Arkdşlar ben çok garantici biriyim ama ilk defa kontrol edemediğim bişi oldu tüm amaçlarımı hedeflerimi bırakasım var?

Ne zaman ne yaptığını dikkatle önemseyen biriydim ( belki akıllı olmadıgm için böyle ekstra çabalıyım bilmiyorum ama bugüne kadar böyle biriydim benim için iyiydi yani)

Sınavda dağıtılan kağıda imza attım mı hatırlamıyorum önüme geldi onu hatırlıyorum yandaki kıza verdim onu da hatırlıyorum kız attın mı diye tekrar sordu ona attım dedim o an ama sonradan aklıma takıldı ya. Çünkü imza atış anımı hatırlamıyorum. Not açıklanınca sorun yok demektir değil mı herkes bişi olmaz diyor ama. Optiğe attım zaten de dolaşan kağıda imza atış anımı hatırlamıyorum önüme geldiğini hatırlıyorum öf. Niye böyle bukadar slagım sizde de oluyor mu böyle? Ne yaptığını hatırlamamak benim için kabus bir olay. İçmiş de sınava girmş gibi ne o öyle ya. atmasak sizce bişi olur mu ve sonuç açıklansa bile gidip imzayı hocaya sormalı mıyım

Güncellemeler
+1 yıl
Yoksa not açıklanmışsa sorun yok mı demektir. Ama dolaşan kağıda imza atıp atmamakla notumun bi alakası var mı ki ne alaka da ben açıklanınca rahatlıcam? her türlü açıklansa da açıklanmasa da not, gidip imza olayını sormam gerekiyor mu hocaya?
Arkdşlar ben çok garantici biriyim ama ilk defa kontrol edemediğim bişi oldu tüm amaçlarımı hedeflerimi bırakasım var?