Aile & Toplum Bir anne neden durup dururken "hoşlandığın biri var mı" diye sorar? -Rengarrr- Takip Et Xper 7 Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl ... Bir anne neden durup dururken "hoşlandığın biri var mı" diye sorar? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı. Belki de bir şey hissetmiştir 1 0 Yorumla
afdafasfafa Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Hiç olmamışsa sorarlar, nereden bildiğimi sorma kanka SAKLJSAKLDJKLJDLKGDASG 1 1 Yorumla -Rengarrr- +1 yıl Ejdbdxb Yorumla
jsena Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 95% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 414 cevap paylaştı. Eğer yaşın evlenmek için uygunsa belki de birisi için seninle konuşmak istiyordur. 1 8 Yorumla -Rengarrr- +1 yıl Yok artık 😳 Yorumla jsena +1 yıl Var artık Yorumla -Rengarrr- +1 yıl 18 yaşındayım amaaağ Yorumla jsena +1 yıl O zaman yok artık, sor bakalım neymiş nedeni Yorumla -Rengarrr- +1 yıl Soramam bir daha konuyu açmak istemiyorum 😅🫢 Yorumla jsena +1 yıl qwjlkejwq bence sor Yorumla -Rengarrr- +1 yıl Sordum, merak ettim dedi 😄 Yorumla jsena +1 yıl Hm olabilir :D Yorumla
bayrakmerve27 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 92% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 6,2b cevap paylaştı. Benim annem hiç sormadı demek ki merak ediyor 1 0 Yorumla
Lucyci Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl evde kaldığını düşünmeye başlamıştır 2 4 Yorumla -Rengarrr- +1 yıl 18 yaşındayım ama.. Yorumla Lucyci +1 yıl heee onu bilmem Yorumla -Rengarrr- +1 yıl Demek bu yaşta beni göndermek istiyor ha 🙄 Yorumla Lucyci +1 yıl olabilir Yorumla
Neveaşıkbiri Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı. E yani anne olduğu için 1 0 Yorumla
Afyonkudeliibrahim Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Bana böyle dese öfkenen çıldırırdım 1 0 Yorumla
bielmanınyarısı Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı. var mı peki 😀 1 1 Yorumla -Rengarrr- +1 yıl Var 😄 Yorumla
Yuuurrtt Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Evlenmenin istiyordur 1 5 Yorumla -Rengarrr- +1 yıl 18 yaşında mı Yorumla Yuuurrtt +1 yıl Evet istersen ben manitan olurum zaten muhabbetimizi oldu az çok Yorumla -Rengarrr- +1 yıl Saçmalama sjxjx Yorumla Yuuurrtt +1 yıl Neden hem evinin kadını olurdun hem okuluna devam edersin😊😁 Yorumla -Rengarrr- +1 yıl Ben okulla zor uğraşıyorum zaten dfgjkfd Hem benim sevgilim var 😬 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Belki de bir şey hissetmiştir
Hiç olmamışsa sorarlar, nereden bildiğimi sorma kanka SAKLJSAKLDJKLJDLKGDASG
Ejdbdxb
Eğer yaşın evlenmek için uygunsa belki de birisi için seninle konuşmak istiyordur.
Yok artık 😳
Var artık
18 yaşındayım amaaağ
O zaman yok artık, sor bakalım neymiş nedeni
Soramam bir daha konuyu açmak istemiyorum 😅🫢
qwjlkejwq bence sor
Sordum, merak ettim dedi 😄
Hm olabilir :D
Benim annem hiç sormadı demek ki merak ediyor
evde kaldığını düşünmeye başlamıştır
18 yaşındayım ama..
heee onu bilmem