Evet, zorundayım
Hayır, zorunda değilim
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Toplum bu konuda baskı yapıyor. Çoğu insan evlenmiş olmak için evleniyor. Sonra mutlu değilim anlaşamadık deyip ayrılıyor. Oysa bazı insanlar evlilik insanı değil. Bir arkadaşım ben tek eşli yaratilmamışım diyor. Aynı anda birden fazla kadınla görüşüyor ama evli. İşte bu tip insanlar evlenmemeli...
Hiç öyle bir zorunluluk hissetmedim 😃 doğru kişi olmadıkça bir ömür bekar kalmaya gönlüm razı. Denile ki aile, soy devamlılığı zart zurt ne ola? Umurumda mı kanka? Soyum devam etse ne etmese ne? Hayattaki amacım soyu devam ettirmek değil ki
Cevap
8Cevap
Hayır evlenmek zorunda değilim.. çükü evlilik zorunluluk değil.. tercihtir sadece
Kimse evlenmek zorunda değildir ama ruh ve beden sagligini korumak icin seks yapmak zorundadır. Evlilik dışı iliskiyi zina olarak görmeyen veya çocuk sahibi olmak istemeyen evlenmeyebilir.
Evlenmeyenlere psikolojik baskı yapılıyor sanki eksik, kusurlu gibi. Evliliği başarı olarak gördükleri için.
Zorundayım. Ben öyleyim, öyle olmayana ne deyim?
Karikatürü çizen bir erkekse rimelin erkeklerde yarattığı etki bu muymuş 😂😂
Yok değilim. Evlilikten de evlenenlerden de evlilerden de nefret ediyorum. İcine sctilar her seyin. Adam gibi insan gibi yuva kurma istegimizi oldurduler.
Değilsin denersin yaşarsın ya da denemezsin yaşarsın çok üstünde kafa patlatmaya gerek yok ama toplum se yapacaksan düzenli evlen yap diyor beyaa:)
Hayır değilim ayrıca ortada evlenilecek erkek yokki
Ok 55 👍
51
51?
50
Tanıdığım birisi olduğunuzu zannetmiştim. Değilmişsiniz.
Tanıdığın birisiyim 🛐sadece rakamları doğru hatırlayamadım
😅🌸🛐
Kimse zorunda değil aslında ama topluma Kalsa evlen cogal yuva kur olmak yapmak zorunda insan onlara göre
Evet çünkü aile kurmak çoluk çocuk sahibi olmak rahat rahat cinsellik yaşamak istiyorum
Evlenmeyen için evet, evlenen için hayır.
Her canlı bunu tadacaktır 🤭
Zorunda olarak her şey başarısızlık ve kötü neticelenir.
bir çok kızın hayattaki tek amacı evlilik
Cinselliği helal kılmak için bu
@gizlibiprensess seks için evlenmeyi saçma buluyorum. seks için evlenilmez. ama haklısın, TR şartlarında çoğu kadın böyle
Evet günah ve serefimiz icin
@gizlibiprensess mesela amerikada yaşayan kadınların hepsi şerefsizmi oluyor? ne saçma mantık mk inancın gereği günah dersin tamam da, konunun şerefle ilgisi yok. boş yapmayın mk
Bizim mezhebimiz geniş değil kanka kusura bakma gelenekçi insanlarız modernist değiliz herkesin düşüncesi kendine düzgün konuş istersen
@gizlibiprensess sen önce saygılı konuşmayı öğren de. resmen evlilik öncesi seks yapmış kişilere sırf senin inancına uymuyor diye şere. fsiz diyorsun. şerefin senin skimsonik inancınla alakası yok.
Nooo
Değiliz
değilim
hayır değilim evlenmeyi düşünmüyorum zaten
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?