Kapalılara örümcek kafalı;çarşaflı bayanlara Ninja diyen hemcinslerimiz var. Böyle (kızlar)-insanlar için ne düşünüyorsunuz?
Yazık başka bir şey demicem ben.
Yazık başka bir şey demicem ben.
Ben bu tarz yorum yapan insanları anlayamıyorum giderler çarşaflı insanların olduğu yerden biri baktımı bunlar ne kadar geri kafalı yobaz akla gelmeyecek hakaretler ama yanlarından bir çarşaflı insan geçince başlarlar eleştirmeye ya abi bu çağdaşlaşmaksa ileriye götürmekse ülkeyi ben istemiyorum çağdaşlaşmayı bu kadar basit insanlara saygı gösterin ki saygı göresiniz çarşaflıda bu ülkenin bir vatandaşı ben anlamıyorum bu kadar hakaret niye yazık ya birbirimize tahsmmül edemiycek hale geldik artık
Gözüken hal o bro :)
köyden geleni anlarım yaşam kültür vs ama koca takım elbise kadın kara çarşaf biraz inat gibi geliyor o durum kapalı açık diye ayrıştırmamak gerek gerçi birde ideolojisini savunmak için karşı tarafa saldıran hakaret eden kapalı denen kızlar var onlara haktır.. selam verenın selamını alırız kufur edene hoş görmeyiz bu kadar.
Yahu hiç bir günahı olmayan kendi halinde insanlar, bunları düşünüyolarmı? Hep genelleme, hep suçlama. Hep bir leke atma, hep başkasını ezerek ego okşatma isteği, yazıktır 3 günlük dünya kimsenin ahını almamak lazım..
ben zaten demedim ki ters bir şey.. burada var mı bır genelleme? benim ailemde kapalıdır ama benım durumuma saygı duyar bende onların isteklerine.. konu bu kadar... din elden gidiyor yaygarasını yapan kendi düşüncesine ters düşene kafir-dinsiz-yanacaksın diye hakaret eden insanlara.. kapanan kapanır acılan açılır herkes kendi bacağından asılır. kara çarşaf ayrı mevzu köy ortamında olur ama 3 kuşak şehirde olan insanda bir pardesü-baş örtüsü giysin artık
Medeniyet çıplaklıksa desenize hayvanlar bizden daha medeni -Mehmet Akif Ersoy İstiklal marşımızın yazarının sözü...
Cevap
17Cevap
Zaman Alacak İntikamımı...
Böyle kelimeleri diyenler sanırım onların gizemli olmalarını kıskanmakta ve buna karşılık hakarette bulunmakta.
Bence zeki insanlardır..
Kusura bakmayın ama bu konuyu açıyorsanız dediklerime de katlanacaksınız..
Saçma dine inanan köle olmaya amma da meraklısınız?
Saçma bir din? İnanmıyorsanız diğer insanların görüşüne saygı duyacaksınız kardeşim.
Biz nasıl saygı duyuyorsak sizde duyacaksınız. Özgür bir ülkeyse öyle kalacak laf atmayacaksınız
Pardon ama kimseye türban zorunluluğu yok, açıklar açık.
Biz onlara kapanın totolarınızı örtün demiyorsak, onlarda bize laf edemez kardeşim.
Din dersi konusuna gelince insanda akıl var, araştırıp din değiştiren, ya da hristiyan olup müslüman olan, müslüman olup ateist olan kadar insan var ki, herkese çocuklukta birşeyler aşılanıyor zaten, belli bir yaşa gelince düşünüp araştırmayla doğru yola geliniyor. yoksa hayvandan ne farkımız kalır Bumudur sorun?
Allah seni eşcinsel yaratmadı sen kendi iradenle eşcinsel olmayı seçtin demekki danıştığın müslüman pisikolog tam konuya hakim değil.
Ama o kızlarıda *rosbu diye nitelendirenlerde savundukların?
cok onyargılılar. bı bılselerdı onlar nasıl ılımlı ve ımanlılar. en azından hepsı degıl cogu oyle.
islamı hıc bılmemekten kaynaklanıyor
Diyecek çok şey var ama seviyelerine inmek istemiyorum. Ha in ne olacak dersen o zaman derim bir şeyler
Anlamadığım birşey var. Bunları söyleyenlerin kapalı olmaması veya çarşaf giymemesi, kapalı veya çarşaf giyen kızlarımız tarafından eleştirilmiyor ise arkadaşların derdi nedir? Hepimiz belirli ölçülerde özgür değilmiyiz?
Öyle insanlar için denilcek tek laf yollu dur ne dicem
Herkes istediğini gitmekte özgür. Isterse çıplak gezsin, isterse çarşaf giysin. Öyle yorum yapanlar kıçlarını acmaya devam etsin. Onlara da başkası yorum yapınca çenesini kapasın.
Evet öyleler tabiki ayrıca kadın kategorisinde bile değiller benim için :D
Senide adam kategorisinden silebilirim o halde, fakat bunda gizlenecek saklanacak ne vardı yahu?
çağdışı insanlar azalarak bitin yaa yok imanlıymışlar ılımlıymışlar en iyi onlarmış filan ahahh yaa bir gidin yaa burayada mı dadandınız günah burası günah çıkın gidin burdan :DD
Herkesin kendi dusuncesıdır haklı olabilir olmayabilir fikirler olumsuzdur
dine saygılısı olmayan insanların örenkleri terbiyeziler
Kara çarşaflılara hamamböceği diyorum yalan yok.
Allah ıslah etsin kardeşim tez zamanda.
allah belalarını versin kim onlar.
ke slan kaltak bacı.
böle diyen kızlar
aslan aslan asda :D
Senide 3 evetle uğurluyoruz...
Kendi ırkından bir insanı nasıl olurda bu denli sıfatlarla yerin dibine sokarsınız buna üzülüyorum.
neyse çokta lülü, herkes kendine.
Senin yorumunu siklemiyorum demek canısı, şimdi gidebilirsin.
Sen önce bir adabınla konuşmayı öğren sonra konuşuruz
Zoruma mı gidecek? Olmayan şeyime dert misin acaba..
Haydin uzatma.. Engellemek istemiyorum sizin gibileri gördükçe mutlu oluyorum bir bakıma.
Ne kadar yüzsüz birisiniz..
Gereksiz tek şey, sizin hala yaşıyo olmanız belki de.
Her neyse Allah ıslah etsin ne diyelim.
Aklın olsaydı doğru yola çoktan gelmiştin.
Gereksiz birşeyi bilipte doğru yolu bilmeyen beynin çok enterasanmış gerçekten..
Evet şuandan itibaren öğrenmiş bulunuyorum, vakit kaybısınız..
Haydin selametle.
Gün gelir kızın olur ileridede böyle rahat davran kardeşş o zaman akla karayı yaşamla ölümü ayırt edersin ya hapiste olursun ya da kafana sıkarsın ;)
Neci olduğumu sen boşver hacı hayat istemediğin ot yanında biter :)
Biz daha fikirlere saygılı olmayı öğrenemedik
Örümceklerin bile dunya ya saygıları var
Allah tez zamanda hidayet nasip etsin dicen
Yahudi ve ermeni dönmeleri bu tiniyettekiler...
Bizimle değilsin der gecerim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar