Hiç tanımadığım aynı memleketlim bir erkek 1 yıldır sosyal medyamda arkadaşlık yolluyor reddediyorum yazıyor ara sıra, insanca da cevap verdim kabacada cevap verdim cevap vermediğim zamanlarda oldu engellediğimde oldu engeli açtığımda ertesi gün hemen arkadaşlık yolladı yazdı da... neden böyle yapar 1 yıl az bir süre değil hiç görmedim reelde kendisini.
Gece vardiyasında fotoğrafıma bakarak uyuyakaldığı oluyormuş, heyecanlanıyormuş bana yazarken, beni çok merak ediyormuş falan neden böyle yapar bir erkek, takıntılı mısın diyorum hayır diyor önyargılı davranıyorsun falan diyor, her gün bakıyormuş engeli açtım mı diye falan, kötü birisi değilim diyor amaç ne
Gece vardiyasında fotoğrafıma bakarak uyuyakaldığı oluyormuş, heyecanlanıyormuş bana yazarken, beni çok merak ediyormuş falan neden böyle yapar bir erkek, takıntılı mısın diyorum hayır diyor önyargılı davranıyorsun falan diyor, her gün bakıyormuş engeli açtım mı diye falan, kötü birisi değilim diyor amaç ne
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Sen niye engelini kaldırıyorsun ozamn, bi onu anlamadım ben..
Ya unutmuştur diye ama hâla aynı,
sende unutmamışın ama :D
Hayır da ilk defa başıma böyle bir şey geldi amacını anlamıyorum bu da kafama takılıyor
azimli sıcan duvarı delermiş :) kafana takılmaya başladıysa, işe yaramaya başlamış sonuçta :)
Yok ya istemiyorum hayatımda
ama o pes etmiyor :) sen istemesende kafanı daha çok kurcalıcak zaman geçtikçe :)
Anladım🙏🏻
Bu benimde başıma geldi bizde aynı memleketteniz sürekli Fake hesaplardan ulaşmaya çalışırdı gerçekten piskopatın güzel kardeşim tekiydi
Takıntılı mı bu
Ne yap biliyor musun heryerden engelle uzun bir süre sana ulaşmaya çalışacak bende geçtim o yollardan ama inan ki bak şu an 3 sene oldu 1,5 sene boyunca ulaşmaya çalıştı ben onun arkadaşlık isteklerini görmezden geldim ve oda sonunda bi şekilde bıktı herhalde kendi yoluna gitti
Yaaa açar açmaz hemen yine ulaştı engelini haklısınız teşekkürler🙏🏻
Sakın engelini açma bırak aylarca yıllarca istek göndersin sana bir zaman sonra bırakacak emin ol hayatına bak sende kafanı takma 😘
Teşekkür ederim😘haklısınız
Rica ederim 😘
Cevap verme engelle sorun ortadan kalksın
Engellemiştim bir süre sonra açtım yine aynı, amacı ne sizce 1 yıl az bir süre değil
Takıntılı olmasa bunu yapmaz insan görmediği birine de aşık olamaz seni beğenmiş şansını deniyor
Yaaa defalarca da reddettim yani özür diliyor sinirlenince ben degisik birisi tuhafıma gidiyor 1 yıl oldu hâla yazması falan tuhaf engellediğimde falan degistirdiğim profilimi görüyormuş, merak ediyormuş beni çok falan... yani klişe geliyor bana sözleri ama 1 yılda az değil
Adamın sosyal hayatı yok bence insanlarla sosyal ilişkisi olsa bunu 1 sene yapmaz. ya da adam işsiz canı sıkılınca sana bakıyor sürekli
Bilmiyorum olabilir ilk kez böyle bir şey geldi başıma
Çok takılma bence bilinç altına yer eder
Takmıyordum da 2. Gündür kafama takılmaya başladı haklısınız
Bak sonra ne olacak biliyor musun ben sana söyleyeyim. Bu böyle yapmaya devam edecek ve bir gün artık sen manipüle olacaksın. Ve neden bugün yazmadı diye meraklanacaksın. Gün geçtikçe ilgin artacak ve konuşmaya başlayacaksın
Adın İdil mi
Hayır nalaka
Tamam tanıdık sandım da
mal çünkü
Amacı ne
sana aşık olduğunu düşünüyor ve senden vazgeçmediği için bir gün onu kabul edeceğine dair bir umudu var
Allahım yaaaa değişik değişik insan ilk defa da böylesi geldi başıma 1 yıl oldu hâla aynı, diyor ki arkadaşça tanı zaman gösterir falan diyor önyargılı davranma diyor,
çocuk nazikse kırmadan kendisine dair bir hissin olmadığını yaz. en azından umudunu kessin ve kendi yoluna baksın. daha çok görürsün.