ama benim gibi boğazında yumru varmış gibi hissetmiyorsundur en azından nefes alabiliyorsun düzgünce ya ben onuda yapamıyorum çok zor gerçekten geçmiyor ama çıkıp dolanıcam belki geçer ya
Bir olay mi geldi başına biuke oldun yoksa evde dura dura mi böyle oldun
Evde dura dura yaa birden oldu
Buna aldırış etmeyeceksin hava almaya çıkacaksın kurslara katilacaksin insanlarla muhabbet edeceksin kafanı dagitacaksin ancak bu şekilde asarsin...
Haklısın yaa evde dura dura böyle oldum
Kesinlikle öyle... Trabzonlu musun
Psikiyatra git antidepresan al baska turlu olmaz erken tedavi hayat kurtarir
Antidepresan ne?
Zaten gittim iki tane ilaç verdi ama dediğin şeyden vermedi
Sana verdiği ilaçların genel adı antidepresan :)
Hmm anladım 😂☺️ içiyorum onları zaten biraz biraz geçiyor bazen ama sonra tekrar geliyor
Dediğim gibi düzenli kullanmak gerekiyor geçti diye bırakma doktorun ne derse onu yap
Haklısın geçse bile devam edicem doktor bırak diyene kadar
Sıkıntı yok bit kaç günden geçer ya hasta oldun ya hastalığı atlattın ama etkisi devam ediyoe
Ya geçmiyor gerçekten ara sıra geçti diyorum sonra tekrar geliyor anlamıyorum ne var boğazımda yaa o kadar gittim doktora baktılar hiçbise yok dediler ve ilaç verdi psikolog ama hala geçmedi tabi ilaçları içeli daha 4 gün falan oldu erken daha inşallah geçer yaa nefes alamıyorum ve genelde boş oturunca ve stres yapınca oluyor yani psikolojik olduğu çok beellii
Psikolojik olduğunu biliyosan nedenide sendedir bence, neyi takıyosunki bu kadar
Gerçekten hicbiseyi takmıyorum kafama ama neden geçmiyor bilmiyorum doktor psikolojik dedi ve anksiyete bozukluğu varmış bende ilaç verdi iki tane
Merhaba nasıl oldunz bende de var bu neredeyae hergun yasıyorum
Merhana nasil atladinizmi bendede vqr Şu an ayni durum napmam gerek
kendiji rahat birak. beynin yoruyor seni
Gerçekten ondan dolayı mı oluyor acaba
aynen. beynin senle. oynuyor. vesveselere yeniliyorsun
Haklısın yaa nasıl dinlendiricem beynimi
biseylerle ugras. bos kalma. cunku bos kalinca kafanda senaryo yaziyosun
Evet ya haklısın bütün gün telefonla oynuyorum ama birşeyle uğraşınca gidiyor azda olsa
detayci takintili birisin. cok takilma
Psikolojik
Evet ama geçmiyor 😭😭ara sıra geçiyor sonra tekrar başlıyor nefes alamıyorum yutamıyorum yemek yiyemiyorum çok zor yaa
Psikolojik çünkü
Ben böyle yaşamaya alıştım hiç gecmiyorki
Oha aynı sorun sendedemi var
Aynı sorundan varsa sende de özelden yazarmisin sorular sormak istiyorum yaa
Antidepresan
Oneki
Doktora gittim ilaç verdi bana iki tane dört gün oldu içeli geçmedi ama yeni içmeye başladım düzelir heralde yaa nefes alamıyorum yutamıyorum çok zor
İki haftadan önce etkisini hissetmezsin pek
Hmmm haklısın bende zaten prozac var o iyi midir? geçirir inşallah yaa
Bitane daha ilaç var adını unuttum ama prozac olan aklımda
Evet iyi gelir düzenli kullan
Teşekkür ederim ya☺️💗 kullanıyorum her gün düzene girsin artık hormonlarım